Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Voihan kohtalot

 Tilasin pari kirjaa hamstereista englanniksi ja tilasin audiblen (6,30e=1 krediitti, tarjous muutamalle kuukaudelle) jotta voisin kuunnella ya fantasiaa. Fyysisiä kirjoja löysin vinon pinon aulasta missä luki "saa ottaa" mutta aikuisten proosa ei houkuttele, ei Varekset eikä Bondit, tai historiallinen. Otin kynttilä lyhdyn käyttöön, mikä oli hamsterillakin piilona. Ei jaksaisi koko ajan pelata Elvenariakaan (sitä fantasia selain klikkailupeliä). En tiedä pitäisikö tilata jotain kuvia hamsterista. Tai postikortteja. Edelleen kirjeet kirjoittamatta. Aloitin kyllä, mutta asiaa oli melko vähän tuolloin ja nyt ei ehkä pysty. Hieron kuivia silmiä.bookdepository, audible.com

Hölmölän uudet säännöt

 Ostin Meta vr laseille uuden pelin. Kolmas tähän mennessä. Marraskuussa 2021 pelasin Bogoa tms virtuaali lohikäärme lemmikki -peliä ja säikäytin hamsteria tai sitten se halusi itse huomiota. No mutta tämä Garden of the Sea on puutarhapeli. Siinä istutetaan siemeniä, kastellaan niitä, ym keräillään marjoja, hakataan puita. Siinä on jotain pingviinejä ja lehmiä joille pitää ensin syöttää juttuja. Tavoite on kai päästä kaikille saarille. Se maksoi 24,99 euroa. Tunnissa aloin hikoilla ja sen mukaan poltin 50 kaloria.

Ei tee kyllä hyvää flunssaiselle mun mielestä kevyt urheilu. Katsoin puhelimesta telkkaria telia tv sovelluksesta. Normaalisti se maksaisi viisi euroa kuussa mutta se on ollut mulle ilmainen nyt aina, jopa tallennus, jäi kai niiltä ajoilta kun oli telia tv Annalassa 2016.

Eilen ostin lohtuherkkuja itselleni. Sipsiä ja dipin, tobleronea ja enkelisuklaa patukoita. Hyvin maistaa ja haistaakin melkein... Pitäisi kai tehdä jotakin ruokaa, suolaista, lämmittää jotain. Ei sitä herkuilla voi elää. Parilla täytetyllä juustosämpylällä. Edistystä, olen keksinyt täytteet. Vaikka on se vähän kuin pullaa. Enkä mä pullaa syökään. Jos suklaa on karkkia, niin kai mä sitä sitten syön, mutta harvemmin mitään pusseja. Sokeri on huonoa hampaille.

Niin ja tosiaan meni tunti aluksi kun päivitti laseihin ohjelmiston, latasi kääpiökaivannon olohuoneeseensa ja päivitti ohjelmia ainakin tusina. Nyt se on latauksessa. Ohjain tarvisi uuden sormipariston. 

Tässä vuoden aikana kun mulla ilmeisesti on ollut se, niin pelannut yhteensä ehkä muutaman tunnin. En ole mennyt juttelemaan tuntemattomille chattimaailmoissa. Nyrkkeillyt vähän ja kalastanut, kokeillut kokemukset "lohikäärmeellä ratsastuksesta" ja vuoristoradoista.

Voisin striimata netflixiä tai amazonin prime videota laseihin. Ehkä katson myöhemmin jonkun uuden jakson Rings of powerseja sillä, jos muistan? Olisi kyllä hienompi nähdä House of Dragonssia lähempänä naamaa. Jonkun Transilvania jatko-osan katsoin sitä lastenleffaa eilen. 

Ympäröin kunniallisen suruni söpöillä asioilla.

Meikkasin vähän naamaakin. Laitoin tippoja päänahkaan joka hilseilee. Pidän huolta itsestäni ettei liika itkuisuus johda masennukseen. Aika parantakoon haavat. Kun nyt pystyisi edes lähteä ulos viemään noi monet jätesäkit, mitä tuli hamsterikrääsää. Teen juttuja joita en tehnyt, jotta en häiritse hamsteria. Se kun enää ole täällä. Jaa, polttaisiko suitsukkeita ja salviaa.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King