Translate

kävijäpiikki

Näin teet tai tee niin kuin minä ettet joudu pulaan

Näin teet blogistasi kirjan

Seuraa BlogBooker sivuston ohjeita. Lataa siis varakopio blogistasi. Ilmainen versio antaa sinun ladata 6kk kirjoituksia pdf-muotoon, jonka lataat sitten itsejulkaisu sivuille kuten lulu.com

https://blogbooker.com/

Jos haluat e-kirjan, kannattaa käyttää booksondemand sivustoa.

Lulu.com antaa sinun suunnitella lopuksi suunnitella kannet, kun tiedät minkä kokoisena haluat kirjasi. Esimerkiksi minun kirjani on pokkari, 270 sivuinen, A5 ja yhden kappaleen saa noin kymmenellä dollarilla.

Et tarvitse juuri tietotaitoa, lähinnä vähän englannin osaamista, surffailla ja odotella tiedostojen latautuimista, tai korkeintaan ymmärrät .xml ja pdf ja kuvakokojen merkityksen, kuten 300ddpi.

Jos sulla on jokin blogi josta haluat kirjan, niin voin toki tehdä nämä vaiheet sulle rahaa vastaan :D Jos olet kirjoittanut vaikka 50-200 kirjoitusta, ja osa sisällöstä on kuvia, niin onnistuu. Ota vain yhteyttä dracoenator@gmail.com (myös mun paypal).

Lähtöhinta on n. 50e, jolla pystyy jo saamaan paljon aikaiseksi (Täytyy mm. ostaa blogbookerissa basic tilaus, tai odottaa 6kk kun olen jo käyttänyt niiden ilmaispalvelut loppuun). Kannet pystyn toki suunnittelee lisäksi. Wordpress tai blogger ovat ok alustoja joista tekstit saa talteen.

https://www.huuto.net/kohteet/270-sivuinen-blogi-kirja-2018-1-vuosi-kitujainencom/496035813

P.S. Huuda mun kirja huutonetissä? Saat 20e alennuksen heti suunnittelutyöstä jos ostat yhden Blogi kirjan omaksesi.<3

Jumalatar puhukoon kauttani ;D

Tiättekste te sen helpotuksen tunteen, kun vihdoin (oikeasti) tulee pitkästä aikaa? Jalat menee veteliksi ja pysty melkein liikuttaa mitään edes. Olin tyypin sylissä, kysyin olenko tuhma vai kiltti ja sit se sanoi että olen syntinen. Hinkkasin itseäni samalla kun ratsastin sitä. Mietin vieläkin miten kauan siitä on kun saanut orgasmin sillain että mies oisi sisässä. Jos toi sattuisi tapahtuu toisen kerran, niin pitäisi ehkä vaihtaa naapurinmiestä, kun en uskoisi itsekään tapahtuneeksi. Tavallaan sitä epäonnistuu niin ihmisenä aina kun kokee jotain tavallaan, itsekästä. Mutta kuitenkin sitä lähentyy jumaluuksiensa kanssa. Energiaa vapautuu hormonien lisäksi maailmankaikkeuteen.

Jooh, olin eilen noitien miitissä yhdessä gastrobaarissa. Join chardonnayta, siideriä, kaljan ja söin jotkut ruissipsit tervamajoneesilla. Ne oli kaikki perehtyneempiä kuin minä. Ilmeisesti mun wicca on eklektistä. Tuli kyllä juteltua paljon englantiakin kun yksi mies siellä oli alkunperin briteistä. Mikä näitä lohikäärmeitä oikein vetää kohti salatieteitä (koska ne on esoteerisiä). Tai siis tämä tyyppi oli eksän kanssa samanikäinen.

in English

told him he's a sex god, he told me I'm a sinner. Got an orgasm with a man inside me (for reals) since actually a very very long time :) It's only a neighbor, might have to switch guys still can't believe it happened. My legs are cooked noodles and my hands barely type. I don't shake anymore but even after having dressed back up into clothes I let out a couple angry deep breaths.

Last nite was in a wiccan meeting with two other women and some brit guy. They were dressed in black with Ankh symbols around their necks and I was in a bright yellow dress. Don't know if he was gay or what, maybe I was acting gay, who cares- but he was a dragon like my ex's age apparently. Was glad I enjoyed it and got away.

