ihmisoikeudet

Tuitui tuutilullaa

 Postia. Kortti Ranskasta sendsomething kautta. 9 atc korttia kun olin tehnyt swapin niistä niin se palautui jo toinen sellainen. Kutsu kave...

Translate

tiistai 23. huhtikuuta 2019

Pavut ja vellit sekaisin

Gordon Ramsay sanoi olevansa usein rikkaruohoissa. Löydän hänet sieltä siis.
En tehnyt pääsiäisruohoa, vaikka söin ruohomunia ja nyt on jo seuraavaksi vappu.

Viimeksi kommentoin The Sunin artikkeliin "awwwww" kun hänelle oli syntynyt taas uusi lapsi. Se on muistaakseni kiinalaiselta tulihevonen kuten yksi pikkuveljeni (oisko kiva rutistaa sitä lukiolaista pitkästä aikaa). Marie Kondo on myös hevonen kiinalaiselta. ("but does it spark joy!!?")

Söin kanahampparia ja katselin sen gordoniitin kokkaus/remppa -ohjelmaa taas. Mun lempibändin laulaja on myös hevonen Seetheristä muistaakseni. Mun juttu noiden innokkaiden hevosten kanssa on sellainen, että ne välittää musta 4/5 ja mä niistä 3/5 yhteensopivuudelta eli ehkä hivelee jotenkin itsetuntoa. Mutta niiden motto on että, 'minä valitsen'. Jos mun motto on, että aion, niin ehkä mulla on varaa poimia sit mitä ne oikein itse aikoo valita. Menee vähän metajutuiksi, tiedän... en tiedä, mutta tiikeriden kanssa ne on 5/5 molemmin puolin. Tiikereiden motto oli että ne tietäisi. Mokomat uhkarohkeat ja rohkeuden merkit. Mä vaan olen onnellinen. Harmillista jos hevoset ei tuu juttuun toisten hevosten kanssa. Kyllähän lähes kaikki muut tulee oman merkkisten kanssa toimeen niin että se oisi rakkautta forever!!!. (Paitsi siat, puput, härät)

Koulussa oli noloa - kun otin päikkärit ja meni ohi osa nettisivujen koodauksesta. Olin ihan varma että tunti alkaa 12:30 eikä 12:15... kuulin jotain molotusta luokasta kuitenkin ja raotin silmiä niin se oli luokanovi auki. Tehtiin Dreamweaverilla jotain psykoterapeutin sivuja (mä tein sinisen sijaan taas lilaa ja jollekin ihan omalle psykoterapeutille). Huijattiin silmää, että jokin osa jatkuu vaikka ne on kaksi erillistä osaa eikä saatu sinne edes hienoa fonttia koska ensimmäisenä asiakas näkee sen, mikä on olennaisin ja piilossa, eli vaan jotain puutteita. Vaikka koodi olisi kuinka hiottua, niin ne muotoilut tekee paljon.

Niin kuin vaiks jos tausta on kovin koukeroinen niin teksti hukkuu. Tai ettei ihmisten ole tarkoitus vierailla jollain sivulla tuntikausia kuulemma.

Tein galluppia myöskin suihinotosta, ja suu on kuulemma ainakin kostea kaikilla. Mulla pitäisi oikeastaan suun kuivua lääkkeistä mutta ei vaan ole kuivunut ikinä. Olen kysynyt jo naapurilta mistä se tykkää minussa, ja kaikkea muuta naisihmisen hömpötyksiä, mutta se ei osaa vastata. Se antoi mun viime yönä nukkua sen sängyssä, mutta ei itse tullut sinne. Nousin sit joskus 5-6 välissä ja lähdin kotiin suihkuun ja ottaa aamunokoset. Aikataulut liukuu.

Katselin eilen Arya Starkin Tedtalksia. Sen vanhemmat erosi myös kun se oli vauva. Silti sillä oli unelmia. Siltä on tulossa toukokuussa jokin sovellus Daisie jonka pitäisi yhdistää meikkitaiteilijoita, käsikirjoittaijia, ja muita luovan alan tyyppejä. Ei tullut kutsua beta vaiheeseen. Muutenkin en ole kukaan, mutta ainakaan mulla ei ole kiharaa pinkkiä tukkaa vaikka olen tummaveriköksi muuttunut vuosien mittaan. Vähän ihmettelin miksi se pani velipuoltaan Valtaistuinpelissä (sama isä).

Tappelu tulossa elävien ja kuolleiden. Kaikista parhaimpia ,vaikka Tolkieninkin tuotannossa, on ne taistelut. Eeppiset monien armeijojen taistelut.

En kuulemma tiennyt mikä on autistinen, kun sanoin naapuria autistiseksi nenän kaivamisesta. Se luulee, että ne ei pysty edes puhumaan. Vaikka autismin kirjolla olevista monet on neroja, ne vaan miettii matemaattisen syvällisesti kaikkea avaruudellista jolle ei löydy sanoja. Tykkäävät rutiineista ja jotkut pitää lähellään kaikkea puhelinluetteloita mistä tarkistella lukuja ym faktoja. Yksi psykologi sanoi mun logiikkaa autistiseksi. (=sitä vaan että keksivät termejä joita ei ole olemassa sitä mukaa ja epäilevät että huijaan niiden testeissä.)

En osannut oikein aloittaa taas tekstiä mistään aiheesta joten heitin jotain muistista. Onnistunut kirjoitus ei välttämättä edes saa ikinä suurinta suosiota mun blogissani omasta mielestä.

En muuttaisi mitään. Olen istunut liian kauan tässä jo, tuolissa. Himot ja runot perseeseen.