Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

lauantai 20. huhtikuuta 2019

Näin teet tai tee niin kuin minä ettet joudu pulaan

Näin teet blogistasi kirjan

Seuraa BlogBooker sivuston ohjeita. Lataa siis varakopio blogistasi. Ilmainen versio antaa sinun ladata 6kk kirjoituksia pdf-muotoon, jonka lataat sitten itsejulkaisu sivuille kuten lulu.com

https://blogbooker.com/

Jos haluat e-kirjan, kannattaa käyttää booksondemand sivustoa.

Lulu.com antaa sinun suunnitella lopuksi suunnitella kannet, kun tiedät minkä kokoisena haluat kirjasi. Esimerkiksi minun kirjani on pokkari, 270 sivuinen, A5 ja yhden kappaleen saa noin kymmenellä dollarilla.

Et tarvitse juuri tietotaitoa, lähinnä vähän englannin osaamista, surffailla ja odotella tiedostojen latautuimista, tai korkeintaan ymmärrät .xml ja pdf ja kuvakokojen merkityksen, kuten 300ddpi.

Jos sulla on jokin blogi josta haluat kirjan, niin voin toki tehdä nämä vaiheet sulle rahaa vastaan :D Jos olet kirjoittanut vaikka 50-200 kirjoitusta, ja osa sisällöstä on kuvia, niin onnistuu. Ota vain yhteyttä dracoenator@gmail.com (myös mun paypal).

Lähtöhinta on n. 50e, jolla pystyy jo saamaan paljon aikaiseksi (Täytyy mm. ostaa blogbookerissa basic tilaus, tai odottaa 6kk kun olen jo käyttänyt niiden ilmaispalvelut loppuun). Kannet pystyn toki suunnittelee lisäksi. Wordpress tai blogger ovat ok alustoja joista tekstit saa talteen.

https://www.huuto.net/kohteet/270-sivuinen-blogi-kirja-2018-1-vuosi-kitujainencom/496035813

P.S. Huuda mun kirja huutonetissä? Saat 20e alennuksen heti suunnittelutyöstä jos ostat yhden Blogi kirjan omaksesi.<3