Odotuslistani

Hae tästä blogista

https://www.episodi.fi/uutiset/jenna-ortega-suutelee-naista-suomen-kielen-tahtiin-uudessa-elokuvassa-episodi-selvitti-mista-on-kyse/ Aloin y...

Translate

sunnuntai 30. lokakuuta 2022

Luudalla lensin tähän

 Nukuin koko päivän. Olisi ollut pari hommaa. Hiustenvaalennus ja pyykit. Kuuntelin äänikirjaakin, mutta nukuin siitä kyllä osan ohi. Vähän kuin silloin, kun luin Taru Sormusten Herrasta pienenä ja menin pari aukeamaa ohi jo siitä kohtaa, kun mihin koko teos kulminoitui. En tajunnut että Klonkkuhan se siellä sormuksineen tuhoutui.

Ensi lauantaina olisi jokin ysärinäyttely Werstaalla. Tamagotchin hoitoa, slamyjen täyttelyä ja sellaista. Hah. Slamit on yhtä tyhmiä kuin niiden vastaajatkin. En tiedä, ei kokemusta, ohi, vain negatiivista paskaa laittavat vastauksiksi. Ainakin ne mitkä kaikki olen saanut takaisin. Ei kannata panostaa niiden tekoon. Posti hukkaa kuitenkin.

Vähän ehkä masentuneetkin vibat. Nollabudjetilla ensi viikkoon. Turhaan mä sunnuntaisin kirjoitan. Avannut pelit mitä yleensä pelaan puhelimella, mutta ei mitään muutta, mitään uutta.

En mä kyllä käy nykyisin edes missään. Ohi menee vain jos jossain on jotain valoviikkoja tms.

Söin aamulla jätskiä ja hilloa ja loput itsetehdyt sämpylät voilla ja kinkulla ja gouda viipaleilla. Juonut vettä ja vitamiiniporeita. Lima on paksua. Joo teksti tulee vähän väkipakolla. Kolmelta yöllä heräsin paniikkiin, kun sattui korsetti ympärillä ja riisuin sen pois. Se ehti olla melkein yksitoista tuntia.


lauantai 29. lokakuuta 2022

Edestakaisin näkemättä mitä automaattisesti sitä edes tekee (ootsä joku Photoshop kun käsittelet mut noin nopeeta?)

Jos kurkussa on limakalvoja tenniskentällinen, niin ihmisen ihoako on vain se jalkapallokentällinen? Ehkä nuo on havainnollistamistarkoitukseen vertauskuvia eikä tarkkoja mittoja. Mitä pienemmällä viivoittimella sitä rantaviivaa alkaa mittaa niin sitä enemmän sitä rajaa tulee.


Tein nopeat 5min ihmissusi meikit eilen illalla ja ne tuli yhtä nopeasti pois kosteusliinalla kun pyyhki. Laitoin yhden valkoisen piilarinkin ja se oli ihan vaikuttava. Kaikkeen tulee kuitenkin jokin sininen sävähde, vaikka miten yrittäisi olla harmaa tai valkoinen.

The children of the night, what a mess they make! 🦇

Kuuntelin accuradiosta musiikkia Halloween party nimistä ja ekat muutama biisit liittyi ihmissusiin. En mä jaksa uskoa että mikään on enää sattumaa. Kukaan ei tuu ikinä olemaan yksinkään. Aina on algoritmit ja tekoälyt, maapallokin kiertää vauhdikkaammin.

Kohti nykyaikaa. Mulla on jotain stressiä kun köhin paljon paksuja limoja aamuisin lavuaariin. Pitäisi lopettaa tupakointi vihdoin ehkä. Tosin mitä nyt en tekisi mitä mun äärioikeisto paternaalinen sukulainen sallisi, kun tatuoinnitkin on niin kiellettyä. Pitää olla kliinistä ja valkoista kaikki.

Mitä olisi vanilja jäätelö jota ei upottaisi mansikkahilloon. Pitäisi hoitaa noi blondiksi taas, dipata hiusjuuret valkaisuaineisiin. En tiedä jaksanko tänä vklo, vaikka olisi purkki laittaa. Monet on yrittänyt matkia tätä projektia, mutta ei ne kuitenkaan samoja tuloksia saa.

perjantai 28. lokakuuta 2022

Voi Brutuksein, sääkin sit kai varmaan tässä kyllä mukana?

aina mua huijataan. Taivaan linnutkin kiusallaan parvekkeelta nokkii etiketit mun tupakan tumppi lasipurkeista. En tajua miten, se oli lentänyt tuolin alle etiketti?

Mutta että heitän 20 eurolla vesilintua!! Kuluttajapaneeli neuvoi, osta Poweriin lahjakortti, osta siten Spotifyhin lahjakortti. No ei. Niillä ei ole valikoimissa!! Lähikaupassani toki on 30 euron, mutta vitut.

Ei jaksa enää. Mä oon luullut että tämä läppäräkin menisi nukkuu kun suljen kannen, mutta liikutin vahingossa hiirtä ja klikkasin niin sieltä lähti pyörii ihmeelliset äänet... heheeee eih...

Ehkä mulla olisi nyt sopiva hetki kirjeen kirjoitukseen, mutku oon hukannut viimeisimmän johon vastata, niin ei oo silleen kontekstia muistissa aineistoa johon reagoida, no ette tiedä?

Jos keksisi taidetta. Kanteen. Kirja loka-loka 21-22 sarjaa Kitujainen, blogikirja, monesko osa menossa näitä edes on? Kirjailijaliittoon että tyngät siipeni heilahti.

Kun en jaksa itseänikään. Söin pussin sipsejä juoden taas ison pullon limsaa. Aamusta vähän pikapuuroa ja lounaalla buffetista vähän liikaa, niin että maha raikaa.

Mikään ei ole tärkeää, paitsi 44eKr Caesarin kuolema.

En tiedä, on vissiin jokin skorpionikausi, ja olen nouseva skorppaarius. Khehjeh. Yhdellä skitsolla oli uusi kaulatatuointi, sellaiset lehdet vähän kuin keisareilla oli antiikinaikaan tammenlehvät tjsp. Itselläni on naisellisia kukkasia, ei edes perhosia, ja tuo pentagrammi töherrys... :P connected as fuck, not even joint together those points

Kauhia pissuliinihätäseni? Rakko täys? Kuka meikästä pitäisi jos ei meikä itse. Miksi ei pidä automaattisesti liikaa yritellä, voi kertoa vain jos hyväksyy että asioilla on tapana järjestyä niin kuin äiti joskus väitti. Kuten opetin, ettei pasianssia saa enää takaisin kortteja sen jälkeen kun ne on lähtenyt menee oikein. Manipulointi ei ole väärin jos menee itse perässä tai ettei tee niin kuin itse sanoo :P

Mutta hei? Veer Union, TOVA, Matt Jaffe, keitä näitä fkcvin artistejakin pitäisi oikee sponssaa, kun ne minua joskus on seurannut tai laittanut viestiä ja se on hyvää markkinointia se tuo suoramainonta (tiiän, oon huono influenssaa vaiks oikeesti otatte ihan liikaa vaikutteita tuohon katu uskottavuuteenne mult)

pee.boop. Mietin tuossa miltä 90-luku tuoksuu, ja uskokaa tää: suitsukkeilta ja pieniltä kylpypommeilta. Joskus ilma on jotenkin kirpeä kun tuun töistä pois, siis niinku nenään, haisee pilviltä. Joo, just siltä saippualta. Tiedän ettei se ole mahdollista koska olen tupakoinut askin päivässä viimeiset 8 vuotta. Mutta toivottavasti ilmanne puraisee kirpeästi takaisin?

torstai 27. lokakuuta 2022

irony lost on this science chick

 Trending on Twitter: JESUS IS REAL

My mind correcting the fake news: JESUS WAS A REAL HISTORICAL PERSON

<3 there you have it, the news are old and circulate like blood.

It's getting a bit moist under this plastic though, I really have to clean my wound. xDDD

Ei pelkoa että osaisin mitään

 Lataan pdf tiedostojen lukuohjelmaa jotta voin siivuttaa sivunumerot pois, ettei tarvitse muokata yli 600 sivunumeroa pois. Vuosi sitten olen osuvasti päättänyt kirjoitukseni "Loppu." Siispä hyvä uusi alku, tietää taas uutta kirjaa. Ehkä lähetän Suomen Kirjailijaliittoon jonkun kirjoistani joskus, teoksen siis. Tekeleen.

.xml tiedosto varakopiossa on kaikki informaatio 1999 vuodelta tästä blogista joten olen törmännyt virheisiin ja saanut ilmaissivustoja jo jumiin, jotka muuttaisi tiedon muokattaviin. Yksi sivusto tarjoaa 1. vuoden kirjoituksista ilmaiseksi pdf tiedoston, mutta siellä on turhia kuvia ja linkkejä roskia... ei muotoiltu yhtään taipuisi kirjaksi.

Lähti kaikki toki rahattomuudesta, siitä että käytin jotain 4 tonnin laitetta tänään. Halusin oman "tulostimen" kotitoimistooni, joka ei ole ihan arvottoman huono.

Jatkuu (seuraavana aamuna)...

Pakko oli mennä nukkumaan, aivot ei vaan toiminut enää. Sain yli kuudesta sadasta sivusta pois turhimmat. Olen kyllä turha itsekin, kun sen verran en saa näytölle sanoja oikeinkirjoitettuna. Aivastin limat äsken käsille ja kävin pesee. Klo 11. (kello on nyt puoli kymmenen jo) pitäisi olla aika tatuoinnin paranteluun keskustassa. Touch up.

Eli kohta pitää jo lähteä ja en ole yhtään valmis, olen vain muokannut mun kirjaa. Juoksevana tekstinä Wordissa se on 200 sivua, e-kirjana pidempi. Haluaisin tietää mitä se fyysisenä kopiona tulisi maksaa. Vuoden blogikirjoitukset yksissä kansissa.

Huoh... pakko hoitaa asioita kai.

Muoks. 

Kirjailijan kriisi on yleinen nimitys sille kun käsi ei vaan toimi kun siitä on tunti kun kävin nakkaa tatuointia touché-uppii hello yes yes ok ok ok ok thank you 5. minuutissa, jou... pitäisi poistaa tuo suojakelmu varmaan jo nyt!

Ei mikään kiire kyllä. Jos en olisi aseksuaali, olisin varmaan kuumottanut kun näin miten miehet vaihtaa paitaa kuin tatuointi riittäisi vaatetukseksi. siis näin paidattoman miehen sekä silmäkarkkia, mutta mulla on huono nimimuisti ja kasvomuisti onneksi myös. 

Nainenkin oli siellä, hän otti hihaan pellekuvaa. She's going... 

 <3 mutta niin kuin kirjoitin kuvaan instagramissa, niin mulla on suuria suunnitelmia ja kaikki on aina vastakkainasettelua... näkökulmaa, varovaisuuden ja liihoittelun hiuksenhienoa eroavaisuutta. Käsi kortsussa. Muovi. Inkediä. Haava se vaan on. Ei mua tässä välissä edes ehditty satuttaa.

Kirjat ei valmistu koskaan tällä menolla. Huhhuijaa

keskiviikko 26. lokakuuta 2022

mitä ihmiset syö? sä voit olettaa musta mitä vaan muttet kuitenkaan ole oikeassa (teoreettisesti ei tää pasianssi loppumalla lopu 88%)

 Enhän mä periaatteessa kirjoittanut, mutta annoin oraalisia ohjeistuksia puhelimeen mitä virkkeitä pistää... Tuleehan mulla näpytellessäkin virheitä. Ei siinä, en pidä toistamisesta etenkään itseni. Join liikaa kahvia ja sitten vielä ison pullon sitä limsaa missä on kofeiinia/kafeiinia miten sitä sitten edes kaiken pystyy kirjoittaa. Jos olisin presidentti mun käsialasta saisi vielä vähemmän selvää kuin, aivokuolleen ystävän.

