ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

sunnuntai 14. huhtikuuta 2019

All I ask of you, don't remake my song "A few taps away" LMAO

Puolessa tunnissa vajaa 70 sivua. Elisa kirja -sovelluksen Operaatio Zuckerberg -kirjaa. Ilmestynyt 2019. Muutama sata sivua vielä. Ehkä hyvä tapa viettää sunnuntaita. Kirjoittaisipa itsekin, tätä blogia  jollekin zuckille, mutta olen tavannut liikaa ihmisiä elämässäni valitakseen kohderyhmäksi, vaan jonkun kaukaisimman mahdollisen. Luin mä sen Facebook Effect -kirjan joskus ennen kuin se elokuva tuli.

Kopioin mä mun kaverilistan facesta Wordiin joskus 2009 ja löysin easter eggin koodista. Liittyi jotenkin viiriäiseen se lainaus. Kai quail kuulostaa hieman faililta tms. ettei luovuta.

En hentoisi heittää roskiin myöskään paperilappusta jolle kirjoitin ylös viiskyt nimeä kavereiden etu- ja sukunimiä mutta jotka ei halua olla kavereita. Yksi niistä oli Satu, jolle tein saunalaukun huovasta kun vielä en tuntenut häntä. Panojoni tuntee Sadun, ne oli samalta paikkakunnalta.

Kaikilla on nykyään niin facebookin vastainen asenne. Ehkä se oli 2012 vielä ihan ok mesta.

Sitä paitsi, mä en halua edes konventionaalista miestä ja lapsia yms.joten mikä jää mun osaksi tässä maailmassa. Laskea zuckin kasvoilta pisamia. Piilaaksot, miljardöörit, historiaan vaikuttajat, elinkeinonharjoittajat, muut jotka osaa pelata jotain tiettyä peliä, mitä nää on jos ei liikaa valtaa annettu jollekin ja sitten he ehkä sekoittaa soppaa. Politiikassa kellä on valtaa pystyy vaikuttaa muiden päätöksiin. Valta korruptoi.

Pitäisi mennä tänään viimeistään äänestää, mutta Teollisuusliitto käskee äänestää jotain ja yksi toinen poliitiikko jotain muuta. Kaikki ne samaa tottelee, missään ei näy että kaikki olisi yhteisen hyvän vuoksi, ei altruismia eikä utilitarismia. Ei ne mieti maapallon parasta, kunhan vaan saa säästölippaisiinsa muutaman miljoonan lisää. Jos köyhä köyhtyy, niin rikkaat ei ainakaan kokemuksilla rikastu...

Kellekään ei ole annettu enempää aikaa, kuin mitä he ansaitsee. Sitä paitsi heräsin pitkästä aikaa ihan hyvillä mielin.