ihmisoikeudet

Hysst...

 Kävin luovuttamassa verta. Konsultoivat lääkäriä jopa että voinko luovuttaa koska lääkkeet. Jotenkin parempi olo kun päässyt eroon verestä....

Translate

torstai 11. huhtikuuta 2019

Jos kaikki oisi pakko lukea

Tulin koulusta Lidlin kautta ja söin. Unohdin pedata mun vieraan sängyn. Se lähti kauppaan joten ehdin. Katsellut HBOlta jotain talousrikos draamasarjaa, kävin tupakalla. Koulussa torkuin puolet ajasta tietokoneella ja melkein tuli selkä kipeäksi. Jalat puutui jne. käskettiin laittaa turpa tukkoon kun jotain sanoin. Nauroin. Semmoiset kuin minä saa aikaan jotka ei höpötä kaikenaikaa. Vaikka ei sillä ettenkö nauttisi kunnon juttelemisesta.

Piirsin koulussa jonkun majakan tappaakseni aikaa. Tein siitä pari jiffiä (.gif tiedostomuoto) animoitua. Opettaja sanoi, vau, minä olen sitä mieltä etten osaa tehdä kaupallista laatua - kunhan jotain vaan piirtelin. Photoshopin asetukset oli pielessä joten eka maalasin harmaan kuusen. Kuvahaku ei tunnistanut lopputuotosta majakaksi. En voi olla tyytyväinen. Mikään logo ole. Vai ottaisiko jonkun yritys ton käyttöön, jos se kertoisi miten vastuullisia, he on työnantajana.

Varsisellerit ja dippi täytti mahan, mutta söin creme bruleitakin, pari riviä suklaata ja kaksi paahtoleipää jotka huuhdoin energiajuomalla.

Menen ehkä lauantaina hakee mun silmälasit kun tuli txt että ne voisi hakea. Sitten ensi viikolla jos ennättäisi verikokeisiin, ihotautilääkärille.

Ostoslistalla on hunajaa, mutta löytyy makeutusaineitakin kaapista stevia sekä hermesetas palleroita. Teevalikoimani on melko sekalainen, kun joskus swappasin niitä postin kautta ulkomailta.

Mulla oli otsatukassa koristeena muutama hiusklipsu, takkina musta huppari, ja vihreä kaulahuivi.