Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Rotvallinreunaa tallustin

 Kalastelin kaupungin consensusta. Yleistä tunnelmaa. Jääköön mysteeriseksi. Kenellekään en puhunut, mutta kuuntelin. Katsoin elokuvan She said, eikä siinä mainittu metoo liikkeestä mitään. Missä jatko-osa? Ne vaan toimitti yhden pahiksen linnaan journalismilla. Muuttiko se mitään? Peitelläänkö raiskauksia edelleenkin? Montako niiskutusta ja kyyneltä tarvitaan hyssytellyiltä uhreilta? Jotta kukaan ottaisi vakavissaan vallan väärinkäytön?

No jaa. Mulla oli koodia millä sain leffalipun ja kahdet pienet popparit ja pienen juoman, niistä ei maksanut mitään oikein kukaan. Jokin paneeli ja synttäripopparit. Mainoksissa oli tuttuja asiakkaita ympäri Suomen, tuttuja logoja ja kulkusia jotka käyttäneet digipainossa hommiaan. Se vähän sai pään pyörälle, että niitä olisi alalaita täynnä kokonainen salin kangas.

On mullakin salassapitovelvollisuus, en vaan ymmärrä miten saisin töissä tietooni sellaisia siinä mainittuja juttuja.

Enivei, kuka sanoi mitäkin. Toinen halusi pukeutua makuupussiin, toinen halusi peittää vain perseen. Varmaan sään takia eikä siksi että alistuisivat piiloon miesten katseilta lol

Join pari hanakaljaa. Ollut liikkeellä koko päivän paitsi kun odottanut että jokin elokuva alkaisi. Ehkä olisi pitänyt katsoa Wakanda Forever (lastenelokuva) tai odottaa The Menu(kauhukomedia) Mitä siellä edes menee!? Mun ilmainen lippu olisi ollut voimassa ensi kesään. Ei jaksa katua, väsyttää. 

Tuhkaa jätän jälkeeni minäki

Keitän muutaman perunan. Ne on kaikki epäsopusuhtaisen kokosia. Nukuin melko pitkään. En tiedä mikä päivän agenda on, ehkä patriarkaatin paljastaminen.
Nukuin osan yöstä iPhone kädessä ja osan yöstä satisfyer kädessä. Kumpi on suunniteltu "naisen käteen" sopivaksi? Puhelin ainakin löytyi sängyn alta takaa ja toinen turvallisesti yöpöydältä.
Ironista. Mun sängyn alla oli aika paljon kaikkea pölyä ja koirankarvaa edelleen. Ei sillä että miehet saisi paskaduunit, mutta ne kuoleekin aiemmin. Ehkä ihan ansaitusti eikä varovaisuuttaan.
Aina vihannut pukumiehiä. Niille olen jokin avohoitotapaus.
Joskus toivon etten asuisi täällä, varsinkin kun tulen kotiin. *kastelee kukat* Olen melko yksinkertainen mutta kun katsoo tätä arvotonta läjää tavaraa jota olen hankkinut, niin siinä on manikyyrit kaukana.
Olen nähnyt yhden pelivideon artikkeleineen eilen ilmestyneestä Pokemon pelistä enkä ole aikeissa hankkia sitä ellei se satu tulemaan telia kauppaan myöhemmin maksettavaksi.
Mutta joo, mikä rooli mun kirjoituksilla on maailmassa.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King