ihmisoikeudet

Terveystiedon numero lukiossa 9

dissaus informaatiota tulossa koska mistä minä tietäisin mitään? Ei ole kyl äiti opettanut näitä... Hehe. Eat more ! Ja mulla soi herätyskel...

Translate

perjantai 19. huhtikuuta 2019

Jumalatar puhukoon kauttani ;D

Tiättekste te sen helpotuksen tunteen, kun vihdoin (oikeasti) tulee pitkästä aikaa? Jalat menee veteliksi ja pysty melkein liikuttaa mitään edes. Olin tyypin sylissä, kysyin olenko tuhma vai kiltti ja sit se sanoi että olen syntinen. Hinkkasin itseäni samalla kun ratsastin sitä. Mietin vieläkin miten kauan siitä on kun saanut orgasmin sillain että mies oisi sisässä. Jos toi sattuisi tapahtuu toisen kerran, niin pitäisi ehkä vaihtaa naapurinmiestä, kun en uskoisi itsekään tapahtuneeksi. Tavallaan sitä epäonnistuu niin ihmisenä aina kun kokee jotain tavallaan, itsekästä. Mutta kuitenkin sitä lähentyy jumaluuksiensa kanssa. Energiaa vapautuu hormonien lisäksi maailmankaikkeuteen.

Jooh, olin eilen noitien miitissä yhdessä gastrobaarissa. Join chardonnayta, siideriä, kaljan ja söin jotkut ruissipsit tervamajoneesilla. Ne oli kaikki perehtyneempiä kuin minä. Ilmeisesti mun wicca on eklektistä. Tuli kyllä juteltua paljon englantiakin kun yksi mies siellä oli alkunperin briteistä. Mikä näitä lohikäärmeitä oikein vetää kohti salatieteitä (koska ne on esoteerisiä). Tai siis tämä tyyppi oli eksän kanssa samanikäinen.

in English

told him he's a sex god, he told me I'm a sinner. Got an orgasm with a man inside me (for reals) since actually a very very long time :) It's only a neighbor, might have to switch guys still can't believe it happened. My legs are cooked noodles and my hands barely type. I don't shake anymore but even after having dressed back up into clothes I let out a couple angry deep breaths.

Last nite was in a wiccan meeting with two other women and some brit guy. They were dressed in black with Ankh symbols around their necks and I was in a bright yellow dress. Don't know if he was gay or what, maybe I was acting gay, who cares- but he was a dragon like my ex's age apparently. Was glad I enjoyed it and got away.