ihmisoikeudet

Hysst...

 Kävin luovuttamassa verta. Konsultoivat lääkäriä jopa että voinko luovuttaa koska lääkkeet. Jotenkin parempi olo kun päässyt eroon verestä....

Translate

maanantai 8. huhtikuuta 2019

Pompin kauemmas puusta, eli liian ymmärtäväinen äityliini t. se käärme puutarhasta

Katselen HBO:lta The Act -sarjaa. YouTube mainos ehdotti eilen illalla katsoo.

Mun äiti on kyllä paras huijari esittää, että se välittäisi :') Opin siltä niin kaikkea viisasta sanontaa. Jos olisin mies niin äidit oisi pyhiä mutta en ole. Kasvatin itse itseni "kyllä kissa itse häntänsä nostaa". Ei se vaan tajua että lapsi oppii kaiken vanhemmiltaan. Toisaalta ei äiti saisi olla liian kiinni lastensa elämässä myöskään. Yksinhuoltajaäidin lapsi olen suurimmaksi osaksi. Toinen vanhemmista ihmettelee vieläkin olivatko he edes yhdessä. Ainakin velat vakuutti sen yrityksen puolesta. Maksumies on yleensä nainen ja kukaan ei vaan välitä.

Trump myöntänyt lainoja myös naisyrittäjille tehdä, tutkia, markkinoida jne lisää tavaroita mitä naiset sitten luulevat tarvitsevansa. Mun aivoja ainakin raiskaa toi alituinen lainaaminen jolla ei saa aikaan muuta kuin lisää velkaa.

Herkkä kupla, joka on alttiina ulkomaailman vaikutuksille. Kuvaisin läheisiä äiti-tytär suhteita. Lasitaloa, akvaariota, pumpulia. Näkee yhtä kirkkaasti, kuin mitä viina lasissa, mutta yhtä kauhea olo kuin mitä, jos sitä juo liikaa.

Mitenköhän tonkin sarjan juonen selittäisi, sitä on dramatisoitu ja liioiteltu vaikka se perustuu tositapahtumiin. Väittää että lapsella on kaikki sairaudet ja sheivaa sen pään, nukkuvat samassa sängyssä, kaikki on pinkkiä ja tytöllä on ms-tautia, epilepsia, leukemia, "allerginen sokerille" jne syöttöletkut ja yöllä hengityskone (naurattaa miten toi versio oli vain sen nenän päällä). Sillä on pehmolelut ja katselee lastenelokuvia, mutta öisin salaa syö sokeria ja katselee internetistä mikä nyt 15-vuotiasta saattaisi kiinnostaa meikkitutoriaalit. Mainitsinko että se osaa kävellä vaikka onkin pyörätuolissa.

Lapsi on silti perheen julkkis - koska saa kaikilta rahallisen avut, messuilla esiintyy, kutsutaan vuoden lapseksi, heille rakennetaan talo, ihan hölmösti ja säälin saa kaiken sekä elatusavut joista se valehtelee ettei saa lapsen isältä, näytetään miten se äiti huijaa lääkäreiltä itselleen lääkkeitä myös ja varastaa ostareilta jotain kun Gypsy pyytää vielä. Jotain tossa on mätää, eikä vain sen hampaat, tai että joku murhaa sen äidin lopulta... Hurrikaani vienyt potilastiedot, väärentänyt oman nimensä se äiti, huumaa nukutuslääkkeillä  (purkista "sleepy baby" :D) jos sosiaalivirkailija käy kyselee kun lääkäriä alkaa epäilyttää.

Siis mä oon lukenut tästä joskus jotain huijarisyndroomasta. En vaan muista mitä. Varmaan vaan että sellaisiakin on. Äitini on ainakin valehtelija kiinalaiselta horoskoopilta eli sama mitä esim JK Rowling (viikko tai kaksi ikäeroa). Ota niiden käärmeiden luikerteluista sitten selvän... onhan ne kauniita valheet mutta mitä ne peittää.

Peittävät jälkensä hyvin. Valheet on mannaa taivaalta. Koska tieto lisää tuskaa. Ja viittaan edelleen tähän näyttelyn jaloon taitoon. Ei oppi ojaan kaada. Mä oon käynyt siellä ojassa. Mä oon näytellyt niissä näytelmissä, joita äiti ei tullut katsomaan. Mä oon soittanut sitä Mama biisiä ja se mammani mun, on vaan käskenyt laittaa hiljemmalle.

Säälin itseäni... ei vaan, sääli on sairaus samoin kuin mustasukkaisuus, mutta mustasukkaisuudestakin pääsee eroon sekä siitä, tyypistä josta ei kannata olla mustasukkainen alunperinkään.

Äiti opeta minulle rakkautta. Ja sama ranskaksi.