Odotuslistani

Hae tästä blogista

Voi hyvä tavaton kun on kesä joka jää unholaan

Melko varma että ChatGPT keksi omasta päästään kirjoja xD En ainakaan löytänyt niitä... kysyin siltä samanlaisia kirjoja kuin eräs 2020 para...

Translate

lauantai 16. huhtikuuta 2022

Kesä ja kärpäset

 Pyysin rahat takaisin, kun kymmenen euron pelisisältöä ei tullut. Sen pelin tuesta tuli vain automaattinen viesti. 2019 olen pelannut tätä peliä myös aiemmin ja rage quittasin sen. Ehkä samantyyppisen ongelman vuoksi... Heräsin, annoin hamsulle puolikkaan siivun banaania. Illalla yritettiin katsoa American Eurovisionia, mutta se oli tylsää. Toisaalta teki mieli laulaa flyingia ja cryingia, mutta ne vetää henkeä ennen sitä yhtä sanaa eikä edes revittele kunnolla.
Toisekseen nousi verenpaineet, kun joku käski ostaa isomman juoksupyörän. En ajattelut käyttää sataa euroa puiseen pari cm lisää puuta maksavaan paskaan vain koska joku netissä käskee. Tuokaan ole dunaan mahtunut. Jos hankin isomman, se on liian iso. Pyöriköön itse pyörissä ihmiset.
Sen häkistä löytyneen jutun mysteeri on ehkä selvinnyt, jospa tuo on poskessaan sen fermentoinut. Jos se oli joskus ollut manteli.
Tässä ei ole mukava olla, kun aurinko paistaa selkään. Hieron silmiä tai puhdistan silmälaseja ja se vielä pahentaa. Tulin vain läppärille tekemään sen rahanpalautus ilmoituksen Appleen. Peli on Goosebumps: Horror Town. En suosittele. Siinä on muka 50 tasoa mutta jos pääsee yli 15 tason parissa päivässä niin kannattaa hankkia uusi elämä.

Muoks. EF online kielikurssille menin viikon ilmaiseksi. Lauloin TikTokkiin yhden dueton ja osoitin taivaalle kameraa pari sekuntia et siellä tanssi jokin pääsiäispupu ja se meni stooreihin. Täällä on yksi siivonnut lattiat ja tehnyt uuniin ruoan sillä välin kun minä olen akkua kuluttanut loppuun... miettinyt mitä peliä peliä pelaisi virtuaalitodellisuudessa jos käyttäisi alennuksensa, painotuksena jos.
Ajatukset leviää kuin Mäkisen eväs jos lopettaa keskittymisen johonkin yhteen turhuuteen ja alkaa haaveilla. Mun lohikäärme kiinalainen horoskooppi kehotti muistaa että ihastukset on ihmisiä myös, tekevät parhaansa ja muka laitan ihmisiä jalustalle. Eilen se kehotti kai perheeseen keskittyä. No jaa, täällä ollaan kun ei muuta voi edes. Niin ja jotakin satunnaista höpinää se Narsistimetsästäjä laittoi podcastiin mitä oon seurannut. Stalkkaamisesta, tai muuten en olisi siellä. Stalkkaan maailman menoa ja ignorausfetissi on muuten. Niin ja joku kyseli tarvitsenko graafista suunnittelua, logoa twitchiin tai muut. Joo, on mulla 6 seuraajaa mutta en edes höpötä kun ei chatissa laita kukaan mitään kuitenkaan. Niin ja pelit on tyyliin sims4 tai ilmaisia indie k18 pelejä kun en osaa striimata pokemonejakaan käsikonsolilta.
Ostoslistalle paprikaa. Aika jännä missä järjestyksessä tämäkään teksti ei tule.