Näihin näppäimiin, noihin tunnelmiin

Niinku joo, idiosynkraattinen olen siis kyllä varmaan joo, nopealta katsaukselta. Herkästi toistelen itseäni. Mutta olen urbaani kaupunki-ihminen. Hypokriitti vaan miesasioissa. Katsoin jonkun enkunopetusvideon joka yritti alitajuntaani laajentaa tuollaisilla sanoilla :D Ei mitään itseisarvoa koska tuhlasin aikaani. Mä osaan jo noi kaikki jutut, en vain halua kuulostaa ironiselta. (tai sivistyssanakirjalta)

Joten ei jää paljoa kirjoitettavaa. Toi päänsärky on ollut jo tiistaista. Jos päätä ei särje, niin sitten kierukka vihloo. Joku pää kuitenkin aina kipeä.

Tein äsken parsaa. Heitin höyrystinveteen ja parsojen päälle suolaa. Al dente nautin rapsakoina-

Laitoin instaan. Poistin eilisillan selfiet. Niihin ei juuri filtteriä kaivannut. Muutenkin olen omiaan pimeydessä nautittuna.

Mun airbnb vieras varmaan ottaa nokosia. Tavallaan heräsin aamulla, niin onnellisena, mutta sitten koulu oli ihan plääh. Pohdin johtuisiko ettei ole ketään jonka vierestä herätä. Vihlova kierukka on samaa mieltä. Joskus hampaani vihloi enemmänkin, mutta ne oli kyllä täti lyönyt nyrkillä tasaisemmaksi. Taisin syödä yhden mars patukan liian vähän, kun en siis pese hampaita kovin usein ja makeaa syön harvemmin.

Teot voi olla itsetuhoisia vaikka välttelisikin ajattelemasta sellaisia.

Jospa sitä aktivoittaisi muutakin kuin alitajuntaansa. Ei jää niin pinnalliseksi oppiminen. Ehkä menisin sukulaisille pääsiäiseksi. En voi tarkalleen ottaen harrastaa salaisia pakanallisia riittejäkään kotosalla. Sitä paitsi seuraava pakanallinen juhlapyhä on vappuna. Lähetin sen yhden pääsiäiskortin wicca ryhmän kautta. Selitin mun historiaa miksi olen halunnut olla noita aina. Ehkä olen suorastaan satukirjasta. Lapsetkin yleensä tuijottaa. Ne näkee mut niin maanjuuritasolta, että leukojakin on varmaan useampi.

Lautapeli-iltaan tuotu, 7vee tyttö, lapselle opetin uuden sanan: ihana -jota se sitten käyttikin antaumuksella. Voi pojat.

 Mä luulin että vaan lohikäärme horoskoopin pojat oisi niitä ihanimpia, silloin kun, lovettaa. (Sen sinä&minä -lehden liitteen takana oli näitä juttuja. Miksei ne voisi vieläkin pitää paikkaansa. Niitä oli ihan järkytön määrä kirppareilla pohjanmaat täynnä.)

Apinoiden kanssa kannatti olla varuillaan. Rotat tykkäsi rahasta kai. Niitä en ole ikinä enää ottamassa edes väkisin. Miksen mä voisi tulla toimeen kiltin vuoden kanssa... ai niin ne on jääräpäitä. Toisin kuin ahkerat härät. Olisipa muuten apua siitä alitajunnasta, kun he ovat hautautuneet sinne. Käärmeet oli herkkiä vaistoaa tunnetiloja, koirilla oli taas syviä tunteita. Että sellaista. Joku rakastuikin. En tiedä mikä tarkoitus noilla ees on. Lovetus varmaan sitä että tekisi mieli seksiä. Miksei sitä voisi vain... kommunikoida oikein. Suurin osa miehistä on pelkureita ja ne tietää että naiset päättää kenen kanssa vehtaavat. Suomalainen nainen on kevytkenkäinen verrattuna jonnekin amerikkoihin. Ei muakaan ole viety treffeille sitten Pocahontas elokuvan. Naapurin Jonne vei. Tai tarjottu drinkkiä. Luoja tietää. Varmaan kumoaisin parit Sex On the Beachit ja riisuisin jonkun eteiseen jos joskus voisi. Ei niitä kiinnosta kyl. Mä en edes tiedä mitä normaalit suhteet oisi. "Ei ole mitään puhuttavaa". Oon vaan jokin kolo. Ja jos mua rakastaa niin sen takia että tiedän ettei mua kukaan rakasta.

