Translate

kävijäpiikki

Sitä sokeudella silmään joka vanhoja muistelee ja tikulla myös hirttä ulos omasta, vai miten ne silmäsanonnat taas meni? 🤣😭

 Että mää uin tuolla loskassa. Näytin molemmat keskisormet sille joka ajoi autollaan siten että mun piti suojata yläkroppa. Housut kurastui. Ei tuo pieni auraus mitään auta, läpimärät tennarit. Oli pakko vain lähteä. Ja sainkin nopeasti apua (siis keskimääräisen nopeasti ehkä joku reilu puoli tuntia venasin)

päivystyksessä kyynelkanaviini, kun sain reseptin jollekin antibiottivoiteelle. Laitoin sitä suihkun jälkeen äsken jo peilin edessä. Kävin subissa syömässä, kalkkunaleipää, kun en ollut syönyt mitään. Takaisin tullessa ostin pari kaljaa ja siiderin ja nyt on taas tupakkia. Mutta: kaikki lähti siitä kun nukahdin sohvalle odottaessani että naapuri toisi, kun laitoin mobilepaylla sen askin hinnan. Huomautan hieman miten käy, kun vain nukahdetaan. (!!!)

Arka. Lääkäri kyseli kaikki mahdolliset silmiin liittyvät kysymykset joihin kaikkiin ei. Tämä on ihan uusi vaiva mulle! Heräsin vain aamulla. Sitten googletan. Haudon lämpimällä vedellä. En uskalla ottaa kipulääkettäkään. Kurvaan päivystykseen. Tiskin takana naiset seurustelee jotain.

 Kröhöm, onko teillä jotain päivystystä? Vilautan henkilökorttia. Vilautan punaista, turvonnutta kyynelkanavaa. Kysyn antibioottia. Aulassa istun ja katson kun muut saavat asioitaan kuntoon. Pientä lasta äiteineen, nuoria ja vanhuksia. Sain sen jonkun ulkomaalaiselta kuulostavan lääkärin joka tyköistuvassa paidassa harppoo nännit kovina aluksi ohi.

Jos ei olisi saanut palvelua olisin mennyt yksityiselle silmälääkärille varmaan. Kaveri peruutti tämän illan. Ymmärrän kyllä, jos sillä on avoimia asioita. Koira parkaa.

Vielä kolme kertaa tänään ja sitten seuraavat 5 päivää. 1cm alueelta. Luin ohjeet. Mitähän bakteereja olen saanut tuosta sohvasta? Vai rilleistä? Mulla oli rillit koko yön. Onkohan mulla ahtaat kyynelkanavat, olenko siristänyt, ei voi tietää. Ihminen on niin hauras. Alaluomitasku. Menen uudestaan jos ei ole auttanut kipuun viidessä päivässä.

Normaali ihminen varmaan heittäisi parvekkeelta ton sohvan. Ei se mitään. sopii sisustukseen. Toinen mahdollisuus että olen saanut hamsterilta jonkun kivan bakteerin. Eihän sitä öisin pestä käsiä aina joka havahduksen välissä.

Sitoutumista

 Kaikessa hiljaisuudessa täytetty 9 vuotta kitujainen.com

ctrlaltdel piutpaut

 Päiväuneksin sekunninosan blogini poistamisesta. Ei vain ole mitään katsottavaa, jäljellä...!!!!!!1

Hapenottokykyni on huono enkä oikein pysty enää laulamallakaan toteuttaa itseäni, sikäli että se olisi ikinä kiinnostanut. Naapuri aloitti jytää jotain reivi teknoa kun vähän muutaman laulun lurautin. Sanoin tulelle että sataa. said fire, to the, rain :P

Varmaan sitä porukkaa joka ei välitä lyriikoista, vaan mun pitäisi tukkia turpanikin vaikka mieluummin heitellä pienillä kivillä...

Kannattaisi ehkä *masennusta* Liian rankka itseäni kohtaan. Toisaalta, mä kyllä jätin jäätelön jääkaappiin ja se suli pitkin poikin enkä ole siivonnut sitä edes.

Huomiseksi kaverille illasta. Ostaisikin hänen leffalippunsa.

moi (ota tästä luettavaa) jos haluat inhimillistä kohtelua, lisää vain toiveajattelua: me soitamme takaisin sinulle!