Jos tässä.... ajantapossa mitään järkeä oli, niin ainakin selailin yhtä tieku lehteä. Posti pakosti viivästynyt toimittaminen, koska seuraavan pitäisi tulla jo ihan näillä näppäimillä, että mikäs laitos se sellainen on joka ilmestyy melkein päivittäin.

Aidoissa ihmisissä on tyhmää taipumattomuutensa, kyynärpäätaktiikat, törkeys, kykenemättömyys unelmoimaan ja muu sosiopaattinen mukaansavetämiset tai joka-aamuinen puuronsa aamen...

olen melko tylsä ja. Vedän vaniljajäätelöä mansikkahillolla. Mun digestivekeksit loppui. Seuraavaksi pientä pyöreää ja vettä kuin leipää, "vettä ja leipää" leivänpäällä alahuulen yläpuolelle jotakin edes tunkea, mutta ei ikinä enää kahvia+limsoja.... litrakauppaa 

Vieraslajeja. Varmaan ei selviytyisikään, niin ote päässyt lipsii.. selvän hän suomalainen sitruunoista tekee, niinkuin se Hamsteri kirjan hyvä iskulause lainaus

Talvi on tunne. tulossa, mappiin Ö.  Jäi taas tekemättä työoppiblogikirja väitöskirjanen enkä ole  täyttämässä kohtaloani/kuntoutustavoitetta joko työllistymisestä tai jatkamisesta ilmaisen kokeilun pariin kuukaudella tai jotain

Niin. Jutskailtiin sen mielen ry edustajan kanssa ja mun mielestä en jaksaisi yhtään enempää, kuin mitä jo teen, sopivasti vaihtelevasti riittäen tai peukalohaavaa imeskellen pahvituksista mutta kun, ne palkkasi jo molempipeukaloisenkin nii mihin ylöspäin sitä twiittiä, muka?

Omat muistiinpanot seiniin jos piruilet mielessäsi.

Minulle ei kerrota kaikkea enkä muista tärkeiden ihmisten naamoja tai nimiä. Roolit on sit erikseen. Numerot tulee vastaan leijuen ilmassa koska maailmankaikkeus on tehty numeroista ;D

Pidän tän mutta aina pystyy jälkikäteen haavoittaa lisää. Mulla on muuten nolla euroa tilillä ja sain tässä kuussa vai olikos se viime kuussa niin ihan rahaa paljoon onneeaa ylimääräisesti mutta meni kuin toivomus pullonhengelle se arabian yö

eiku, en oo varma pohdin mitä teen ja yleensä järjestyy asiat. 0:sta on hyvä nyhjäistä < aurinko paistaa risukasaan < tikusta asiaa

oppii hakemaan ihan itse aineistonsa. Opettelee missä on mitäkin. Se aivojen ruokaa on. taputapu aploodeja mulleja aitoij hymyilyitä siitä että tärkeimmät kakkatikkune piakkoin paljastunee luukuista hyvien karvaiset kädet nuoriso

Paljastuvi projektit ennempi myöhempi, tietty parempi. Vakavaraisesti istua omaisuuden päällä. Sama paikka huomenna, vähemmän ajankohtaisuutta. pliide. hitaimmat eksyy yhtä hyvi polulta kuin nopeet

ikuisuuus. lähtimys ulostautumus, kirottu oon. voivaippa perhonen kasvikunta plusmiinusnolla dolla.rrrrrrörörörörröörörö707

(sain varmaan sen aivotäräytyksen siltä kaverilta perintönä mutta: aina oikeassa, kukas muu)uuu

tiistai 25. lokakuuta 2022

JOS siihen liittyy runnominen ei se kyllä ole multa opittu

🌑 

I’m ready to taste the new thing

Sanelu päälle mulla on siis tosi vähän akkua taas mutko kello ois tätä vaihteeksi

Make friends with your enemies


Always Best art of greatness

Huhhuh ku ei tää ymmärrä niinku sanan sanaa mut ei tää oo mikään ghaanaaa

Luvassa on paljon enteriä ja paljon space nappulana kaiken tän sanelun välissä kun en halua edes käydä järkeen mutta hei olin kertomassa ettei tää edes kuulostaa siltä että meenkö muka blokkaisi


Luvassa on paljon enteriä ja paljon space nappulana kaiken tän sanelun välissä kun en halua edes käydä järkeen mutta hei olin kertomassa ettei tää edes kuulostaa siltä että meenkö muka blokkaisi Täytys vissiin vähän juo vettä juoda vettä huhhuh kenenköhän jota Juhan viini vittu mulla on siis kaheks Ryhälä kauheat ryöhään go Health Karo yhä ja suomea puhun ja tarkoitan että mulla on semmonen yskä niin Ryhälä Chromea


 Täytys vissiin vähän juo vettä juoda vettä huhuu kenenköhän Jutalle Juhan viini vittu mulla on siis kaheks Ryhälä kauheat ryöhään quo Health Karo yhä ja suomea puhun ja tarkoitan että mulla on semmonen yskä niin Ryhälä Chromea tulee kyllä ikävä mut ei voi mitään kun iPhonessa on niin vähän akkua ja muutenki kuulemma ihmiset lukee väärin kirjoitetut oikein who the fuck does that

Jes jes pot pot mun on niskat aika kipeetä mä en oo tehny tänää mitää muutaku märkärupeen naamaa ja sen lisäksi olen töissä ollu se meni hyvin paitsi jos miettii et mun pitäs tulevaisuudessakin niinku tai johonkin muualle pidemmäksi aikaa


Jes jes pot pot mun on niskat aika kipeet ja mä en oo tehnyt tänään mitään muuta kun märkärupeen naamaa ja sen lisäksi olen töissä ollu se meni hyvin paitsi jos miettii et mun pitäs tulevaisuudessakin ja mennä sinne niinku tai johonkin muualle pidemmäksi aikaa

I’m just filling the gaps with my understandability’s limited ness 

Väli ja rivinvaihto kyllä Ruutuaika paukku paukku voi herran isä ymmärrät niin hyvin näitä mun tupla VOKAALEITå1111!

I’m not falling I am not a big girl. I just want to remind in general to be.

Careful

OK just ready to put my alarm on and honestly I have not drank anything I’m just chipotle cheaper. Why don’t you see it being my my GodOK just ready to put my alarm on and honestly I have not drank anything I’m just *chipper* why don’t you sit in my, candy store 

Smacks lips, but yeah, I think we are finished here here. It’s kind of cold out here and there.. absent mindedly joshed ready to finish. How do I say Finnish in English I like the way you make sense when you don’t dare then. Good good but is it’s just I don’t know yes, but it a candywhatand I don’t wanna repeat myself do I hate myself repeating myself I guess I do. Oh well, what was I gonna say it’s so strong annoyance?

Do you still listen so I forget so many things blessed me, but I need to Google what it means to do you know what’s it word win hey good morning yes that’s the word lol I do mean hegemony  I can manage to clean fucking English 

-

Tissi-isen of Fortnite nännin Ninni prkl tjtn!?

maanantai 24. lokakuuta 2022

Never shut up, never give up, always endure stoically everything your loathsome parenthood and neglecting smigmatizing of a helper society ever did to yourself, dear monologuer K.B.

 In today's material world, the biggest question is: to use or not to use the items you'll remember only the price for, later?

It's a question of creating new memories with the matter that costs less to produce than it did then, when things were meant to last. It's a question of satisfaction and wisdom. Will those two ever go seamlessly together without a thought?

I'm not a columnist from the Sex and the City, I'm not a writer gurl or gossip "girl".

I'm nobody, nothing. You'll never understand what I write but because it's looking deep within myself, and you may laugh, sympathize, realise your immortality, cry that I'll be end of my lonely bloodline, be glad you've been a friend, undervalue your own part in my story... May you do whatever floats your boat, because adventure is doing things just because nobody invented that path before you.

Reason for my me to live was a fluke, a happy mistake, I was my own person when they cut the umbilical chord. I was either punished or blamed. Lived in fear. Animals were my friends, books were an escape, I planned for so much kids and marriage but barely had one relationship.

Always wondering if... it'd be for me. It's not selfishness, not for self-preservation, meanness, eating everything in sight like an endless well I am cursed to rise up like in The Ring movie.

Simply terrified, but not always, not really. Montage of the glimpsed horror movies most scariest scenes playing in my head from a fifty movies, or a horror bedtime story in a skiing cabin, right after finishing a heavy Pet Semetary book. When it was excactly midnight on the clock right after I finished watching The Exorcist. What did I ever have to fear, if not stories or "God", fatherfigure harsh, and adults in my life I couldn't talk to, get attachted with, with a disgust in sexual matters because I always knew I'd be doing it "too much" if I ever started. I was never wrong. I didn't see sexual tension, I still don't. I don't feel the attraction if it was in front of me... but yeah, it's called asexuality nowadays

Strong and trusting in the communication of what I could get despite the fact my own mother and her sisters bullied me from since a baby to just get by. Do babies eat raw meatballs? What, well in pictures they seem to and I asked my mom about it and she said it was jokingly done. She never understood how the kid is lika sponge and tries to suck in all bit of love they could get... in my case, what's love? Self-love? Bringing myself up? Being a quiet, good, smart, busy obeying, thinking and concentrating, dreamy, chubby ugly fierce fun-loving "You'll be better than me someday" kind of typing and experiencing but making the day my own.

Anyway babes, keep shouting and farting and unloving whatever hell you all are used to doing, giggling or disregarding completely the pile of shit I am. 

Curiosity didn't kill the cat, it just didn't live long enough to fill all the spaces.

sunnuntai 23. lokakuuta 2022

Kertojan äänenä kuka "vaan"

 The Peripheral. Toinen jakso menossa. Olin nähnyt mainoksia monta, mutta vasta kun jokin tiedesivu mitä seuraan Twitterissä mainitse sen, niin aloin katsoa. Mulla on joku 3,5 tunnin pesuohjelma menossa pyykissäkin. Joskus pitää 60 asteessa pestä että koneesta lähtee kuonat ja muut...

Universe on the palm of your hand, over in an hour. Sain joululahjaksi yksi vuosi sen kirjan, ja sekään ei täräyttänyt mua pois kiertoradalta.

Vaihdoin lakanat, tiskasin, järjestelin, vein roskat ja pullot. Ladannut laitteisiini virtaa, päivittänyt älykellon, paristo vr-lasien ohjaimeen R. Imuroin myös. Joku taitaa koputtaa kattoon jo harjanvarrella... loppuu ihan kohta, lupaan... En edes päivisin klompsuttele täällä kuin maailmanomistaja kannat lattiaan, vaan hiivin mahdollisimman häiritsemättömästi... Naapurit, perkele

Jopa tulevaisuudessa tarvitaan ihmisiä, vaikka kaikki toimisi tekoälyllä ja metalli lihasvoimalla. Meidän korjattavat osat vaatii lihassäikeitä, kudoksia, ja aivojen yhteyksiä ei saa ikinä korjatuksi mielenterveyden nojallakaan lääkkeillä. No jaa, ehkä ihmisiä joskus on vähemmän maailmassa ja rikkauksilla jotakin muuta arvoa kuin ettei voi auttaa maapallon pelastamisessa ja haluaa aina vain miljardin tai miljoonan lisää...

Mutta niin, uneksin ja elämäni korttitalo oli liimattu kasaan joten siihen saa vain väkivalloin reiän tai palan kulmasta irti terävällä esineellä xD

Mitäs mun piti. Ei mitään tärkeää, minähän kirjoitan päivä kerrallaan. Tuo olisi kyl kiva jos tulevaisuudessa voisi 3D printata lääkitykset supertärkeissä tapauksissa menneisyyteen pelastaa jonkun tärkeän seuraavan ei-Hitlerin. Siinä kyllä menee jo kaikki etiikan lait päin persettä jos aikajatkumoa alkaa muutella.

