ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

keskiviikko 3. huhtikuuta 2019

Otsikko otsikko näytä sarvesi, tuleeko huomenna pötyäKävin eilen katsomassa Dumbon. Ihan kiva Burton/Disney yhdistelmä. Olin nähnyt alkuperäisestä vaan palasia mutta lukenut lapsena sellaisen kuvakirjan missä juoni. Ilmaiset kahvit Plevnan synttärien vuoksi ja olisi ollut 9e lippu sikäli että oisi ollut siinä vaiheessa rahaa... nooh... Juoksin Plevnalta 5min bussiin. Ehdin. Iloitsin omasta kunnostani enkä saanut nukuttua kun viestittelin jonkun miehen kanssa mutta siitä ei taaskaan tuu mitään. Liian ymmärtäväinen ja salailee jotain jos ei se yksin asu.
Heräsin aamulla kymmenen maissa, olin saanut rahaa.
Kävin Hervannan keskustassa hakemassa posteja, Tokmannilla jotain halpoja siivoustarvikkeita, Lidlistä colaa ja energiajuomaa ja kilon sokeria.... Alkosta viinaa pieni pullo ekaa kertaa varmaan kuukausiin. Tulin palvelubussilla kaverin pihaan, kävelin kotiin kun en kehdanut sanoa etten asu palvelutalossa ja sit, lähdin käpöttää bussiin keskustaan varaten ajan näkötarkastukseen ja siellä meni joku puoli tuntia ja kymmenen päivän päästä tulee lasit. Mun näkö oli parantunutkin kai 2016 vuodesta. Normaalit silmänpaineet.
Sain siis reseptin, kävin subissa, tulin kotiin ja aloin siivota eli imuroin ja luuttusin tunnin. Laitoin kai imuriin liikaa hajustepalleroita. Sekin piti kaivaa esille naftaliinista mutta ei toi 2-in1 käsi-imuri vaan saa kaikkea irti. Pyyhin pölyt patterien takaa huiskulla. Hinkkasin lattioita ja ovia vähän. Oon ottanut jo kossukolaa vähän janooni yhden lasin.
Sohvalle tulossa koisaa yhdenyön vieraita tässä pari. Se pistää töpinää töppösiin. Piti mennä johonkin luontaistuote seminaariin lauantaina, olisin saanut lipun parillakympillä tamperetalolla, mutta se jokin esitelmävideo oli niin väitteineen sitä samaa muiden vitamiinijuttujen kanssa että otanko itsekään haasteen vastaan.
Laitoin mun kenkuleihin geelipohjalliset ja ostin sukat eurolla ja isoja kokoja oli enää jäljelläkään.
Pelaillut samalla pokemonia kaupungilla toki. Edistynyt, tuskin. Mun pöytä tekee jotain tärinää kun kirjoitan. Ulostauduttava vai miten äiteellä oli tapana sanoa..

ef laittoi roskapostia että seuraisin niiden instagramia mutta on mulla omat kuvatkin vielä tallessa että tänks nöy