Exä oli mun eka poikaystävä. Sinne meni ne parhaimmat vuodet taas. Tajuta että sen jatkuva flirttailu jokaisen kassaneidin kanssa, oli jotain minkä arvoinen en ole tulla kohdeltavaksi. Ehkä rakkaus ei ole sokea, mutta en mä tiedä koska joku flirttailee. En mä ainakaan osaa. Eikö sitä varten pitäisi olla nätti. Tai vaikka vesimies. Ne saa kohteliaisuuksia sen mun horoskooppivihkon mukaan. Maailmanparantajat. Vaaka taas oli jokin... keskipiste myös. Harmi kun perhosia on vaan lämpimällä säällä. Tai no, kai toukkienkin täytyy jossain talvehtia.

Tarinan opetus oli siis se että en muista mitään näköjään. Tallessa siitä vihkosta mulla on yksi sivu skannattu niistä joiden horoskoopin ominaisuus oli maa. Se voisi olla photobucketissa. Säilytän siellä vanhoja pikselikeittoja.

Ei tieto välttämättä vanhene. Alkoholi tappaa aivosolut. Nuorena opittu jää ehkä just ja just kielen päälle. Tarvisi olla Da Vinci että pystyisi piirtää ne hienot ideat ylös joita saa tutkimalla ja kaivelemalla uutta tietoa. Ellei alienit ehtineet ensin.

Sain muuten lahjaksi Pokemon Go tilin. Se oli 25 tasolla nimeltä QueenKajsa, tjtn. Tosi sööttiä jotenkin. Siellä oli muutama kymmenen vanhaa poksua joista tulisi ehkä kaikista luckyt. Koita siinä sitten kieltäytyäkään. Lahjoista ei ole kuin vaivoiksi.

Heräsin muuten joskus puoli kuuden maissa aamulla ja olin nukahtanut dildo jalkojenväliin. Ei siinä mitään. Veteli viimeisiään. Mua ei vain kiihota mikään välillä. Yritä siinä sitten miellyttää edes itseäsi kun ei ole haluja. Se on parempi että menee tunti ja nauttii, kuin että hinkkaa eikä tunnu missään sen tunnin ajan. Täytyy löytää ne omat kinksit. Naisen pää on vähän eri mesta kuin jokin miesten aivokoppa. Oli se pää sit alapää tai pikkuaivot. Tunsi niitä tai ei. Oli Hannibalin resepti kuinka hyvä tahansa, niin ei niitä aivoja tuntea voi, aistia kivun ehkä.

Mutta joo. Ehkä mä en enää, "paljastele", enää mitään. Opintojen äiti oli, kun sun töitäsi teki. Läpi harmaan kiven. Samalla kivellä kaksi kärpästä. Vierivä kivi ei vaan sammal-oi-du. Kvarkkipoimuläpiajo. Flipperin palloksi tunnen oloni joskus. Ei siis sen delfiini Flipperin. Vittu mä oon vanha. Mutta syteen tai saveen, niin tervetuloa mun pilvilinnaan.

Arrogant boy, that fool of fashion, basking in my glory.... -phantom of the opera

Tahtoo pois tämän avuttoman (vitutus?panetus?) olotilan.

Söin kebabit ranuilla puokkii kaverin kans, joka lähti väsyneenä heti yhden drinksun jälkeen kotiin ja, kaikki muutkin nukkuu. Ovat omissa maailmoissaan baareissa. Saako mua nolottaa niiden puolesta. En ole niin helposti lähestyttävä enää yksin kun mulla on tekoripset poskilla jne.Aamulla oisi kasilta koulua, ettei siinä mikään biletys olisikaan mielessä. Mutta... niin ihana päivä aurinkoinen lämmin ja sit, ilta sopivan viileä. Lautapelejä koululla koko päivä, enimmäkseen karkkiravinnolla jos opettajia ei lasketa niin voitin ne kaikki. Tulin minä vuoristoradalta pois. Voisi varata Särkänniemen lipun itselleni liiton kautta kympillä. Varmaan niin teenkin.

Kun kyselee, niitä paikkoja lisääntyä, lautapelissä -ja melkein nauraa niin ettei pystyisi enää lopettaa. Kaukaa ihastuminen on kivaa. Toinen väläyttelee hampaitaan ja muutenkin häveliäästi kurkkii korttiensa takaa ovelasti jotain, jakelee käteen nappuloita, mokomakin karkkimies. Jääpähän taas mieleen 5/5

Kuu on melkein täysi. Sekin valvottaa. Varmaan saa nukuttua ellen käy suihkussa kun tää lady gagan Fame parfyymi tuoksuu seksiltä, siemennesteeltä, vereltä... tai no ainakin joltain suitsukkeelta.