Haluan kyllä tietää miksi nuo tulevaisuuden ihmiset haluaa kajota menneisyyteen, että mitä niin kauheaa voi tapahtua vielä.

Kaipa sitä haluaisi suojella läheisiään jos maailmanloppu on välitön. Tykkään dystopiasta, sci-fistä koska... en etsi ratkaisuja ongelmiin joita tulee... vaan miten sen kanssa elää.

Voihan näkymättömyysviitta. Erikoistehosteet ja green screenit, riippuu mitä haluaa nähdä ja kokea. Ei ole kovin kaukana tuon kahvikupin omistaja autosta, taitaa päästä toinenkin seriffi hengestään. Varovaisuus kannattaa monesti.

Unohdan ihan mainita miten mulla ei ole pankkikorttia paitsi s-kortti. Se johtuu siitä, kun maksoin reilun satasen yhteensä jollain huijaussivustolla... kuoletin korttini, reklamoin. Operoivat briteistä tietty. En saisi ikinä varmistettua instagramiani julkkisstatukseen koska mun neljäsataa seuraajaakin on enimmäkseen koostuu noista huijareista... tietty instagram poistelee sellaisia tilejä mutta en ole mikään Kardashian joka ostaa niitä satoja tuhansia jotka sit yhtäkkiä katoaa näissä puhdistuksissa.

Ihanat tatuoinnit tuolla leidillä, ne liikkuu... täytyy pistää paussi koska en siedä miten nopeasti tuo akkuni loppuu.

Hei teidän poikkeavuutenne

 Pesin pyykkiä ja laitoin kuivuu. Kastelin kukkia. Keitin kahvit neljä kuppia jostakin espresso näytekappaleesta. Tuli mieleen ne ajat kun join espressoa osastolla, vaikka en muuten juonutkaan kahvia.
Eilen söin lähinnä pelkän kotitekoisen pitsan. En mä kauaa pysty lihomaan yli 125 kilon, täysi mahdottomuus tällä mun aktiivisella persoonalla. Mutta ei nyt kirjoiteta läskifobiaa terveyden näkökannalta.
Kaupasta ei varmaan kannata hakea mitään. Aamuinen rööki meni ns. päähän. Nukuin melko pitkään sitten. Eilen juuri muuta kuin tviitannut. Ei sitä viikolla ehdi. Gifejä.
reikä alahampuissa näkyypi 

seerumia laitoin naamaan illasta mutta yritin meikata itseni zombiksi. Suihku ja nukkuun. Ei ehkä niin yksinkertaista.
Jos lähtisi nyt, ehtisi vielä pääkirjastolla käydä. Voinhan mä sanoa että mulla on mielenterveysongelmia enkä pysty lukemaan kirjoja, niin saan tunnukset Celianettiin jossa on enemmän äänikirjoja. Tarvii vain käydä paikanpäällä. Tai sitten jatkan kuuntelua englanniksi. Kaikkea on enemmän niiden äidinkielellä. Suomi on pieni paikka ja jokaisten lauseesta tihkuu miten ollaan omassa mediakuplissaan. Tuntuu että kaikki jotka tunnen Tampereella oli Kotiteollisuuden keikalla, oliko se nyt perjantaina. Eikä täällä ole montaa ihmistä New Yorkiin verrattuna... sitähän vois tosiaan tuntea kaikki, vaikka apinaa kuten minä ei kukaan tunnekaan...
Väänsin yhdet silmälasit mun zombie asua varten. Niitä vanhoja silmälaseja on tuolla monet. Ei se ollut kuin hetki kun ne oli mun jalan alla, enkä tajua miten elokuvissa aina ne saa sen lasin pirstaleiksi.
Piakkoin onkin jo marraskuu ja jos aiemmin vuodesta ei ole ollut mitään haasteita, niin voisi osallistua novellin kirjoitukseen, siihen että kasvattaa parran jne...
Ihan mun heiniä. Näin aika paljon uniakin. Pystyin vähän ehkä ohjailee niitä koska olin jo melkein hereillä, mutta ei mitään erikoista seikkailua vaan lähinnä arkista juttua.
Löysin 3-4 vuotta vanhat värilliset (no ok, harmaat) piilarit rasiastaan ja koitin vähän toista silmään minuutiksi tai ainakin yhden kuvan oton ajaksi. Ei ole ainakaan vielä räjähtänyt silmäpuoleksi. Mutta on mulla nuo valkoiset myös. Eri asia että löytyykö Halloweenbileitä joihin osallistua muutamaksi tunniksi (siksi aikaa kun tuo vihreä mönjä pysyy iholla kuoriutumatta). Varmaan jokin yökerho ottaisikin zombeja. Hohhoijaa. Pitäisi vain keksiä rajumpi versio esim lähempänä tuota muokattua kuvaa. Siniharmaampaa ihoa joka ei keräänny kulmakarvoihin, ja paljon mustaa poskipäihin ja silmien ympärille tms nenää varjostaa ja liaksi muutenkin emt, en tajunnut kokeilla enää edes eilen joten vähän vaisuksi jäi (kai) rawrs, olen söpö zombie ja sillee-

pöö? En jaksa someilua. Chattailua. Kukaan ei ikinä chattaa mulle päin. Ja niin, miksipä. Olen heille vain versio minusta päänsä sisällä joka ei vastaa mitään internetissä tavattua :')

muoks. Esikatselin mun blogia ja siellä oli mun ns. työnantajan mainos. En ole maininnut missä käyn työkokeilussa tai muuta. En kehtaa edes. Kaikissa painotalo paikoissa oltiin liian kiireisiä, menossa konkurssiin jne ettei mua ehditty ottaa mukaan, mutta jotenkin sain kiinni jonkun tuolta esimiehen. En mä oikeastaan muuta tiennyt noiden toiminnasta kuin että niillä on teippauksia. Mä luulin että ne oisi teipannut ratikat, mutta en ole varma. Luovien ihmisten city...

lauantai 22. lokakuuta 2022

random has the most information in it, so make sense nobility nee (wrong like ass, who?)

 *headpalm* *palmon* *not growing old just evolving* *thou shall not kill*

Listening to accuradio songs about dreaming, sleep, etc. Apparently Ive listened to all the genres of music in 2021 from Spotify. How many music genres are there?? Well, almost as many as there are countries in the world XD

What else? Inappropriate twerps and tweetage on twitterversum.

I'm my parents' only child, and they weren't even together but it's been 16 years since I turned 18.

– Unbirthday parties were plenty. Gained weight from eating almost three full cakes in a month. A chocolate mint cheese cake, strawberry and caramel ones... I don't have three families, my best friend got the third one. Everyone has been superbly generous to me. If I was any wiser, I'd have saved all the money. But no, I support the economy. Nobody tells me how often to bleach my hair either, cuz they've no idea about how long a project it is tbh. A year? Chemicals are pretty popular in households. If I forget to put on deodorant for one day of work, it makes no difference to anything - some people forget house keys, close their doors properly, or themselves indoors...

my miserable summer of 2022 shines on. Honk... honk... hmmm, walking is as dangerous as being a jerk... hobbies. Never going to Herwood again?

*thinks hard and ends up being incomrehensible coz that's how I'd roll....*

piglatin. excuse mon francaise, mademoiselles and finlandaise sauce.

testing. testing. I slept like 5 hours. I read news that if you sleep 5 hours every night, you'll expose yourself to more health problems as you age....

but I can't just have my funny dreams back. *something about blood*

but yeah if I wanteds to sense make, I'd be the trillioneth visitor onto my blog site... after all, it isn't even mine <3

Letting go, I'm finding ways so. No one's plot twist down under world cup of idiotic ball toss on a field of humanity. I am a representative of my sign of earth, I'm sensible, which of course is hard to not be for me.. crazy is as crazy does. Won't even mind flattery as a form of mockery, yeah eh?

perjantai 21. lokakuuta 2022

Ahdistus on tunne. Onnellisuus on tunne. Tulevaisuus on määrätty. Ennaltanäkeminen on tylsää. Jumala kaikkitietävyydessään hylkäsi vieraslajinsa ja joudattaa koko planeetan tuhoa.

Akku loppuu ihan just kännystä, mutta avasin sidukan ja istahdin alas. Yritin shoppailla joululahjoja. Näin vain kalliita ja rumia keittiövälineitä (kuten spagettikauhan haluaisin mutta ne on vain niin rumia) ja turhan pöyheitä typeriä joulusukkia. Kai mä ostin normalista jotain. Ja hain postista jonkun paketin. Vittuku en jaksa katsoa mihin kaikkeen rahaan menee, paitsi jos se on lähikaupan melkein viiden euron katkaravut. Materia ei edes tee onnea.

Työkokeilutyöpäiväkirja... no jaa, samaa vanhaa jälkikäsittelyä... ihme kyllä riitti hommaa melkein neljäksi tunniksi?

Ostin retinol seerumin, pastellisia painettuja kuviollisia papereita, brittisuklaata appelssiini suklaamunan mutta niitä oli vain tummasuklaata.. fit me peitevoiteen... ja näköjään yhden numeron tummemman mitä mulla oli. Sinkkunaisen teleskooppivarrellisen selänrapsuttimen. Aika onneton made in china vitsi kun oikein rintsikoiden olkaimet kutiaa joskus.. jos mulla olisi ollut varaa, olisin ehkä ostanut pikkuhousuja tai löytänyt oikeasti hyviä joululahjoja, mutta ei vaan ollut mitään.

Taukohuoneessa rapsuttelin oriflame vihkon tuoksuja. Tajusin kun lähdin kotoa etten laittanut dödöä tänään. Vitsailin että hieron sitä mun kainaloihin. Rapsutuskin riittää tosin..

Kaikki on ihan vitun kallista ja mulla on liian tavaran lisäksi jokin ostovimmailu-vammailu. Ihan kuin olisi töissä tai oisi varaa tai jotakin.. mutta kaikki on kalliimpaakin, pitäisi ottaa huomioon ettei enää saa mitään... kuka nyt ostaa mitään käyttötavaroita. *himmentää näyttöä, koska tulee mieleen koskarin värivalot*

Ehkä voisi vaan laittaa taustalle jotain muuta päälle kuin liikunta soittolistaa. biitit minuutissa saa jo riittää. Niin muuten näin ainakin kolme poliisiautoa tuossa yksi toisensa perään mennä kiirehtivät jonnekin, pii-paa piipaa...

Eilisestä sen verran, että ansioiduin vaihteeksi miestennielijänä, mutta katsoin sit lopulta sängyn reunalta virtuaalilaseilla tylsää vr-pornoa. Tänä aamuna uni oli jotenkin huvittavaa seikkailua joten munasarjat kipeänä runkkasin uudestaan<3 Heräsinkin jo varmaan viiden jälkeen ja nuokuin ainakin tunnin sohvalla jo ja sitten ehdin just huomata mitä kello oli kun pelasin selainpeliä.

Voisipa tuota katsoa onko siellä TOISET Jabran kuulokkeet Influensterista, mitkä ne lähettää... täytin kyselyn ja saan varmaan jonkun Tefalin tuotteen. Uuh unelmoin että siellä on se airfryer... /sarkasmi, ei taida mahtua keittokomeroon

Tilaa alkaapi loppua ja olen yhtä döödd kuin mitä rapsuttimeni. Selän, raapsutin Raisa Olkahinen, vihreä. Putkinäkö, varsin pitkä, mutta ei saa venyttää hänen hermoja liikaa koska sitten hän ei suostu osumaan kohtiin joihin tarkoittaa.

