ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

maanantai 8. huhtikuuta 2019

Nuu nuu oli teletappien imurin nimi! p.s. otsa piiloon jo nuorena

Jospa sitä kirjoittaisi neljännen bloggauksen tänään. (älkää kysykö miksi kerron kuitenkin)

Kun minullapa ei ole muuta tekemistä.

Katsoin videoita missä opetettiin suomea... voisi kyllä olla mullekin tarpeen. Perusasioiden ääreen palaaminen siis.

Mutta siis tää patriarkaalisen kielen jäänteet sun muut, estää mun meditaation ja itsetutkiskelun.

kollaasi
Mun viimeisin video oli aika niinku -tyyliin, sillee että "moi"... kamalaa kuultavaa. Naur. Ei vaan... jos palaisi vaan niihin meikkivideoihin. Pohjustusvoide saa ilmeisesti, rypyt esiin. Mä en yleensä liikuttele naamavärkkiä niin että tulisi ryppyjä. Oli se sit resting bitch face, tai muu posh spice pelko hymyillä, kyll..äh.

Ominaista tälle mun tekstuaaliselle sekoilulle on kai että ainakin itse ymmärrän miten nämä kirjaimet pomppii.

Joku naapuri soittaa jotain kiinalapsien rallatusta taas. Ei tajua mitään. Ilmastointikanavasta tai jostain. Tiedän ettei se ole mielikuvitusta, kun nauhalle tulee toi sama. Alkaa pientä hiljakseen vitutusta olla täällä asuminen tai sit pitäisi tulla kuuroksi. Hiljaisuus onneksi tunnin sisään.

Piti pelata puhelimella Harry Potter Mysterya ja Elvenaria ym ym mutta netti katkeilee, akku loppuu. Huvita muu kuin istua ja käydä veskissä välillä tarkastaa joko tämä valuminen taas loppu. Melko varma että stressi saa tän alulle, mutta ei saa tuomita pillua ennen kuin on tutkinut!!  eiku.

En tajuu miksi kaikkialla on jotain pimppi ja pinppsa ja dick pikseleinä kultaharkkoa sun muuta meemien kulta-aikaa. Kuka vittu jaksaa elämöidä yöt läpeensä (ai niin suomalaiset) Mutta en mä edes niinku silleen kiroilekaan edes helvetisti tai kovin perkeleesti ikinä niin miksi muut sit lapsellisesti on ilman häpyy...

En edes yleensä esilue näitä postauksiani. Luen ne ehkä itse pari kertaa uudestaan. Mitäköhän mä odotan oikein tapahtuvan siitä hyvästä että kirjoitan. Nimim. mitälie #####