Ei se= lukemisen vaikeus, ei se hitaus, mutta kun se täysi keskittymiskyvyn puutos enemmäksi kuin 1h kerrallaan tai muu afasia ja adhd autistinen logiikka analysointitaitojen puute ja (!) huijaus kyllä/ei tehtävissä mutta kun voin vain sekunnin murto-osan sun lihasäkkiis saada kontaktia... terveiset pyörii lopussa, oi minua ikävöivä, niin... 

^oliko tarkoitus otsikko tulla vs muuten aiheeseen ohjatella

 Jotain väsynyttä julkaisua tunnin yöunilla oikeesti? pov: googletat mitä ihmiset syö? ei vaan. ei vaan. jossain täällä on minunkin motiivini.

 *****:n ihmiset on niin mukavuudenhaluisia. Tekisi mieli kirjoittaa triljoonat pikku kommentit jokaiselle yli 7 mrd. jokaiselle henk.koht. puristukset ja herättelyt ravistaen tähän todellisuuteen, että mitä just hän kaipaisi jos nyt ei oteta huomioon että valta on sitä että sä päätät periaatteessa mitä toinen tekisi, jos hän olisi muuten tehnyt toisin. Eli.

Jos pitäisi oikoa kulmia, niin läskeille olisi sit "pureskele ruokasi kunnolla, ja aloita hakkaamaan halkoja" ja laihoille joku "tsemppaa nyt sen kalorimäärän kanssa ja ota vaikka yksi suupala lisää, välipalaa välillä" Ja jos on ns. Afrikasta ja muusta köyhemmistä avustusmaista niin "voisitko pysyä onnellisena siellä, ettei rasitu maapallo, tiedetään että on kuivaa ja tulipaloja eikä juomavettä mutta on teillä sentään lääkkeet hiv:iin" ja sitten jollekin niille jotka on Putineita tai omistaa ökyisen osan maapallon varoista, niin syöttäisin pikkuisen "jos nyt on pakko kerätä kaikki maailman varat, niin voisi ainakin miettiä niitä vetyautoja pikkuhiljaa, mitä niillä ökyautoilla tekee kun dinosauruksen nahkoista maankuoren alla miljoonien vuosien kuluessa tulleista öljykuplista loppuu tosiaan se aines.. varaudutaas tuleville sukupolvillekin ettei mene kävelyksi muillakin" Ja tota sit oisi tietty työväen luokat, keskituloiset, mielisairaat, ja muuten vanhukset lapset, influensserit ja nälkäänäkevät taiteilijat ja laulaa lurauttelijat tanssivat koomikot ym. luovien alojen, näyttelijät... "mihin vei sinun lapsuus sinut, leikitkö kun leikin aika oli, kotona ruokaa eikä ollut väkivallan uhkaa..." Kultaa aika muistot ja pelaajille sellainen "todellisuus on linnunlaulussa ja tuulen puremilla kasvoilla..." Niin, hymyihin enimmäkseen, törmännytkään globaalisti. Viha vaatii enemmän kasvolihasten käyttämistä... "että naiset, kun miehet vihaa teitä, niin kääntäkää selkänne niiden himoille joita he häpeää. Tiedostaisipa useampi iskostetut oikeudellisuutensa muka arvostella," mitään ja kuitenkin se joka vihaa tai pahaa puhuen toisessa näkee sen mitä ei itsessään pidä- niin siinä muussa toisessa- voit kunnioittaa itseäsi, sillä että et anna lupaa, sellaisten kateellisien seläntakaa haukkujien kuvitellevat omistavansa sun tonttia, jätellä arvoonsa heidän solvaukset ja uhkailut jättäen sen sivun kysymysmerkiksi. Enkä usko että tämä tuli näinkin pitkälle ilman että tulisi jotain raamatullista saarnaa mutta laiskuus, te papisto, olette turhan pitkään luodanneet ikivanhoihin teksteihin ja ette kuuntele seuraavan sukupolven tuskanhuutoa. Merenneidot muuttuu meren vaaahdoksi, luonto tuhoutuu, lopuntuloa ei voi kestää ja oli kiva kun sananvapautta kesti kiitos ruoasta läskileiri, kun annoit ajatuksen leiriytyä hakkaamaan halkoja ? jos olet x, niin myöskin x olet, periaatteessa jos piti kysyä niin a2+b2=c2 mutta ei ole tullut laskukaavoja vastaan, niin mikäs olematta olossa sit vastannee tasapainoista onnellisuuden kurvia aivojen ympäri päätyen ämpäriin. Lattiareikään, putkistoihin, kattoon. Suolistojäte. Ei voi puhua ihmisestä ilman naturellia ominaishajua. Vettäkin voi olla juomatta mieluummin kuin omaa pissaa mutten ole lääkäri joten en voi kieltää makuasioita.