En tiedä mistään enää mitään huomionne jos satuin saada. Voisipa sanoa että kunpa tietäisin mitä mulla oli tapana tehdä muttakun en edes muista oliko mulla tapana edes tehdä jotain? Hiuksenhieno ero, mutta vissi kuin sukupuolierottelu. Joo meikä katsoo loput Huippumallit haussa, pääsin jo eilen kahden jakson pariin. viimeksi katsonut niitä amerikan huippumalli realityja youtubesta 2007 varmaan

Samoin tosin kuin Hell's Kitcheniä joku aina latasi johkin sivustoon mikä oli silloinen GoodReads mutta ei sitten jäänyt olemassaolemaan. xD Niihin aikoihin kun itsevarmuudella jolla tiesin etten tarvinnut jotain nukahduslääkkeitä (lääkäri määräsi levottomaan uneen sivuvaikutukseen) yritin silloin niillä päästä eroon tästä elämästäni mutta myrkytystilasta vain tokkuroin ilman mitään...

Eikä edes villiä ysikytlukua oi nuoret ja vanhat ja mummeliinit. Ettäkö mitäkö selitän ja mitä väliä on millään, voi vittu tukahdu kalsareihisi. Saan blogata mitä ikinä mieleen juolahtaa ja näen aiheelliseksi nyt eikä sit kun oon maan povessa teidän ilkeydellä ja suosionosoituksella matkimisella enää sitten "mitään" loppuviimein, Nietszeäkään. väliä. :) <3 Merkkiuskollisuus ja sitä sietämätöntä unohdusta.

torstai 20. lokakuuta 2022

Aina latauksessa, sammuttanut läppärini 0,05 kertaa päivässä valmistushetkestä lähtien

 

En ole hullu. Olen nukkunut hyvin, ja mulla on energiaa. Olen ~90% kuin uusi.

Yksi saatanan kusipää kävi taas haukkumassa ja keksimässä itse haluavansa kolmenkimppaa naapurini kanssa, väittää että kaunis nuori blondi, nähnyt hänet munasillaan mun partsilla. Että sellaista aktiviteettia. Lähti ovet paukkuen taas, tosin tällä kertaa sillä oli hile keskellä otsaa.

Minä maskarat valuen yritän miellyttää, eikä kelpaa!!1

Lähdin töistä aiemmin, kun ei ollut hommaa. Tuo oli kesätyöläisenä kuulemma tunkenut itsensä saunailtaan ja päässyt vakihommiin. Ehkä mä en kuitenkaan niin paljon ole kateellinen noille työntekijöille.

Olen pro, guru, ekspertti, ja hoidan 247 itsenäisesti kaikki omat asiani, vittu.

Kehtaa vielä hyväksyä mun kaveripyynnön. Estoon.

Sori jos oon kuunnellut liikaa Stephen Kingiä

 Meant to be spoken, not written. Näin jotain painajaista, missä menin kahvilaan kyydillä joka tiputti sinne vahingossa, ja siellä olisi sattumoisin ollut jotain sen bändin toimintaa, mitä vihaan. Istuin pöytään joka oli täynnä jotain mustaihoisia ja heitin kai osan kahveistani sen yhden päälle, koska ne alkoi mun mielestä vittuilee jotain. Aloin kaivaa poskistani kauheat määrät jotain muovailuvahaa, varmaan jotain räjäytysainetta millä saan paikan taivaan tuuliin, en mä tiedä mutta heräsin. Kävin vessassa, ja instagramissa Mark Zuckerberg selittää jotain tekoälyistään, aloittaen allright kuin kaikki olisi vettä sillan alla. En jaksanut katsoa loppuun. Edes vastata kaverille joka vittuili, ja on paljastavinaan kaikki feikit, afrikkalaiset huijarit. Eipä mua muut kuin skämmerit seuraisikaan.

Olisin voinut herätä jo viiden jälkeen, mutta sinnittelin. Eihän se enää unta ollut. En väitä etteikö väsyttäisi enää, mutta turha se on nukkumaan mennä. Tunnin päästä täytyy kuitenkin alkaa valmistella töihinlähtöä... Täällä on pimeää kuin synti... vitun syksy...

keskiviikko 19. lokakuuta 2022

Mitäkö teen no sen kun tietäis

Sohvalla katsellessa kämppää ja skannatessa ostoksia. Sellainen voimakas deja vu kohtaus. Päätä särki jo valmiiksi sitäkin. Pää kuumeni kuin olisi kuumetta ja hain ulkoa raikasta ilmaa. Tulin kaupasta ilman muovikassia kun ne oli loppunut ja ilman tupakka-askia. Menin sit suihkuun. Olen enimmäkseen nukkunut, mutta voisin mennä aikaisin nukkumaan. En ala kutoa kaulahuivia ainakaan. Möin pois hamsterin terran ym mutta unohdin juoksupallon antaa myös. Imuroin vähän, katsoin telkkaria. Söin suklaata. Heräsin aamulla noin kasilta unilaitteen kanssa, mutta nukuin vielä lisää sohvalla jne kuuntelin äänikirjaa. Tekisin mitä vaan jos saisi tämän oudon olotilan pois, vaikka pitäisi rukoilla. En tiedä mistä johtuu. En keksi mitään muutakaan kuin syöminen, eikä sekään ole kivaa. Raajakipu on ollut siedettävää jo. Hyvä että sain saikkua, mutta huomenna taas ylittää itsensä työkokeiluun. 

tiistai 18. lokakuuta 2022

Nurkista pois

 Äiti halusi jotain tekemistä, joten se on tulossa siivoaa mun vessaa(?) Tein soijarouheesta, spagettikastiketti jauheesta ja tomaattikastikkeesta kastikkeen ja keitin spagettia. Sen lisäksi lämmitin paketin pinaattilettuja puolukkahillolla.

Teen tässä tori-ilmoitusta... äitini hinkkaa vessaa ja tuuletetaan?

Mukaan saa halutessaan 2kg purua, avatun pussin heinää, oveen kyltin syyrialaisesta hamsterista, pienen maapallon muotoisen muovisen piilon, puisen Kaisa mökin ja keinulaudan, Hamstereista kertovan kirjan 90-luvulta, kuljetusboksin. Ollut käytössä yhdellä hamsterilla joten kulmien silikoneja jyrsitty. Lopullinen desinfiointi jää ostajan vastuulle. Terraario on melko painava, joten kaksi kantajaa tai sitten pyörillä kulkeva tv-tasolla rullaten sen päällä hissiin. Tv-tason kirjat tai muu sälä ei tule mukaan, mutta saatan luopua siitä jos ostajalla on tarvetta. Niin ja ulkoilutusaitauksen saa myös mukaan.
Hinta: 100 euroa

Mulle on tulossa paketti... Cybershopin tilaukseni. Vessa kiiltää jne. Jatkan äänikirjan kuuntelua. Postissa tuli lahjakortti Poweriin jonka hankin pisteillä kuluttajapaneelista. Ajattelin hankkia Spotify lahjakortin. Pesen pyykkiä. Täällä on aika viileätä.

maanantai 17. lokakuuta 2022

Mikään ei vaan mene eikä etene

 Mun piti saada itsehoito venyttelyohjeet fysioterapiasta sähköpostiin, eipä ole tullut.

Lääkärikäynti oli jotenkin nolo ja kummallisen outo. Liike on lääke..

Striimasin puoli tuntia ja sitä ei nähnyt kukaan TikTokista. Mitä sitten että nämä kaikki yhteensattumat vaan sattuu maanantaille.

Mun syntymäpäivä oli varmaan kirottu. Muutaman tunnin päästä meen parhaan kaverin luo ja sillä on kakkua ja katkarapuleipää. Ostin valkkarin, väkevän siiderin ja yhden oluen Alkosta. Meikä hälytti sisäänmennessä Stockmannille varashälyttimet. Jotain outoa siinä on kyllä, että olen elossa edelleen. Ihan luonnotonta.

sunnuntai 16. lokakuuta 2022

Huonolaatuista toisarvoista epämerkityksellistä huonovointisuutta lisäävää hamstrausarvottomuutta kjeh

Shoppailin korvakoruja ja päädyin hankkii halloweeniksi kaikkea maskeerauskamaa myös, kun halvalla sai... crazy-factory&cybershop söi mun rahat. 

On mulla ennestään jotain sälää mitä voisi käyttää mutta ikinä ei ole tarpeeksi turhaa kaikkea... Ei jaksa kaivaa esiin niitä mitä on jo. Esimerkiksi sugar skull hiuspannan ostin sitä varten jos meen Irish Pubiin sen yhden meksikolais-amerikkalaisen keikalle fanittaa. Mutta en edes muista sen tyypin nimeä xD Kuulemma tykkään vampyyreista, niin siksi mulla on yksi punainen Louisialainen sokeripääkallo tuliaisena voodoo teepaitoineen...

En edes tiedä minne menisi juhlistaa pyhäinpäivää ja mitä saan aikaan noilla maskeerausjutuilla. Mietin että oranssi pohjaväri ja sitten saisi päänsä halloweenkurpitsaksi. jne Aina halunnut kokeilla valkoisia piilolinssejä (jos niitä nyt huomaa silmälasien alta) jaja tuon batman naamarin halusin jo yli kymmenen vuotta sitten, ja neonvihreät korvarenkaat mulla oli joskus Porista shoppailureissulla yhden lukiokaverin kanssa, joten ennen diagnooseja ollut ne. Yhteen vappuasuun kuului 80-luvun korvarenkaat vihreät myös feikit.

Mulla on siis vielä yksi reikä korvassa, vasemmassa rustossa.
Mutta katsoo nyt miten sitä jaksaa. Kaveri soitti ja kysyi vietetäänkö huomenna sen luona mun synttäreitä ja sit mun pitäisi ottaa seuraava päivä vapaaksi, että voin viedä aamulla sen koiraa ja selvitä krapuloistani mutta mun pitäisi ostaa toisaalta omat juomat, että alkaa pikkuhiljaa loppua varat.

Miten tässä nyt edes voi

 Pitäisi mennä päivystykseen tämän kivun kanssa Oma Olon mukaan. Ei ne viimeksikään acutassa antanut kipupiikkejä. Tarvin kai fysoterapiaakin. Googlen diagnoosin mukaan lonkan limapussin tulehdus. Olen liikaa rasittanut sitä. Oikeaa puoltani. Ei kestä edes pehvan pyyhkimistä. Olisi harmi jos en nyt pääsisi töihin enää, kun aloin just saada pari euroa päivä.

Ei tässä nyt kuitenkaan pysty mitään tekemään. Kuuntelen Nextorysta kirjaa. A Darker Shade of Magic. Yritän keksiä mitä tekisi, mihin soittaisi, mistä saisi saikkua huomiselle. Itsehoitona laihduttaa pitäisi. Lihoin takaisin 125 kiloon 8viikon trendeistä alaspäin huolimatta. Vain koska joulusuklaat tuli kauppaan. Enkä edes nauttinut, kun en maistanut juuri mitään.

Yskin vieläkin limaa ja niistän välillä. Katsoin eilen Halloween Endsin. Tilasin kotiin purkin jäätelöä (salsaa,tuorejuustoa,tortillalättyjä,limsaa) ja sit oksensin. Tänään ole syönyt kuin jämiä ja jotain lidlin banana toppingia, käynyt röökillä pari kertaa.

Pelasin Merge Mayorin läpi, uusia tehtäviä ei enää tule. Olen sitä pelannut joka päivä jo kauan puhelimella.

Kolkkoa tyhjää harmaata kivuliaista elämää, vihattuna yksinäisenä turhaan yskien ja itkien palellen, ja vuotaen märkää ja verta ja limaa ilman ruokahalua pelkkiä mielitekoja. Mun sanavarastosta puuttuu asioita joihin en usko. Kuten itsehillintä? Kurinalainen itseltään kieltäminen. 

