ihmisoikeudet

Hysst...

 Kävin luovuttamassa verta. Konsultoivat lääkäriä jopa että voinko luovuttaa koska lääkkeet. Jotenkin parempi olo kun päässyt eroon verestä....

Translate

maanantai 8. huhtikuuta 2019

Olen yhtä sairaudentunnoton kuin esim istukka mut kuha yrittää pehmentää asioita niin voi #prolife

Auts. Ihan kuin nojailisi jotain kovaa vasten. No mutta ohjelma oli sellainen tänä synkkänä ja sateisena maanantaina taas, että kävin pistokseni jälkeen psykoterapiassa nuokkumassa sen sohvalla... ja juteltiin englanniksi mun oppilaan kanssa, sen jälkeen... tällä kertaa syötiin Golden Unicornissa kiinalaista. Tarjoilija väitti että ne friteeratut banaanit kuului hintaan :D Mä nyt vaan väitän mutta kyllä kiinalaiset arvostaa eniten ahkeria härkiä ja sit me lohikäärmeet tuodaan vielä onnea ja kiinalaiset muutenkin kokee olevansa lohikäärmeen lapsia niin, ehkä siksi me saatiin just noi kalorit ylimääräiseksi viellä!!? Olin täys ja lautanen vietiin edestä just oikealla hetkellä. Yksikin puolikas friteerattu kana vielä tai riisinjyvä niin mä olisin mennyt sinne ambulanssiin ton mukaan. Hehee.

Mä löysin creme eggsejä jostain viherpiiperrys puodista. Sit ostin jumbo kahvin kera eilisiä munkkeja Pyynikin munkkikahviosta. Sit ostin viel tupakkia askin, niin ei jäänyt paljoa mutta tosta palkasta mitä saan kun annan enkun tukiopetusta ja jutellaan enkkua, niin sillä sit maksoin bussikorttia jne kädestä suuhun vähän joka viikko laskujen jälkeen.

Mulla oli tällainen englanninlippu villapaita ja sit greatergood.org tilattu musta sadetakki. Muistatteks te niitä, kävikö kukaan klikkaa joka päivä sinne hyväntekeväisyyteen et mainostuloilla saivat sit lahjoitettua kaikkea eri juttuihin... vähän kuin se freerice.com jossa joku world food programme lahjoitti oikeita riisejä aina kun tiesi sen sanan tms vastineen.

Tein eilen illasta youtubeen videon mutta se sai heti peukun alas. En mä puhu kuin jotkut hesanuoret tms, vai onks se ees sellainen statusjuttu... tuntuu että oisin kasvanut tynnyrissä enkä puhu kellekään, tms katoavaa landeperinnettä, mutta mikä sit se oisi totuus, hmm??

voi äitee. On kivaa tietää tarot korttien historiaa, että ne on italialaisia pelikortteja alunperin tai jotain brittein historiaa vaikkei edes oisi ikinä opiskellut sitä ennen. Kerroin mä terapeutille että sain hylätyn yhteiskuntaopista ja historiasta lukiossa, ja korkeakouluja ajatellen mulla ei oo todistusta että puhun äidinkielenään suomea että ei noi asiat aina liity toisiinsa, tai itsensä löytämiseen.

Kerran elämässä näinkään hyvä fiilis sian vuonna kun kaikki menee ainakin multa huonosti. Niin tai siis se toiveikkuus, että onhan sitä olemassa korkeastikoulutettuja skitsofreenikkojakin. Vai mitä.