globaali yhteistyö tiktokin suorittajien kanssa!!!  sitäpaitti nyt mä sekosin? oikea, vasen. ylös alas. lännessä on itä. kakkulat tippuu nenältä rasvakeittimeen vähemmästäkin pitäisi pyydellä anteeksi suurvaltojen sekaantumisista mutta: sota olet rumaa, ja emme anna kasvojamme sille terveisin näkymätön sukupuoli ja muuu siviilistö. Valaan hetulat. nam nam luotisadetta. puolustaudutko, käännätkö naapurille toisen posken? tie on rauha, jokaisen se on valittava. tuhansista tuhansista päivittäisistä valinnoista, ratkaisu on siellä minne nenä osoittaa.

napanöyhtä ja korvavaikku. pyhä vaellusreissu kerran elämässä ja muutama onkiretki. simppeliä, tunnistettavissa oleva kelpoinen nautittavaksi. Siis, kun sopiva käyttöaste löytyypi. Katsot: etpä mitään tietenkään, tarkoitus ei ollut tulla tyhjän nyhväyksen mestariksi yön yli. 

kops. kops. Kopinkapin. Kommentoisitte jos olisitte eilisenpäivänteerejä

MEL- melkein tunnin jaksoin keskittyä kun yksi hömelö poitsukainen julkimo radiojuontaja selittää kommenttia ig-livessä. Ruskeanreijänritari. eh. Kopsasin edellisen tekstin äsken. Liitin sen ig viestinä kamulle 2x. Sit kerroin kuinka magiaa tämä teknologia on. Mutta siis HENK-inen KEH-itys liittyy tajuntaan koska mulla on sellainen kutina että jotkut on oikeasti kokenut NIR-vanan. xD en tie miks toi caps lokin päällä lokki tulee tuohon koko ajan. Meikä kuitenkin viihtyy?

Juu. Luvat kunnossa oikeesti. Voisi copya pastea tänne twiittiä ja fb-postauksia. Ne on miun<3 ei pöllömmin hullumpaa kuulkaas kulkuset... niiiih_

Kaikki hinkuu kuitenkin tietää. Miten työhaastattelu meni ja miten tämän sikolätin siivoaminen sujunee.

Mutta niin? c'est la vie. Dopamiinit taskuun ja suu rullalle dickfeissit. äähhkhk. Lue mun aivoitukset vaihteeksi. Kokemus oli muisto vain. Onneksi nouseva merkkini on todella syvällinen, masentunut obeesi ja irrationaalisen sarkain ööm, scorbius,

*ähkii puhkii saadakseen jotain näytölle* Kuuntelin vähän kommunikaatiosta pari podcastia ennen, lähtiessään siihen haastatteluun. Mun mielestä olisin oiva kandidaatti mäkkärin yövuoroihin.shhhh vitsi. *tukahtuu omaan kuolaansa koska vitsini on kuivia kuin vastapesty vessanpönttö*

pirteitä näköisolioita vaan. Olinkin tulossa mun energisyyteen. Avoimuuteen. Avuliaisuuteen. Kansalaistottelevaisuuksiin. Puheliaaseen puurtamiseen ja yhdennäköisyyksiin. Hyviin ja parempiin, ystävällisyyttä nopeammaksi välipalaksi. Virvon. Tuoretta ja tervettä. Morjens.