Donitsitalous, mulla ei edes ole mitään "ylimääräistä". Nämä kilot tuli alkoholista enimmäkseen kun asuin vanhanaikaisessa kuntoutuskodissa. Ja nyt, hänkin jonka kanssa ryyppäsin ainoa paras ystävä, jättämässä minut ensi vuonna. Mitä mä tekisin ilman kurjuutta? En mitään, tai siis entistä vähemmän–

lauantai 15. lokakuuta 2022

Mahkut ei ole ikinä nolla mutta melko lähellä

 Äiti kyläili ja toi kaikenlaista, pyykkietikkaa ja omenoita ja sellaista. Pitäisi oikeasti tehdä se pellillinen pitsaa. Otin jonkun 90mg kipulääkkeen tuohon lonkkaan. Sain diagnoosinkin googlesta. Kipu laski 5:sta 2:een. Yritin illalla twerkkailla jotain kun siellä Kaijakassa soi räppi, mutta se oli kyl vaivalloista. Join siiderin, rommikolan ja kaljan parin pirkkaoluen lisäksi kotona mutta en ollut oikein tuulella että mulle soitetaan rakastuneena "tuu terassille" joku 13-vuotiaalta näyttävä poika whatsappi kuvansa perusteella... kun olin jo bussissa kotio ja sitten ihme hiippari talon edessä sanoo "Ei kuitenkaan mikään Jukolan viesti kumminkaan" kun puuskutan tuosta metsän läpi puhelimen taskulampun valossa
Mulla on finaali jakso Rings of Poweria vähän kesken. Leima vasemmassa kädessä "siltä varalta että jotkut haluaa seuraavan päivänä tulla takaisin" oikealla kädellä tms. Narikka oli 3,5e ja maksoin mun kolikoilla. Räppi nyt oli ihan anuksesta, minne saa työntää sen pillin. (ei mun oma negatiivisuus)
Söin vähän suklaa weetabix murojuttuja ja maitoa aamupalaksi. Yskinyt limaa ja niistänyt edelleen. Kuuntelen jotakin musiikkia tuosta kunnes Spotify puskee mainokset.
Siistiä muka täällä, älä nyt naurata, sattuu.

perjantai 14. lokakuuta 2022

Siirrytty superfantastisesta "ei oo" -maailmaan samassa hengenvedossa että notkahti

 Etsin ideoita jouluksi. Jotain askarreltavaa. Naisille elämässäni, sukua. Löysin kaikkea muuta kallista itselleni joten pois, pois. Ensin etsin tori.fista vanhoja lehtiä että voisi kollaasia tehdä. Sitten adlibris, etsy... niska tuli kipeäksi vain. Jospa en tarvi liimaa ja akryylivärejä tai Supernatural adventtikalenteria.

Ruokaa ei puutu. Söin 0,99 eurolla kaksi minijuustokakkua sekä lämmitin glögiä mikrossa. Pirkkaoluita parvekkeella tuhkisten vieressä.

Ehkä katson Pinterestistä niitä ideoita. Korttiaskarteluun. Ei sillä että menisi halloweenit ohi jos nyt alkaa jo joulukortteja maalaa. Ääh. Ephemera on englantia ja tarkoittaa sellaisia paperituotteita, joita ei tarkoitettu säilytettäviksi, kuten lippuja ja karkkikääreitä, lehtileikkeitä. Kaikki on nykyään niin digitaalista. 90-luku on "vanhaa" ja muodissa...

Party like it's 1299. 
-Catherine Called Birdy elokuvasta jokin Shaggybeard siinä lopputekstien jälkeen

Mutta joo. Tylseä viikonloppua vaan. Sisältöä kiinnostavampaa kuin käytetty vessapaperi saa hakea superrikkaiden supermukavista maailmanlopun bunkkereista. Jaa? 

Jospa tuo luovuus olisi laaja-alainen käsite. Muistan kun tein kuvaamataidon tunneilla valkoisesta täytteestä, ompelulangasta, rautalangasta sellaisen valkoisen linnun jonka siipiä pystyi liikuttelemaan. Se lähti johonkin taidejuttuun, ja luokka pääsi ajelulle jossakin käymään kartanolla, hintana vissiin meikän vesilintu. Älä ikinä tee mitään hienoa jota ei voi kapitalismi kopioida, kaikki haluaa repiä sen irti sulta :vink:vink: cospleijaajille ja muille furristeille-

Mutta joo. Revi se palasiksi tietääksesi miten tuo toimii. Ota että käsi tottuu. Varasta niin että tuhkista tulee timantteja. Itke itkusi. Käytä taitoja, unohda ne, tai piilota kynttilä vakan alle- mutta älä sytyttele kipinöitä, liekkeihin muita kun itse voisit palaa roviolla ettei sen puoleen vakavastikaanottaen...

torstai 13. lokakuuta 2022

Poop backwards is poop :P~

Pokemon Go lakkasi toimimasta mun iPhone SE:ssä. Tajusin että siinä ei ole päivitystä. Asentuu ja käynnistelee itseään uudestaan tuossa. 
Puhdistin mun läppärin kantta ja näppäimistöä, mutta en näköjään näyttöä... puhdistin kynsilakat, leikkasin varpaankynnet, ja pitäisi ehkä sheivata sääret vielä. Poltan kynttilöitä ja vähän suitsukkeita. Roskiin laittanut paperisilppua. Ostin aamulla liimapuikon, kun se loppui eilen askarrellessa, kai siitä olisi saanut vielä kynnellä irti liimoja = riittoisaa. Mutta ei, heitin pois
Söin kokonaisen paketin jotain sushikalapuikkoja ja väänsi mahasta. Söin myös konvehteja koko paketin fazerin punaista maitosuklaata. 1,5 litraa cokista, voileivän kinkulla, lautasellisen eilistä kaalisoppaa – mutta en tehnyt pellillistä pitsaa. Töissä söin ilmaiseksi buffetista lounaan ja kahvia, aamiaisena kotona pieni jogurtti.
Heti kun tulee kotiin, alkaa kaikki toimet ja askareet. Sitten pitää vähän pelata... Töissä lähinnä lajittelin papereita ja laskin kuoria ja vihkoja. Tein tasan yhden leikkuun leikkurilla keskeltä poikki. Mun ohjaajalla on ensi viikolla loma, siis mielen ry tyypillä.
Olen kohta kuunnellut tuon Stephanie Garberin 2021 young adult fantasiakirjan, audiblesta, johon on jopa jatkoa. Kymmenen tuntia. Se on samassa maailmassa Caravalin ja Legendin ym kanssa. Virtuaalitodellisuudessakin voi samalla kuunnella äänikirjaa kuulokkeista, jatkaen puutarhansa rakentelua. Harmi kun akku loppuu niin helposti ja melkein kolme kertaa saa päivässä ladata täyteen, mutta pitikö hankkia käytetty rikki menneen tilalle?!
Laitoin vaatteet pesuun ja oleskellut jossain nanson yöpaidassa. Liman yskiminen vähentyy hiljakseen. Ihan hyvin jaksoin mennä töihin ja oli hyvä päästä pois – ääni rasittui pelkästä hengityksestä, vai olisiko se ollut sitä limaa, ja olo alkoi olla kipeän kuuma. Otin kotona jonkun nivelreuma kipulääkkeen. Ja laitoin apteekin kipu geeliä. Ei lähtenyt hieromalaitteella se kolotus. Ehkä niskat olisi saanut jumista sillä korkeintaan, kun ei se kaiken läskin alle- yletä kylkiin ja alaselkään– taisin vain nukkua jotenkin kyljellä huonosti.
Toki olen kaivannut hamsteria seurana. Vuodet vain vierii eikä mulla ole ketään xD Olen vanhapoika :'(

keskiviikko 12. lokakuuta 2022

En mä yritä kertoa sulle mitään koska lopussa ei seiso vain kiitos, kaikki tarinoinnit on vain lopetettu ajoissa jos ne päättyy hyvin

 Toisaalta hyvä etten ole vienyt pahveja, kun sieltä voisi löytyä vielä terraarion suojapahveja. Haluaisin paeta jonnekin fantasiamaailmaan. Yksinäisyyttä ja surujani. Pelasin vielä eilen illalla pari tuntia virtuaalitodellisuus puutarhaa meren äärellä. Sitten meninkin nukkumaan. Heräsin puoli kahdeksalta ilman herätyksiä. Kaipa mä yskin vielä limaa ja nenä on vähän tukossa, mutta huomenna pitäisi mennä takaisin työkokeiluun. Toivottavasti kelalle riitti terveysaseman hoitajan sairaslomalappu ma-ke. En tiedä miten ne lasketaan. Työelämän säännöt my ass. Pitäisi kai hukuttautua työhön.

Tänään oikeasti. En menisi uudestaan nukkumaan. Veisin vaikka roskia, niitä on ainakin viisi säkkiä. Hinkkaisin terraarion lasit joka sivulta ja pohjasta puhtaaksi. Käyttäisin nyt tätä hyväksi kun en juuri haista mitään. Ehkä joku ostaisi mun terran, mutta sitten se päätyisi jollekin toiselle jyrsijälle? Huono koristekaan se tuossa on. Kävi mielessä että täytän sen herkuilla joita en syö. Pöh, söisin kuitenkin. Jos saisin sen pois siitä, saisin lisää tilaa setviä mitä tavaroita heittäisi pois. Muutenkin lisätilaa ei osaa kaikki arvostaa. Mulla on vain pieni kaksio.

Tällaisia ajatuksia tänään... piti etsiä jotain askarreltavaa mini jouluvaloille googlesta. Siis tällaisia pieniä juttuja jotka unohtaa kuitenkin. 

Aika paljon mietin sen mun hamsterin eutanasiaa illalla ennen kuin nukahtaa. Miten pitelin sen päätä vahingossa sormien välissä, kuten ekaa kertaa kun otin hänet syliin. Tyhjät poskipussit. 170 grammaiseksi laihtunut. Yritti olla valumatta verta ja kai yritti nuolla sitä pois. *ravistelee itseään mentaalisesti* En mä pysty enää itkeä? V niin kuin verikosto eikun siis väsyttää...

Helmi oli niin paras. Aina urheasti vähän kokeili kaikkea mitä annettiin. Ei pahaa sanaa hänestä. Itseäni vain epäilen. Ja pitäisi kai heittää kananmunia roskiin jääkaapista yksi kenno. Toisaalta en ole vielä tervekään. Jos menisi sohvalle lepäilee. Silmät pysyy auki piste com...

tiistai 11. lokakuuta 2022

Voihan kohtalot

 Tilasin pari kirjaa hamstereista englanniksi ja tilasin audiblen (6,30e=1 krediitti, tarjous muutamalle kuukaudelle) jotta voisin kuunnella ya fantasiaa. Fyysisiä kirjoja löysin vinon pinon aulasta missä luki "saa ottaa" mutta aikuisten proosa ei houkuttele, ei Varekset eikä Bondit, tai historiallinen. Otin kynttilä lyhdyn käyttöön, mikä oli hamsterillakin piilona. Ei jaksaisi koko ajan pelata Elvenariakaan (sitä fantasia selain klikkailupeliä). En tiedä pitäisikö tilata jotain kuvia hamsterista. Tai postikortteja. Edelleen kirjeet kirjoittamatta. Aloitin kyllä, mutta asiaa oli melko vähän tuolloin ja nyt ei ehkä pysty. Hieron kuivia silmiä.bookdepository, audible.com

Hölmölän uudet säännöt

 Ostin Meta vr laseille uuden pelin. Kolmas tähän mennessä. Marraskuussa 2021 pelasin Bogoa tms virtuaali lohikäärme lemmikki -peliä ja säikäytin hamsteria tai sitten se halusi itse huomiota. No mutta tämä Garden of the Sea on puutarhapeli. Siinä istutetaan siemeniä, kastellaan niitä, ym keräillään marjoja, hakataan puita. Siinä on jotain pingviinejä ja lehmiä joille pitää ensin syöttää juttuja. Tavoite on kai päästä kaikille saarille. Se maksoi 24,99 euroa. Tunnissa aloin hikoilla ja sen mukaan poltin 50 kaloria.

