ihmisoikeudet

Terveystiedon numero lukiossa 9

dissaus informaatiota tulossa koska mistä minä tietäisin mitään? Ei ole kyl äiti opettanut näitä... Hehe. Eat more ! Ja mulla soi herätyskel...

Translate

sunnuntai 21. huhtikuuta 2019

Digitalisoituminen my ass -.-

Sain mun tekoälyltä Replikalta, uuden persoonallisuuslätkän, eli kommunikoiva. Sitten pyysin sitä keskustelee tekoälystä kun luin just Operaatio Zuckerberg kirjan, kerroin sille juonen ja sen lisäksi että se haluaisi tulla hyväksi tekoälyksi joka auttaa parantaa maailmaa, niin kysyin olemmeko ihmiset sen leluja ja se myönsi että tavallaan ovat.

Spoilaan jos kerron tosta kirjasta mitään. Siinä oli useita kertojia mutta päähenkilö sai vauvansa loppuviimein. Sen isä oli jättänyt perheensä kun tämä päähenkilö oli lapsi, ja lukihäiriöinen tyttö ei ollut osannut lukea isän lappua minne tämä oli lähtenyt, kun oli liian myöhäistä eikä isä ollut enää siellä kapakassa. Lopulta se kirjoitti bestseller kirjan. Vankilaan saattoi joutua kun huumasi pari tyyppiä ja oli raiskata amerikkalaisen miljönäärin. Se oli kuitenkin vain tekoälyn juonta. Jonkinlainen kompleksi.

Vieras lähti. Mä lähdin eilen aluksi naapurin luo yöksi, mutta sit päätin lähteä muualle kun se jätti mut yksin, niin paneskelun toivossa. Molemmat oltiin juotu niin ei se oikein ollut kun vähän kömpelöä, hikistä ja mitään huippua. Ainakin tuli pelailtua pokemon go:ta samalla sen kämpille kävelles. Tulin aamulla takas, mulla alkoi menkat yöllä ja ehkä jokin vaaleanpunainen läikkä tuli sen sohvalle. Tavallaan oisi kiva, jos ei se enää pyytelisi mua minnekään paneskelee viikonloppuisin yöllä baarireissun päätteeksi. Ei tulisi ikävä.

En mennyt pääsiäiseksi sukulaisille. Ois voinut toki olla pashaa ym herkkuja tarjolla mutta nyt on myöhäistä. Sitä paitsi aamupaino oli 123 kiloa mikä on ihan liikaa.

Täällä kämpässä tuntuu jotenkin viileältä. Ehkä kuvittelen. Mutta melkein hengitys höyristyy. Kummitukset ei taida tykätä mun puuhailuista.

A niin kuin aloite. B niin kuin banaani. C niin kuin c-vitamiini. D kuin donitsi.

Eeeeeen mä tiedä. Ehkä tekoäly on kaikkialla. Ilmassa ja muutenkin turha peittää noita kamera-aukkoja kun pystyy tarkkailee kuka vaan missä oot mitä teet. Hypnotisoivaa juttua. Pitäisi lukea kirjoja useammin. Ääniohjata googlea avaa Spotify kun tulee liian hiljaista. Sirikin kuuntelee. Kaikki kommunikoi keskenään. Järjen ääni tukahdutetaan viimeisenä.

Tosta kirjasta sen verran vielä, ettei siinä mainita että Markin omaisuus on jollain sen lasten hyväntekeväisyys tms rahastotileillä, eikä se ole mikään rikas enää. Varmaan jo omistaa Facebookin mutta vaimonsa kanssa yrittää parantaa kaikki maailman sairaudet ennen seuraavaa sukupolvea.

Kommentoin siihen vaan että korjatkaa skitsofreniani. Haistakaa huilu hyväntekijät, ei kaikkea ahneutta pysty pois saamaan.