SEL-vän hänsiitä. *raapii lisää mäkkinsä uuh, kirijaimistoa* Opitte sitten kun opitte. Kuva kertoisi sanoja enemmän. OK hyväksy Julkaise Jaa Twiittaa. se ip on vähän kuin ajattelisi intp.

Äitini on muuten ihan varmaan joku entfphjgglg persoonallisuus. Ja mä. Kukas mää hauskuutan ketään milläänsäkään. Will work foreva för___s

Jumankauta unohdin mainita mun todistukset ja sopimukset ja lausunnot ja muut täytti tänään 20 (kaksikymmentä!) kappaletta (kpl) muovitaskuja. Hädintuskin liidän niillä hipsien mihinkään mattoja TaMP-pAan, mutta siis pointti oli se että olen jo 33-vuotias. Ja ne alkaa olla haalistunutta museokamaa mitä on munkin nuoruudessa tulostaman.

että shit!

Jos sun mielikuvitus riitä ei, ja paljon muilta tahdot hei, niin jonoon järjesty 2022

 "Ei kannata jakaa mitään" ja sitten kosolti perusteluja. Kumosi viestin lähetyksen, kun aloin lukemaan viestiä. En ole tietääkseni mitään laittanutkaan. Vähän kuin tämänaamuinen puhelu, joka tuli heti kun laitoin puhelimen pois Älä häiritse -tilasta. Sillä oli väärä jonolista. Joudun edelleen odottaa, joten ehkä käyn siellä McDonaldsin rekryissä tänään haastateltavana.

Mun kaverit ei suurimmaksi osaksi ymmärrä työntekoa. Ne on ollut ehkä töissä, mutta niillä on huonoja kokemuksia vaikka eivät ole esimerkiksi saaneet palkkaa tai muuta. Tai sitten eivät jaksaisi mielenterveytensä puolesta. Ne tarvisi ihan omat aikataulut kuten chattioperaattorina huijaa miehiä. Mullekin sanottiin sahalaitoksen hissillä että sopisin työhön jossa, koko ajan tarkkaillaan videolla.

Äiti laittoi johonkin työpaikkailmoitukseen linkin, ja siellä pitäisi asentaa ovia. Sori mä olen kyllä asentanut painolevyjä koneeseen, en mitään ovia. Sitä tuskin tehdään peukalolla...

Heräsin, kävin vääntää tortut, tupakilla, keitin kahvit. Silmät on aamuisin ihan rääpässä. Voisin käydä suihkussa, katsoa aamupainon... lihonut ehkä taas kun vedin eilen rullakebabin kun katsoin House of Guccin loppuun...

Sitten kuuntelin Spotifyta kauan ja tein soittolistoja. Ensin uuden soittolistan nimi oli hard nipples, sitten no accessories ja sitten... deleting later(ja huulta pureva emoji)

Mutta joo... mitään ei saisi laittaa. Ei minnekään. Tilasin sen yhden äänikirjan ja se tuleekin vasta toukokuussa, yli kuukauden päästä. Daryl Dixon ei ehdi studioon kun sen täytyy zombeja tappaa. Eiku

NO MUTTA JOO. Aiheeseen. En saa mitään jakaa koska se on niin huomiohuoraamista - - -  mutta oletteko huomanneet miten vähän Ketään kiinnostaa.

Tuu droppaa mun haaveet jo kaatuneet

 Lumikinokset nousemassa. Tippumassa tuulessa. Huvittaisi ehkä linnoittautua kotosalle. Kirkas talvisää. Takatalvi ei petä jne

Ihottumaa silmälaseista pään sivuosassa. Katsoin Elden Ring striimiä twitchissä ja tilasin kanavan jopa. Tuijotin vain enimmäkseen ruutua sängystä kunnes nousin ylös ja söin jotain. Paahtoleipää ja papuja ja suklaalevitettä haarukalla ja lusikalla. Olin onnistuneesti lihonut eilisestä. Vähän siinä rajoilla etten syönyt itseäni kipeäksi.

Yöllisistä painajaisista en jaksaisi enää mainita.

Kaikki uusi pelottaa. Jonain päivänä pysyt hädin tuskin pinnalla, ja toisenä päivänä, olet ulkona kilpailusta. Eikun se oli jostain reality ohjelmasta.