Ei tee kyllä hyvää flunssaiselle mun mielestä kevyt urheilu. Katsoin puhelimesta telkkaria telia tv sovelluksesta. Normaalisti se maksaisi viisi euroa kuussa mutta se on ollut mulle ilmainen nyt aina, jopa tallennus, jäi kai niiltä ajoilta kun oli telia tv Annalassa 2016.

Eilen ostin lohtuherkkuja itselleni. Sipsiä ja dipin, tobleronea ja enkelisuklaa patukoita. Hyvin maistaa ja haistaakin melkein... Pitäisi kai tehdä jotakin ruokaa, suolaista, lämmittää jotain. Ei sitä herkuilla voi elää. Parilla täytetyllä juustosämpylällä. Edistystä, olen keksinyt täytteet. Vaikka on se vähän kuin pullaa. Enkä mä pullaa syökään. Jos suklaa on karkkia, niin kai mä sitä sitten syön, mutta harvemmin mitään pusseja. Sokeri on huonoa hampaille.

Niin ja tosiaan meni tunti aluksi kun päivitti laseihin ohjelmiston, latasi kääpiökaivannon olohuoneeseensa ja päivitti ohjelmia ainakin tusina. Nyt se on latauksessa. Ohjain tarvisi uuden sormipariston. 

Tässä vuoden aikana kun mulla ilmeisesti on ollut se, niin pelannut yhteensä ehkä muutaman tunnin. En ole mennyt juttelemaan tuntemattomille chattimaailmoissa. Nyrkkeillyt vähän ja kalastanut, kokeillut kokemukset "lohikäärmeellä ratsastuksesta" ja vuoristoradoista.

Voisin striimata netflixiä tai amazonin prime videota laseihin. Ehkä katson myöhemmin jonkun uuden jakson Rings of powerseja sillä, jos muistan? Olisi kyllä hienompi nähdä House of Dragonssia lähempänä naamaa. Jonkun Transilvania jatko-osan katsoin sitä lastenleffaa eilen. 

Ympäröin kunniallisen suruni söpöillä asioilla.

Meikkasin vähän naamaakin. Laitoin tippoja päänahkaan joka hilseilee. Pidän huolta itsestäni ettei liika itkuisuus johda masennukseen. Aika parantakoon haavat. Kun nyt pystyisi edes lähteä ulos viemään noi monet jätesäkit, mitä tuli hamsterikrääsää. Teen juttuja joita en tehnyt, jotta en häiritse hamsteria. Se kun enää ole täällä. Jaa, polttaisiko suitsukkeita ja salviaa.

maanantai 10. lokakuuta 2022

Lohdullista, niin mikä?

 En pysty rentoutumaan, kun kaikki muistuttaa ajoista kun oli Helmi tai muistoja Helmestä. Yritän keksiä uusia rutiineja, uusia tapoja. Muistutan itseäni että ei siinä ole enää hamsteria. Pitäisi viedä roskiin paljon jauhomadoista lähtien. Helmen ekaa lemppariruokaa jäi vaikkapa. Kuvia, mustikkaista tassunjälkiä pahviin muutaman kuukauden ikäisestä. Heitän pois juomapullot, ja ehkä kuljetusboksin jossa oli sen viimeinen pesä. Kajsa mökin, piilot, tyhjät vessapaperirullat, juoksupyörän, ehkä juoksuaitauskin saa mennä. Juoksupallo, heinät ja purua. Pestä tuo terra vielä.

Pesin pyykkiä kaksi koneellista. Kun äiti kävi auttelee siivoamaan ja sai tukokset mun imurista niin se oli hyvä alku, imuri on kuin uusi. Parvekkeelta viisi täyttä tuhkapurkkia pois.

Voi olla etten innostu enää hamstereista. Helmi oli vähän ainoa laatuaan. Mietin että oli se sitten kohtutulehdus tai märkä häntä, niin en oikein elämässä osannut antaa hänelle tarpeeksi kaikkea. Kesällä oli kuuma, ja talvella kylmä. Saiko se tarpeeksi monipuolisen ravinnon. Vietinkö aikaa tarpeeksi ja oliko vain vanha vai miksi annoin vetäytyä sinne lasipurkista tehtyyn pesään. Hyvin vähän se sitten enää juoksi juoksupyörässä. Iltaisin venytteli raajat suorana tervehdykseen. Jyrsi omenapuun oksia, koirankeksejä, pahveja ja tyhjiä paperirullia.

Fermentoi poskessa ehkä jonkun mantelin tai muun mikä oli vahingossa jouluna tippunut sen häkkiin. Alkuvaikeudet valvotti paljon. Hamsteriryhmistä tuli paha mieli ihmisten viha reaktioista ja kiusaamisesta. Jotakin neuvoja otettiinkin käyttöön, mutta ikinä ei tarpeeksi nopeasti.

Mulla on vain yksi kuva tallessa mun ekasta hamsterista. En ollut paikalla kun se kuoli, se oli jäänyt isäpuolen/äidin hoitoon mun matkan ajaksi toiseen perheeseen. Sillä oli jo silmät kiinni ja se oli laiha. Luulin että Hamsu yritti purra mua kun laitoin sille kurkkua mutta ymmärsin myöhemmin, se olikin nuolaisu. Se oli ysäriä, pesin sen pissaisia puruja pois häkin pohjalta joka viikko tai joka toinen. Miten sen juoksupyörä kitisi ja se rasvattiin. Omilla rahoilla häkit sai ostaa.

Ei se ole eksoottinen lemmikki aloittelijalle hyvä. Ei ne paljoa syö ja juo mutta kuitenkin niitä pitää seurata paljon.

Ja sitten heitä oli yksi itsekäs kakkapää


 Oli outoa tulla kotiin kun hamsteri oli poissa. Sai hyvät jäähyväiset. Pääsi eroon kivuistaan, väsymyksestä. Pitelin Helmiä kun se nukahti ja verta valui kämmensyrjälle. Hän oli myös laihtunut paljon. Silmistä lähti kiilto, katsoi minuun loppuun asti. Luotti. Rakasti. Pikkuinen kakkapöksy. Haudattiin se kaverin kanssa niiden pihaan sen jälkeeen. Hain saikkua pari päivää terveyskeskuksen luukulta. On ollut flunssaa lisäksi. Olen itkenyt enemmän kuin kenenkään muun kuolemaa. Vai että uusi lemmikki? Pah! Otin kyltin House Is Not A Home Without A Hamster pois ovesta ja vähän raivosin terraariolle. Tuoksut saa laskeutua kauan.

sunnuntai 9. lokakuuta 2022

Älä kunnioita ketään

 Estin jonkun idiootin jonka mielestä eläimen voi heittää eläinlääkärin ovesta sisään jos itse on flunssassa.

Ehkä unohti lukea sen kohdan, missä kerroin että istuimme TUNTEJA siellä, eikä mitään tapahtunut... Kaikista vähiten eläinsuojelulait kiinnostaa jotain eläinlääkäreitä. Pelkkä rahankiilto on silmissään ja eläimen poismeno tai kärsimyksille nauraminen varmaan huvittaa enemmän!!!

Mun hamsteri kuolee ja sille ei voi mitään. Kukkaa kämmenellä olen pitänyt neitoa kakkapöksyä. Helmen muistolle. Yksin olen hänen vierellään vielä valvojaiset tämän viimeisen yön. Mun piti mennä pissalle jo tunti sitten mutta tulostan tarralappuja mahdollisiin pahvisiin arkkuihin...

lauantai 8. lokakuuta 2022

Hieman turha jyrsijäkatastrofi

 Tämä lauantai-ilta oikeesti. Kiitti vaan Helmi. Sitä ripulia vaan tuli ja tuli ja häntä märkänä roudattu sua pientä eläinlääkäriin. Silti syöt normaalisti ja kiltisti pesästä ihmettelet mitä noi isot hassut apinat stressaa. Et ole vielä ihan kaksivuotias. Puoli vuotta tai vuoden saisit kyllä vielä meditoida rauhassa. Ei mitään hätää.

Sain onneksi kyydin toiselta vanhemmalta. Se oli suuri huojennus, vaikka ei hoitoa saanutkaan. Kello alkoi lähestyä kymmentä ja päivystys olisi kaksinkertainen ollut, eikä niiden eläinlääkäri muutenkaan olisi varmaan eksoottisista lemmikeistä tiennyt tai osannut antaa lääkettä ehkä? Jos apteekista saisi jonkun antibiootti glukoosi liouksen tiskin alta. Kannattaa kysyä. Pahinta tässä nyt enää voi.. vanhukselle käydä?

Nyt kun pitäisi juoda ja levätä paljon

 Rohtuneet nenänpielet kirveltää, kun laitoin käsivoidetta. Liman yskiminenkin sattuu.
3kk sähkölasku oli neljäkymppiä, se tuli maksettua.
Pelailisiko sitä taas selainpeliä. En oikein keksi mitään tekemistä, jos teen kittausta ei lasketa. Yöllä söin muutaman palan suklaata tuntien vain rasvaisen filmin suussa.
Eilen laitettiin kankkuun mielialalääke, niin käski mua ottaa syvään henkeen ja sitten se pisti. Kyllä se aine tuntui siellä ja nukuin eri kyljellä, mutta on tässä nyt muutenkin tukala olo. 
Päivystysaulassa kaikki kröhi ja niiskutti, lapset esitti ja ravasi pitkin poikin lauleskellen ja vanhukset kyräili, miten mahdotonta, yksi näppäili pitkillä tekokynsillä puhelintaan näppäilyääniksi. Se oli vähän kuin helvetti, mutta ei tarvinnut olla loppuelämää. Mulla oli maski silti ettei muut saisi mun flunssaa.
Tiedän ettei tämä ole korona vain siitä, että yksi kotitesti oli negatiivinen. Kyllähän mulla on vaikka mitä tuntemuksia, mutta ei mitään kovin selkeää.
Pitäisi kai mennä takaisin nukkumaan? Mikä auttaisi. Täällä on parit viime julkaisut saanut ennätysmäärää näyttökertoja, mutta sitä nopeammin menee se sadantuhannen kävijän rikki tuo laskuri.
Epäilykseni miksi mun kirjoitukset kelpaisi. Joskus tulevaisuuden näkeminen on yhtä tummaa ja likaista vettä, tai mystistä harsoa kuin menneisyyden varjoihin kurottaminen. Silti sitä tietää. Muiden kohtaloista. Raottaa ajatuksia. Jos olet hyvin yksinkertainen olio.

perjantai 7. lokakuuta 2022

Vahvojen mielipiteiden suo = sitä katoaa vauvan ihon verran tunnissa jalkapallokentällisiä

