Translate

kävijäpiikki

perjantai 26. huhtikuuta 2019

Hymyillen voittoon

Olen miettinyt miten vietän vappua wiccalaisena juhlapyhänä. Beltanea, siis. Ottanut muistiinpanoja. Se vaikuttaa melko positiiviselta juhlalta. Runsauden ja tulen, ja keijujen aikaa. Kuunnellut new age musaa youtubesta. Hieronut ruusukvartsia otsaan. Olen liian herkkä yksilö.

Tunnin sisään tullaan kai hakee yksiin juhliin. Voisi ehkä vielä valmistautua. Sukat jalkaan ainakin. Naaman olen maalannut ainakin ja suihkussa käynyt ja löytänyt mekon, mutta tää oli kyllä eksän veljen häissäkin.

Kauheat poltot kun menkat alkoi ja muutenkin varmaan silmässä joku tulehdus tms ja allergiat saa nenän kutiaa jne. Ei kovin mukavaa.

Pelaillut Bud Farm kannabiksenkasvatus peliä puhelimella sekä Elvenaria, ottanut selfieitä instagramiin ja kaunistanut otoksia. Ajan tuhlausta. Olen liian älykäs sellaiseen. Tai jos miettii miten sanojani ei tunnista jokin automaattinen tarkistus. Etymytologia. Eksentrikko. Kaikkea liian vaikeaa.

Koulussa joku opiskelija, mainitsi että lit fam on sellainen sanonta. Miten ne sanonnatkin tulee vuosia myöhemmin kantautuu mun korviin, kun ne on keksitty jo ainakin kolme vuotta sitten jo. Suomi on takapajula.

Enivei,- meen takas haisee mun rankkitynnyriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena ja asiallisena ja kiinnität huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!

PERSONALITY

Sensible
Emotionally versatile
Open
Industrious
Communicative
Gentle
Innovative
Resourceful
Perceptive
Supportive
Introspective
Idealistic
Well-organized
Charismatic
Energetic
Distant
Understanding
Observant
Dependable
Efficient
Practical
Entrepreneurial
Outgoing
Logical
Friendly
Dark
Fiery
Artistic
Rational
Experiential
Perfectionist
Analytical
Independent
Introvert
Unique
Intelligent
Structured
Creative
Dreamy

Vanhat