Kuvassa mun aineenvaihdunnasta kaavio koko ajalta kun, ollut tuo vaaka.

En osaa laittaa pilkkuja oikeisiin kohtiin. Mutta osaan kuitenkin jotain. Onko yrittäminen tärkeintä, vai eikö sitä lasketa ollenkaan, riippuu vähän montako päivää elämässä on joutunut tehdä oikeaa työtä prinsessaiseni. Kauniit ihmiset, lapset, ja suurin osa maailmanparantajista ei oikeasti tiedä mistään mitään ja niiden elämä on silti tehty helpommaksi. Leikkikää, ja kuvitelkaa että joku välittää arvoistanne tai valituksestanne. Se on jämptiä.

Joku alkoi mun tiktokkiin valittaa- miten paha mcdonalds on. Hädin tuskin ehdin hakea sinne töihin. Vahva voittaa ja kieroin jää eloon. Jos olisi portaali mistä pääsisi loikkii, läpi eri ulottuvuuksiin, niin varmaan käyttäisit niitä. Ei tarvisi maksaa monopolissa vastustajalle vuokraa.

Sanattomasti ajattelemani asiat tuppaa unohtuu

 Tekstiviestit aina vain paranee. Jostain lumien alettua sulaa varmaan on Ylöjärven kaupan lähettyviltä löytynyt mun bussikortti, ja sen voisi nyt hakea toimipisteeltä. Ei tuossa mennytkään kuin muutama kuukausi? Ja toisekseen voisin palata salille vain viidelläkympillä kuussa ilman sitoutumista. Täytyy miettiä oisiko tuo sen arvoista.

Aamupaino oli jo alle 124 kiloa joten kävin lähikaupasta ostamassa kaikenmaailman herkut. En ollut syönyt sipsejä pitkiin aikoihin. Join yhden oluenkin. Katson jotain sci-fi leffaa Moonfall. Siinä on yksi hupaisa Game of Thronesin näyttelijä. Tappelevat jotain alienia vastaan jolla on tietoisuus ikivanhalla tekniikalla. Tämäkin elokuva koko ajan nostaa esiin amerikkalaisia perhearvoja.

Eilen en blogannut, koska sunnuntaisin pidän vapaata. Nukuin aika paljon. Aikaisin nukkumaan. Ei tarvinnut miettiä pariutuisiko jonkun kanssa. Tosin hankin mä jokin aika sitten OkCupid sovelluksen, koska tinderiin ne bännit. Mulla on twitteriin jokin kirjoitusblokki oman mieleni sisällä, mutta ei se mitään. Taivaalta tulee loskaa.

Meikkasin eilen. TikTokissa tuli vastaan hyvä silmämeikkineuvo. Olinkin ihmetellyt mitä teen noilla Nyxxin nestemäisillä mattahuulipunilla.

Hamsteri oli aamulla hereillä. Tai ainakin nousin ylös kun kuulin miten se juo vettä vesipullosta. Vaihdoin sille pulloon vedet. Toivottavasti sillä ei ole mitään diabetestä kun se on viihdoin alkanut juoda vettä. Tosin ehkä se on parhaassa iässä.

Siivosin eilen, tiskasin ja pesin pyykkiä. Paistoin tofua ja tein wikipedian reseptillä ohukaisia. Niistä tuli todella hyviä. Mansikkahillon kanssa. Makeita mutta vähän vaihtelua laventeli-sitruuna kuivakakkuihin joita leivoin kolme maaliskuussa.

Vieläkin olisi tiskattavaa, järjesteltävää, imuroimista. Ei se mitään, kyllä tämä sikolätti tästä. Enemmän mua haittaa kun silmälasit on aina likaiset. Yleensä vaihdan laseja. Mulla on käytössä kaikki vanhat kiinasta tilatut lasit, että silmä tottuu.

Kastuilemisiin kukkaset. Varmaan jatkan leffaa.

Numeerisella arvoasteikollako opit ihmistä sit arvostelee

 Heräsin jostain painajaisesta, jossa en tunnistanut enää itseäni ihmiseksi captcha testissä, tai muuten erottanut enää nettimaailmaa todellisuudesta.