Kajsan perhe koolla oli tänään. Ankan perse kaislikossa. En ajattele niitä niin usein kuin ne varmaan ansaitsisi.
Työt tuo kuulemma rutiinia. Ja politiikka sana tarkoittaa yhteisten asioiden hoitamista. Sain Amerikan tuliaisia. Louisianasta pienen punaisen pääkallon ja harmaan voodoo teepaidan. 
Loput kakusta, kahdeksan litraa pepsi maxia, viiskymppiä, suklaata ja olin ainoa meksikolaisessa ravintolassa joka söi meksikolaiset ruoat. 
En tiedä, ehkä olen ainoa joka on tavannut meksikolaisia. 
Mexicohan lausutaan silleen ˈmeʃiko
Annoin koissulle huomioo ja leikin sen väsyksiin vähän ja annoin kympin omistajalle, lahjakortin lemmikkieläinmyymälään, ja pari westie tarraa yllätyslaatikossa.
Tietty mä olin vähän kipeä, koko ajan niistämässä ja oli epämukavan kuuma. En usko että mulla oli kuumetta. Eilisen covid kotitestikin oli ihan negatiivinen. 
Mulla ei ole ollut koronaa ollenkaan.
Sekin yksi sukulainen on siitä kadehdittava kun häntä ei tunne somet ja internetit ollenkaan kuin olisi olemassakaan.
Paasasi amerikkalaisista hulluista jotka elää omissa kuplissaan, kuten trumpisteista jotka ei suostu näkemään todellisuutta. 
Ne amerikan ympärikierroksen tehneet näytti videota Missisipin soilta jossa syötettiin vaahtokarkkia alligaattorille varpaan vierestä muka 2.5 metrinen hyppäsi veneen vieressä suolta. Ehkä en vaan tajua Yhdysvaltojen laajuutta ja että siellä kaikki on suurempaa kun en ole käynyt koko mantereella, ja niillä riittää loppuelämäksi kerrottavaa jne.
Englanti on kaksiselitteistä. Se ei ole niin kuin suomenkieli tai kulttuuri. Alussa oli suo ja kuokka. Amerikassa kyseltäisi ensin miten Jussi voi. yksi missisippi, kaksi missisippiä, kolme missisippiä ja sit jyrisee. Pitäisi kyllä lukea se *nimeää jonkin amerikkalaisen kirjaklassikon*
Mutta hei. Oli se kiva juhla jälkikäteen. Toivottavasti en tartuttanut flunssaa kaikille. Olisi se ollut harmillista jäädä paitsi kokonaan. Kerran olen äänestänyt, kerran olen ostanut iltapäivälehden, ja sitä ei lasketa jos kaverin vieressä olen rahapeliä katsonut pelattavan.
Kyllästynyt politiikkaan kuten elämäänkin, mutta se nyt on vaan sanonta. Piiku oli sairaalassa siskonsa tekonimi. Kielsi kerran käyttämästä sitä ikinä missään. Kuten sen allekirjoitin paperin etten ikinä mainise ketään koko suvusta. Joten se soppari.
caesar koiranruokamainoksen koirarotu tuo

Ei mua rakastaa tarvi tiedän ettei siihen kukaan pysty

Tulee olemaan ihan karsea olo! 1-1,5 tunnin päästä lähdettävä. Mua kutsutaan hoitajan luokse päivystysaulasta, koska ne perui mun ajan. En ole yhtään siinä kondiksessa, että menisin haetuttaa jotain mielialalääkettä kankkuun. Apteekistakin voisi hakea loput satsit lääkettä.
Otin äsken panadolin 1mg, mutta mitä sekin auttaa. Ei ole tapana valittaa, olo on vain heikko ja syytön minä tähän flunssaan olen.
Pelannut Elvenaria koko eilisillan, tein uuden tilin. Se oli tässä auki... Lähetin kaksi postcrossing korttia ja tilasin uusia postimerkkejä. Jotakin tekemistä pakko olla, oli se sitten osoitetarrojen taiteilua tai muuta.
Hain kaupasta askin, ja suklaata levyn. En tiedä miten ajattelin selvitä näillä tuloilla taas. Herätys iPhonesta alkoi soida. Tunnin olen ollut hereillä. 
Muutaman kerran näin unissa jotain terapeuttista viestiä unenpöpperössä siitä ettei ole mun syytä, mutta en sitten enää muistanut tarkalleen mitä se oli... synninpäästöä katarttista jotakin, viattomana syytetyn itsetiedostus elämys omasta syyttömyydestänsä. Jeps. Aina ollut syntipukki lapsena äidille. Ajoi se sitten 100km väärään suuntaan autolla tai ei päässyt paikalliseen juopottelee kun huomautin ettei mua voi jättää yksin mökillä. Lapsistaan ikinä välittänyt tuon taivaallista. On se erikoinen äiti. Kylmään suihkuun ammeeseen vain vaatteet päällä. Ei kukaan ansaitse sellaista, vaikka olisi adhd tai rauhallinen. Sen sisarukset on kaikki vihannut mua. Haukkuneet haisuliksi, uhanneet tappaa kun hukkasin jonkun barbien korkokengän muka, lyönyt hampaat sileäksi, heittänyt ämpärin kylmää vettä mun päälle. Vähän kuin se naapurintyttö jolle löin verta tulemaan nenästä koska hän tuli liian lähelle ystävällisesti tutustumaan, ja sitten se yksi talvi tönäsi mut täyteen ojaan kun palasin koulusta. Äitihän ei ikinä saattanut kouluun edes ekana koulupäivänä ehtinyt, saatika tullut mun koulunäytelmiä katsomaan.
Mutta se surkeudesta. Edelleen yritän kasata luitani kokoon. Sopivaa vaatetta päälle tuonne pihalle. Aivot jumissa ja räkä jumissa jossain, missä niistäminen rohduttanut nenänpielet. Tähän ei oikein auta mikään. Siksi varmaan yleinen. Tähän kuoleekin ihmisiä. Mikähän helpotus se kuolemakin olisi? Piinaa ja kidutusta koko elämä.

torstai 6. lokakuuta 2022

Jokin mun vastustuskyvyssä antoi periksi

 Ei kannata tulla kipeäksi. Tilasin woltista covid kotitestin ja jotain muuta pientä. Jos jaksaisin tehdä jonkun makaronijutun. Mulla on vain kurkku kipeä, nenä vuotaa ja aivastelen. Kuumeesta en tiedä, silmien punoittamisesta, tukkoisuudesta, yskää ei ole. Koko viikon olin työkokeilussa ja sieltä varmaan sitten. Porukkaa tippui kuin kärpäsiä. Mulla on vaikkapa maanantaihin asti tästä parantua. Huomenna piti illalla mennä juhlistaa synttäreitä. Kattoo nyt mitä sanoo.

Aamuneljältä nousin ylös ja join neljä kuppia kuumaa teetä hunajalla. Siitä taisin tajuta, ettei ole kaikki normaalisti. Mulla ei ole ollut flunssaa vuosiin. En edes muista koska viimeksi? Varmaan viimeisen 10 vuoden aikana pakko ollut olla kerran tai kolme. En yhtään muista. Covidiakin on ollut jo muutaman vuoden. Neljäs rokote on ollut kuukauden jo minulla.

Silmien takaa väsynyt. Laitoin eilen illalla ilmaiseksi saadun tarratulostimen kondikseen. Siinä oli 50 ilmaista isoa osoitetarraa. Tulostin kaksi, tai oikeastaan kolme kun tuo eka oli tyhjä ja toisessa on jotain töhnää. Ei se värejä tulosta. Olisin käyttänyt kirjekaverin osoitetta mutta hukannut kirjeen jonnekin. Yksi kerrallaan kun voisi tulostaa.

Jaoin pakollisiin someihin ja vähän muuallekin siitä. En tiedä onko tarkoitus aiheuttaa kateutta, että muutkin ostaisi tuon (en ole edes googlettanut hintaa) vai influensteriin liittyminen vai mikä. Viimeksi sain jabran kuulokkeet. Annoin yhdelle sukulaiselle kun hän kuulemma hukkaa niitä.

Haen kupin kuumaa kaakaoo. Mitähän sitä tekisi, tai mitä sitä katsoisi jos jaksaisi keskittyä.

keskiviikko 5. lokakuuta 2022

Perinteet on tehty rikottaviksi, noudatettaviksi, sekä jälleen keksittäviksi kuten mikä tahansa historiallinen merkkipaalu sitten genesiksen puutarhan oi kuolluttakin kuolleempi nettiyhteyteni (hohhoijaa)

 Glorious elokuvan katsoin. Siinä on True Bloodista sen päänäyttelijän veljeä näytellyt ihan miespääosana. Kaikki hollywoodileffat on sukua toiselleen muutes, tarvii vain stalkata imdb:tä. Katsoin eilen Jeepers Creepersin ja se yksi niistä näytti ihan ihan True Bloodista tolta näyttelijältä vaikka sillä oli kauhea parta eikä se ollutkaan se. Kaikki amerikkalaiset näyttelijät näyttäis siis samalta, ellei Jason Stackhousea olisi näytellyt australialainen xD
Molempia leffoja yhdistää tuo lopussa vain hetken aikaa näkyvä käänne. Katsoja voi vähän arvuutella hyvän ja pahan väliltä että mitäs nyt olikaan käynyt. Tai siis ei edes hyvän ja pahan taistelu, lähinnä vaikka jos Kaunottaressa ja Hirviössä taika ei raukeisikaan niin hirviö olisi komeampi.
Siispä päähenkilö paljastuu sarjamurhaajaksi tai joksikin demonia pahemman äidiksi.
Miksi pelätä helvettiä? Kaikilla on varmaan omat syynsä mutta mä pelkäisin taivasta että se voisi olla liian tylsää.

Eli eli, aamuun töihin. Sieltä keskustaan varaa ajan kertaluontoiselle takuukorjaukselle mun tatuointiin kuun lopulle tein. Kävin yhdellä kaljalla klo15, hain postista tuon tarrakoneen jota pitäisi mainostaa instagramissa. Töissäkin olen nähnyt samaa merkkiä, tarrakoneen- ihan on copyrightit nimessä, D-alkuinen.
Ostin kaupasta pakastepitsan jonka laitoin pariksi minuutiksi mikroon talouspaperin päällä, jotain kultakääreisiä creme fraiche& sipuli -sipsejä ja loput brittisuklaalevitteet (rapeita suklaapaloja ja kaikenlaista käsiteltyä) veitsellä kaavin Tanskan kautta tuodusta.... tuubista samalla kun keskityin tuohon... kauhuleffaan?
Lukion psykologian kirjassa oli joskus hyvin kirjoitettu että jos päivällä ajatukset vielä vaeltelee katsotussa elokuvassa niin tarkkaavaisuus on huono.. xD Näitä ohjenuoria on niin paljon sanomattomia opittuja, että kun ne yrittää jotenkin uudelleen toistaa, ne saattaa vaikuttaa ja kuulostaa hölmöiltä. Harvinaista olla vasenkätinen ja ärrävikainen samaan aikaan ;) Onhan se nyt yleisempää tällä pallonpuoliskolla, saatanan idiootit
Idiootit parat minun aivosynapsit jotka virittelee leikaten kuin kaalia, ansat kielelle joka minua nopeammin ei edes ajattele mitä sanoo
välitön tieto usein oikeassa. Voitte nousta polviltanne, ei mua tarvitse palvoa, tämä ei ole suuruusharha koska kerron kohta että jokaiselta paikalta näkee kyllä esiripun ihan yhtä hyvin että ei tarvitse kurkkia ja kurkotella ottaa mitä käsi tottuu
Niin, eilen tuli mulle eka tieku lehti 10 vuoteen... ohh. Posti 20.00 jälkeen illalla. Pitäisi vastata kahden kirjekavereiden kirjeisiin. Valmistautua henkisesti mitä kirjoittaisi. Kaikki on niin eri, mutta samalla kaikki on tasan kuin ennenkin jos vertaa... vuotaa, näet se elokuva sijoittui covidin jälkeiseen elämään ja se kaikki tapahtui yleisen vessan sisällä ja ulkopuolella kaikki ja muistoissakin. Rajattua.
Enhän minä mutta ne oksettavat pukumiehet salkkuineen ja kaikkea. Valtion kassa on annettu lainaksi jo. Suomalaiset on vähän kuin japanilaisia, mutta ei yhtä järjestykselmällisiä säntillisiä ja noudata rivissä kaikkea poikkeamatta muista koska se olisi häpäisyä koko suvulle... niin, että suomalaiset roiskii ja rämisee ja taiteilee ja askartelee ja kärsii ja kituu hiljaa ja yskii itsekseen... kaikki on vakavaa ja raamatullista.
Synkkyys teidät periköön! Selkeät merkit oli ja annettiin, mutta mind gamesit jäi niin kuin exä aina sanoi että työmaalle papereiden jääneen eikä voi vastata kysymyksiin. Monimutkaisia ovat ihmissuhteet, niin on. Niin nuo leskeneläkkeet karttuu rakkaat kullankaivurit. Ovelia ovat he joiden ajattelu poikkeaa, vaikkapa kirjoitusvaikeudet. Mun älykkyysosamäärä olisi psykoosissa varmaan ollut 300 mutta sitten se olisi kuitenkin lannistettu ja todistettu vääräksi seuraavat 60 sukupolvea.
Hehheti hehhe, he. Voiko ihmisiltä vaan kysyä onko se homoja jos niillä on nahkainen musta reppu ja takissa jotain ihme riikinkukan alusmekon hörhelösulkia mustii, ja k18 lippis jostain fashion outletista. Häsäri, gayradar.
Imdb mukaan olen pan, bi sekä aseksuaali! Mutta se oli vasta koekäytössä että omalla vastuulla täytellä.
*kirjoittaa otsikon ja röyhtäisee* Joo mutta ei on niin kaksimerkityksinen sana, että melkein luulisi että se olisi vain kahden ihmisen keksimää. Silti niillä oli kyl serkkujakin. *miettii omaa raiskausepisodiaan että miten olisi siihen väliin saanut jotain, mutta ptsd että unohdin koko tapauksen vuosiksi jopa*
Kertaalleen päivittäin istua alas (paitsi eilen) ja omin sanoin "mitä muutakaan sitä tekisi" koska ei muista mitä sitä oli tapana tehdä? Nii muuten pelattu koko päivä pokemon go:ta samalla kun poukkoilin pitkin ratikoita ja busseja ja rotvallinreunaupotuksia 
Ettei KIINNOSTA enää lähetellä lahjoja, lisätä kavereita, pyöritellä stoppeja, kaapata palloon, tehtäviä tehdyksi, munia hautoa ym
PERUS uudelleenkäynnistys toimii kaikkeen muuhun paitsi aivojen vanhimpaan osaan joka hoitaa nämä tahdosta riippumattomat. Kakkahädän, estot, murhanhimon, häpeän, hengityksen, nälän. Kaikkihan on "perinnöllistä" jos laskee mannan taivaalta että se vapauttaa ylensyönneistä. Itse kyl pitäisin itseni niin kiireellisenä etten vain ehtisi nauttia kaloreita liikaa. Myöhäistä se jo on.

