ihmisoikeudet

Maton alta päivänvaloon ei vaan ei mulla ole mattoja

 Kiva että neljä vuotta ollut tässä ilman että tietoinen mistään velkajutuistani. Rahat on mennyt elämiseen.  Nukuin tänään melkein koko päi...

Translate

torstai 4. huhtikuuta 2019

60sek

Hukkasin jonkun maanisdepressiivisen tyypin yökerhon ovella. Paskanmaku suussa, onneksi on suuvettä. :/ On mulla villit teoriani miksi tyypit on mulle kivoja, kun oon älykäs ja kiinnostunut niistä mutta kun se puraisee välillä persuuksiin kun toisaalta välittää niistä rakkikoirista jotka roikkuu perässä tai tarttuu mukaan. Eksäni, kuulemma pyysi kaveria ottaa mut itelleen viime kesänä. Onneksi ei ota. Olin mä panojonin luona saunassa ja katselin pari jaksoa Varjojenmetsästäjiä. Höpötän kun olen kännissä. Mutta ei sitä sit kuuntele enää kukaan loppua kohden kun korottaa ääntäni alan.
Huomisaamuksi kasilta kouluun istuu tekee wordpressiä. Kyllä mä siitä selvän teen vaikka onkin vähän happamia, sanoi suomalainen sitruunoista eiku. kettu pihlajanmarjakiisselistä mutta joo. Runoilen jotain epäomaa tähän väliin, hiki valuu ja päätä särkee inasen. Löysin jonkun ystävyysrannekkeen kun tarjosin tavaroita sekä pahvilootan herwood roskalava ryhmän tyypille. Sitä paitsi nää uudet kiinarintsikat on ihan kivoja, varmaan suoraan pesuun laittaa. Olisinkohan mäkin vähän kaksisuuntainen, tai ainakin mun lääkitys on vähän niille suunnattu enemmän, ja ehkä se aine mun aivoista halusi sen naisen aivoihin hyppää. Tai siis en tiedä sanoinko mutta se lupasi tarjota meille jotain jos me tarjottaisi sille ja sit sen naapuri maksoi ne juomat ja pelasti sen pulasta. Halusi pelailla yhdessä pelejä ja mukaan sosiaalisiin piireihin kotoa jossa sillä on whippetti ja niitä peippoja joista en ole koskaan tykännyt. Tarjosin makkaraperunat kamulle, sit lopuksi jotain lohisalaattia mutta ne ei oikein tuoreilta näyttäneet joten kävin varmuuden vuoksi sormet laittaa kurkkuun ettei ole huomenna jotain ripulia. Vithu miksei tää mun läppäri ala jo käynnistää itseään uudestaan, kun odotan sitä päivitystä.