Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

perjantai 26. huhtikuuta 2019

Hymyillen voittoon

Olen miettinyt miten vietän vappua wiccalaisena juhlapyhänä. Beltanea, siis. Ottanut muistiinpanoja. Se vaikuttaa melko positiiviselta juhlalta. Runsauden ja tulen, ja keijujen aikaa. Kuunnellut new age musaa youtubesta. Hieronut ruusukvartsia otsaan. Olen liian herkkä yksilö.

Tunnin sisään tullaan kai hakee yksiin juhliin. Voisi ehkä vielä valmistautua. Sukat jalkaan ainakin. Naaman olen maalannut ainakin ja suihkussa käynyt ja löytänyt mekon, mutta tää oli kyllä eksän veljen häissäkin.

Kauheat poltot kun menkat alkoi ja muutenkin varmaan silmässä joku tulehdus tms ja allergiat saa nenän kutiaa jne. Ei kovin mukavaa.

Pelaillut Bud Farm kannabiksenkasvatus peliä puhelimella sekä Elvenaria, ottanut selfieitä instagramiin ja kaunistanut otoksia. Ajan tuhlausta. Olen liian älykäs sellaiseen. Tai jos miettii miten sanojani ei tunnista jokin automaattinen tarkistus. Etymytologia. Eksentrikko. Kaikkea liian vaikeaa.

Koulussa joku opiskelija, mainitsi että lit fam on sellainen sanonta. Miten ne sanonnatkin tulee vuosia myöhemmin kantautuu mun korviin, kun ne on keksitty jo ainakin kolme vuotta sitten jo. Suomi on takapajula.

Enivei,- meen takas haisee mun rankkitynnyriin.