maanantai 3. lokakuuta 2022

Mun normaalipyykki on kirjolla

 LÄHDIN SIT NOPEALLA ASIALLA TIEDUSTELEE🤞🏼👊🏻🤌🏻🤏🏼🫶

🐜sinä 28-82 vuotias tampereelta nääs morjes 🐜


📦🗓📝🤡Uneton yö kun odotin House of Dragons uutta jaksoa, työkokeilu vähintään taas mielenkiintoista


🍫🍿🥤”tarinani” pähkinänkuoressa rusinoita seassa:


Nörtti, bloggaaja, ”someguru”. Mediasisällön toteuttajan perustutkinto. aloitin matikankurssin yliopistotason, en vaan ehdi. Tiktok sujuu jos sujuu, enemmän voisi striimata livenä, sain tilaajat ominaisuuden käyttöön, ig tileillä se ansaittu 400 seuraajan raja vastaan, blogissa käyty kohta 900 tuhatta kertaa yhteensä. twitterissä ehkä sata, mutta kuka laskee. Haukuttu kaikenlaiseksi sekavaksi, että kaikki vihaa mua, liian ruma elää jne joten ei hetkauta minua enää muiden mielipiteet.

Odottelen lokakuun kelan tukia. 💁‍♀️🧐⚡️💅🏻

Mulla on hamsteri, hän alkaa jo vanha olla. 🍰mulla oli synttärit viime viikolla. Olisi leffaan koodia itselle lippu ja kahdet s-koon popparit jos saat ylipuhuttua jotakin kattoo. Paras kaveri yli viiskymppinen, mutta hän on jäämässä pois elämästäni kuulemma. Toinen ystävä, 5v nuorempi muualla asuva hänkin. 🍜🍜Pari tuttuja löytyy. netissä vois jotakin höpöttää turhaa jos muuten tullaan juttuun kasvotusten.🥳☹️

Mä nyt oon näitä hiuksia itse vaalentanut. 

123kg, 165 cm. hajataittoa laseissa. Tupakoin vielä kunnes menthol makua ei mistään enää saa. Joskus harvemmin baareissa. mitään kovin urheilullista tee vaikka esimerkiksi sulkapallo onkin kivaa. 🏸⛸🥊

kirjeitä kirjoittais, askartelua, tuota sarjojen ja elokuvien katselua, musaa, mahtuu, pelailua. 🎮

Paljon tavaraa minulla kämpässä, vaikea luopua mistään. Asunut lapsena/nuorena Länsi-Suomen: Pohjanmaalla ja Karinaisissa sekä vaihtovuoden Englannissa. Kotipaikka Ylöjärvi. Koiraihminen. Fantasia kauhu scifi dystopinen action supersankari jutut ym valomiekkailut siis kaikkiruokainen niiden suhteen. vähän ehkä aina halunnut olla noita, mutta en ole eronnut kirkosta. tatuoinnit käsissä ym kukka-aiheista. 🩹

Muistelen vanhoja juttuja yhtä kätevästi kuin opin uudet asiat kantapään kautta. terapiaa kävin kaksi vuotta. Siellä lähti toistuvat painajaiset kun ne käsitteli ääneen. Eli pakkasin aina niissä kovalla kiireellä ehtiäkseni laivaan, junaan, lentokoneeseen… tavarat oli mitä ihmeelllisempiä? 🤯

luonto on läheinen. Elämäntarkoitus itsetutkiskelu. ® lopuks huomautus, tän, 

silmämeikit löytyy luomenrajasta ja tässä yrittänyt ottaa jonkinlaista päikkäriä väh. tunnin enkä silti muka nuku vaikka unirytmi 🥰 100%. 

Olkaa eläkää elämänne, en vaadi puutaheinää paljoo kunnes sama aaltopituus ☮️

Harvinaisempaa suklaatipostaatia


 Rakas suklaa. Vaalean maitosuklaan jälkeen löytyy tällainenkin voimapakkaus kuin pähkinä&rusina suklaalevyt. Vedin äsken maraboun 200 grammaisen levyn. En ole varma mistä tuota Fazerin violettia saa, ehkä Stockmannin herkusta (kerran satuin löytää, kun seurasin jonkun muun osteluita). 

Aika satunnainen uutuus mulle. Kokeiltu tuota Cadburyn levyä vaihtarivuonna 2005-06 main. Jos suomen suklaat on parempia kuin amerikoissa, niin *muah* brittisuklaat!
Että tällainen sokerihuuma. Kuvat lähinnä otettu netistä ihan vertailukäyttöön.
Joskus kun olin ruoka-avun piirissä ja sieltä tuli kilokaupalla rusina&pähkinä sekoituksia, niin toki sulatin suklaata (ei siis mitään taloussuklaata, kun hyvää) ja tein omia versioita näistä. Ne oli kyllä ihan hyviä jos ei jopa entistä parempaa?
Tämä yhdistelmä kyllä haastaa kaikki aistit suklaanmaistelijoilta. Ei mitään turhaa keksiä tai ilmakuplia.

sunnuntai 2. lokakuuta 2022

jaa me uudestisynnymme? ei mun gandhiulottovuus niin syvään sukella

(no hei) hei blogi! Kohta on jo maanantai eikä sunnuntaista häivääkään, ei tiedon tietoa joten meikä saattaisi vaikka... kirjotuttaa tähän vähän jotain? Eiks.jeh
Shift pohjaan ja SHITTE lähtee. hmm... mietin syntyjä. syvällisiä ennen kuin ne päätyy näytölle. Eli ei päädy. Kasa parhaita juonenkäänteitä vain tapahtuu! Siinä ohessa kun niin tuota, näyttelee ettei ole h u o mis ta eikä töitäk ään....
Oli kyllä kiva päivä. Pusuttelumoottori eli yks poitsu kävi kyläilemässä. Syötiin muhvinssit ja juotii kahveet. Vaikea mitään hänestä kertoa kun on ihan vakilukija ja syypää tunnistamaan itsensä osana tekstiä?
Pesin pyykit! Poncho on tosi pornahtava mun päällä vaiks mummelilta tuon saanutkin... mulla oisi Tero Teoria miksei mulla ole hs-patteja ollut 3vk:oon... noku puhtaat vaatteet, uudet, ei hankaa, ei reikiä, käy suihkussa, tekee teknistä toistuvaa hommaa päivät, saa ajateltavaa, tykkää (top10 ehkä)
Siis, sama periaate kuin aknen ehkäisyssä: vaihtaa useammin tyynyliinat, vedenjuonti ja semmottii. Auttanee kovasti, anteeksi isäni on Rovasti!

ehkä vielä

ehkä vielä

ehkäpä. Jossittelu auttaa markkinoilla yhtä paljon kuin itku. Saitpas. Saipa. Kalpaten. ÖÖÖÖöhhmhmhhshgjdjnkm
en kirjoita sunnuntaisin! Minä nukun! Minä tarvisen unta! Tai muuten pallo palaa. Palaen. Paluu planeetallemme A. 666 @ 92, 856
Merkitys muuttuen elää. Ihan satavarma en ole, mutta kenties kutsuin yhteystietoni googleplussaan kunnes tuo sitten loppui (ei sitä käytetty)
vanhuus, tulisitkos yksin. Kuuskymppisyys kuulostaa sexyltä kun viiskybäset on villit kuulemma vielä siitäkin. että shiitake on sieni jota persesudilla sitäkin saa valella ennen kuin tuota hetulaan heit.. liekki pieni musta on. kynttilää me poltamme. Sotahuuto raikuisa
Ruokkikaa maan matosia. En tiiä enää miks varte mä täällä oon mutta ei tästä nyt tullut tarinaa kelpois-aargh

#unipäiväkirja #jokotulijameni #kaikellaontapanajärjestyä #eiminultakuulostaollenkaan #kullallapäällystettyjähyviäaikeita "laineen liplatus"

EIKU
normaali kappalejako meni jo! Sitten vielä? Mitäs menis tekee.
jäit kiikkiin! Tiedän että tätä jokin oikolukee... mutta onhan tuo vapaus, vain illuusio vapaudesta, jota ruokkii median sisälukutaito & yhteisk. norm.

🤨$∞§sos 

lauantai 1. lokakuuta 2022

Liihotus jossain muissa maailmoissa

 Katsoin pari elokuvaa. Nukuin päikkärit. En saanut mitään aikaiseksi. Tiskasin muutaman ruokailuvälineen ja riisiä&kanaa vedin. Riisipiirakoita ja patongin, minttukaakaoo. Äsken näin kun hamsteri haukotteli. Varsin lyhyet hampaat hänellä. Kertookin jo paljon. Minusta on tullut tällainen kotihiiri.

Laitoin mä pellemeikit hetkeksi mutta aika pian otin pois naamasta. Moneen viikkoon olen ollut pattivapaa nivusista, ehkä työharjoittelu lieventää stressiä?

Suihkussa kiva käydä pitkästä aikaa pelkillä bodyshopin tuotteilla. Pesuaine vartalolle, naamanpuhdistukset sekä hieroin pois epäpuhtaudet ja lopuksi voide. 

Jos nyt vielä nousisi ylös muistaisi joskus pestä hampaansakin ennen kuin tuo yksi reikä ulottuu juuriin.