Kävin suihkussa. Se teki terää! En ole kunnolla pessyt hiuksia aikoihin. Alkoivat rasvoittua. Päivän teksti-tv uutiset luin ja niihin kommentoihin twitterissä jotakin kädet pystyyn, häntä koipienväliin, ja juosten kotiin nuolemaan haavoja -juttuja. En tiedä kukkoilee tuollaiset presidentit jotka hyppii pöydille ja- aloittelee sotia ja silleen ota vastuuta armeijansa, tekemistä kauheuksista. Vai kukkoilee siinä oman maan edut sekä medioiden aivopesu kansalle.

Noh, oli miten oli. Mulla on raikas olo. Viisi tuntia sain unta palloon. Melkein tuli toinen uneton yö. Viittaan tässä nyt siihen, että se todellisuus varmaan alkoi lipsua. Skrollasin liikaa tiktokkia ja aivot meni kuolioon melkein. Miten tästäkin parannutaan.

Pesen pyykkiä joka piti hoitaa jo viikko sitten. Olo on jokseenkin häiriytymätön kirjoittamiseen. Tämän viikon huonot: ei ollut varaa edes yhteen filosofiseen viinipulloon perjantaina. Tämän viikon hyvät kiitollisuudenaiheet: liittyy nekin varmaan siihen varallisuuteen, jota mulla ei ole.

Loin pari kuvaa tekoälyllä kun satuin törmäämään. Sain otsikkokuvan blogiin. Valkoisen yksisarvisen, jonka sarvi on myrkyllinen. Luin vähän illalla blogiani uudestaan, katselin mitä tunnisteet on syöneet. Sulautin itseeni takaisin tietoa suomeksi ja englanniksi. Mielenvirtani oli se sit mielenkiintoista sillisalaattia ja taannun tai mitä vittua mun yksikin kaveri mulle vittuilee, kun olen kertonut sille diagnoosini.

Psykologia ei ole tiede minun mielestäni, mutta psykiatriastahan olikin puhe. Mulla on addiktoituva persoonallisuus ja ihastun helposti niihin joiden kanssa viettää eniten aikaansa. Paitsi jos ne puhuu kaikkea hullua ja sekopäistä kuten se joka saneli mun diagnoosiin ja vihasin sitä. Lätty lätisisi 10 vuoden jälkeenkin jos näkisin sitä naisakkelia. Se viimeinen hoitoneuvottelu oli niin helvetin täys valhetta ja epämukavaa, subjektiivista hänen kertomusta omasta elämästään. Ettei hänellä ole aikaa työn ulkopuolella tehdä mitään tai ole lapsia. Liittyi minuun, miten?

Ei ole helppoa löytää ketään joka tietää etten ole terve, muttei välittäisi. Se nyt on ihan se minimi miehestä.

Asiaa löytyy ihan turhasta kun vain lähtee liikkeelle vierimään kiveä sydämeltä.

Pitäisi elää. Ei odottaa, että: maksumerkinnät häviää, pääsee TEAK työkokeiluun jonosta, voisi hakea viiden vuoden jälkeen uudestaan terapiaa, jne tehdä lisää turhaa. Tässä iässä enää oikein opiskellakaan. Kaikki on mennyt jo, ehkä menopaussin saa sit kokea joskus. Villit viiskymppiset. Hyi karsea. Pitää nyt välejä tässä vaiheessa. Napanuora on halkipois, äitini ei oikein ansaitse kilttejä lapsia.

Syön ehkä tähän tyhjyyteen, ettei mulle edes esimerkiksi, vastata kun laitan viestiä omille sisaruksille. Niiden omat elämät. Omani on siis tyhjää. Jää pesä tyhjäksi. Voi Mooses. Olen vanha. Liian vanha snäppää. Liian suosittu tinderiin. Liian huono ihminen, että miehet vaikka valehtelisi olevansa varattuja kun näkee mun ruman naaman. Mutta mietin joskus aiemmin, ettei naisten huonoihin persoonallisuudenpiirteisiin kohdisteta kiusaamista. Kun ei niihin hyviinkään kiinnitetä huomiota.

Mitä sitten on se huomiohuoraus jota en harrasta. Varmaan jotain sisäistä puhetta, mikä täyttää keittiönpöytäpsykologien päät.