En mä keksi mitään... ylittänyt itseni vaihteen vuoksi. Turhaan enkä kenenkään muun. Luulin itseäni hulavanteeksi.

Kuurous on katsojan tasapainoelimessä / being dumb is only in the eye of the beholder

Päivän terveysshokki olikin älypulma.
Health comes as a shock; it was a brain puzzle (ehdotan vaan käännöksiä translatelle :D)


Kannatti kääntää vasen oikeaan.
(It was worth it to turn from left to right)
//Vakavasti ottaen pelästyin/säikähdin!!! Airpodsit saa sut näyttää tyhmältä, ei rikkaalta!!!


Olin jo lähes varma että oikean korvan kuuloni oli mennyt, mutta vika taisi olla vain (kaksissa eri) kuulokkeissa. (Certain death awaited in two different headphones)...

En tiedä onnistuiko mun airpodsien resetointi vieläkään, kun piuhassa toistuu sama ongelma että keskimmäinen anturi mustuu eikä se tunnista laitetta kuin laitetta enää. Käyttäjän päässä vikaa... sekä päänsärky...


Varattu aika verikokeisiin lauantaille ensi viikolla. Käyty juttelemassa psykoterapeutille. Siivosin lattioita. Astianpesukone käy. Huomenna kouluun, illalla lautapelejä.

Katselin The Act -sarjaa taas pari jaksoa äsken ja mussutin nachoja ja salsadippiä. Vedin juustosämpylöitä pari vissyn kera ja melko täys. Aamulla join vain kahvia. Kauhea tapa katsoa jotain samalla koska se vie ajatukset pois mässäilyistäni.

huh huimausta. Varmaan huomenna viemättä mitään mässyjä peli-iltaan. Alan olla jo läski. 123kg aamupaino. Tukka on kuin jollain räsynukella ja yhtä kaulaton.

Notre Damen kellonsoittajan kirkko paloi tänään ilmeisesti... voisko intuitioltaan, tai jumaluuksilta, mua kummittelevilta isoisiltä saada enempää merkkejä.... mutta mä vaan käsken niitä olemaan hiljaa. Teen mitä ikinä haluan ja kärsin siitä.
esim.
Mörinät pysykööt mahoissaan ja mun tiskikone räjähtäköön jos jokin astia siellä on väärinpäin. En keskeytä sitä.

Varmaan tankattava lisää lasinpesunestettä mun kyynelkanaviin kun noi lasipallot, mun valkuaisten tilalla, punertaa kuin jostain ylimääräisestä rasituksesta. Veskissä on silmätippoja. Kyynel.

Mutta kai mä mieluummin kuuloni kuin näköni menettäisin. Näköä käytän muistamiseen, tunnustellen ja haparoin sitten muistin avulla. Koskaan en ole mitään wörttiä kuullut kuulemisen arvoista.

Tarinan opetus? Nykäisin johdon irti macista. Mikään ei kestä eikä, kesää tule enää. Siinä ennustus toisellekin korvalle. Nämä tiskivedenharmaat silmäni ei ehkä jaksa sinisilmänvertaakaan juttuja kun kaikki mennyt eilisestä päin pitkin pakoputkea. Siis vailla mitään hajua. Että ei mene niin kuin kuplat fiksusti vaan salamana alas kirkkaalta taivaalta. Olin, parempi täyttää, sen tiskikonetta 2006 kuin mun host-äiti.

Rakkaat muistot teistä ei ole mitään hyötyä. Kissa tietää kun sen hautauspaikasta puhutaan.

Siis melko varma, että mulla ei oo muuta kuin ne kolme asiaa riesana mitkä jo mainitsin. Intuitio, "Jumala" siis se itse pääjehu, vaikka en uskokaan Häneen mutta kristityt on vaarallisempia... sekä kummittelevat isoisät. Jos miettii mistä en tiedä taaskaan mitään. Lannistus maksimaattius maksimaalinen maxima. Loitsun sanon piutpaut pois koska en halua käydä järkeen. Mietin vaan mitä kuvaa laittaisin tällä kertaa että voin piilottaa ylihuomiseen mennessä nää kirjoitukset. Sekin ongelma että jokin lukee ne.

Siinä se, päivyri. Nukuin liikaa, kaikki muu on ekstraa väsymystä. Fail, fail and fail again or you don't know success...

NOBODY, LIKE, WANTS TO KNOW!!!!111
Laittaisin lisää jiffejä mutta mun hakusanoilla löytyy aina vaan samaa paskea aivan kuin tää oisi jotain maksettua sisältöä *mutisee sitä mitä ennenkin*

om mani padme hum

Että sellainen paska maanantai. Kävin ihotautilääkärillä, menkat tuli housuun ja muutenkin hävettää tää hs-tauti... Mieslääkäri kysyi voiko auttaa mitenkään, yritti sossun ottaa puheeksi. Mainitsin vaan etten ollut tänään ostanut tupakkia. No joo tupakointi ja ylipaino aiheuttaa tota, mutta just nyt aika kesy tilanne mun ihotaudeilla. Päätä särki, itketti, sattui alapäähän ja muutenkin itsetietoisuus jyskytti ulos. Pääsin kotiin bussilla, kuitenkin. Otin päiväunet. Tilille oli tullut 30e airbnb firmasta, ja kävin kaupassa. Ostanut mitään järkevää parillakympillä, loput äsken bussikortille. Margariinia, munia, jasmiiniriisiä, jotain kastikkeita ym puolivalmista. Taidan mennä uudestaan nukkumaan.
Aamulla näin Valtaistuinpelin uuden jakson. Meikkasin jotain paskanruskeeta luomiväriä ja punaiset huulet, mutta olin silti tunnin ajoissa siellä sairaalalla. Keksisin tekemistä jos olis tekemistä...
Olin vielä eilen katsonut Dr. Strangen netistä. Ja oudosti se menikin kun joutui näyttää haarovälejä ja kainaloita. Mieluummin ottaisin jotain näkyvälle paikalle arpia kuin piiloon ja noin hankalasti vaivaamaan.

All I ask of you, don't remake my song "A few taps away" LMAO

Puolessa tunnissa vajaa 70 sivua. Elisa kirja -sovelluksen Operaatio Zuckerberg -kirjaa. Ilmestynyt 2019. Muutama sata sivua vielä. Ehkä hyvä tapa viettää sunnuntaita. Kirjoittaisipa itsekin, tätä blogia  jollekin zuckille, mutta olen tavannut liikaa ihmisiä elämässäni valitakseen kohderyhmäksi, vaan jonkun kaukaisimman mahdollisen. Luin mä sen Facebook Effect -kirjan joskus ennen kuin se elokuva tuli.

Kopioin mä mun kaverilistan facesta Wordiin joskus 2009 ja löysin easter eggin koodista. Liittyi jotenkin viiriäiseen se lainaus. Kai quail kuulostaa hieman faililta tms. ettei luovuta.

En hentoisi heittää roskiin myöskään paperilappusta jolle kirjoitin ylös viiskyt nimeä kavereiden etu- ja sukunimiä mutta jotka ei halua olla kavereita. Yksi niistä oli Satu, jolle tein saunalaukun huovasta kun vielä en tuntenut häntä. Panojoni tuntee Sadun, ne oli samalta paikkakunnalta.

Kaikilla on nykyään niin facebookin vastainen asenne. Ehkä se oli 2012 vielä ihan ok mesta.

Sitä paitsi, mä en halua edes konventionaalista miestä ja lapsia yms.joten mikä jää mun osaksi tässä maailmassa. Laskea zuckin kasvoilta pisamia. Piilaaksot, miljardöörit, historiaan vaikuttajat, elinkeinonharjoittajat, muut jotka osaa pelata jotain tiettyä peliä, mitä nää on jos ei liikaa valtaa annettu jollekin ja sitten he ehkä sekoittaa soppaa. Politiikassa kellä on valtaa pystyy vaikuttaa muiden päätöksiin. Valta korruptoi.

Pitäisi mennä tänään viimeistään äänestää, mutta Teollisuusliitto käskee äänestää jotain ja yksi toinen poliitiikko jotain muuta. Kaikki ne samaa tottelee, missään ei näy että kaikki olisi yhteisen hyvän vuoksi, ei altruismia eikä utilitarismia. Ei ne mieti maapallon parasta, kunhan vaan saa säästölippaisiinsa muutaman miljoonan lisää. Jos köyhä köyhtyy, niin rikkaat ei ainakaan kokemuksilla rikastu...

Kellekään ei ole annettu enempää aikaa, kuin mitä he ansaitsee. Sitä paitsi heräsin pitkästä aikaa ihan hyvillä mielin.