ihmisoikeudet

Ich kann kein Deutsch

 Aikaa on lentänyt 6kk siivillä siitä kun mulla viimeksi oli täällä vieras sohvalla nukkumassa viikon. Sillä tyypilla on myös vielä kuukaude...

Translate

tiistai 5. huhtikuuta 2022

Tuu droppaa mun haaveet jo kaatuneet

 Lumikinokset nousemassa. Tippumassa tuulessa. Huvittaisi ehkä linnoittautua kotosalle. Kirkas talvisää. Takatalvi ei petä jne

Ihottumaa silmälaseista pään sivuosassa. Katsoin Elden Ring striimiä twitchissä ja tilasin kanavan jopa. Tuijotin vain enimmäkseen ruutua sängystä kunnes nousin ylös ja söin jotain. Paahtoleipää ja papuja ja suklaalevitettä haarukalla ja lusikalla. Olin onnistuneesti lihonut eilisestä. Vähän siinä rajoilla etten syönyt itseäni kipeäksi.

Yöllisistä painajaisista en jaksaisi enää mainita.

Kaikki uusi pelottaa. Jonain päivänä pysyt hädin tuskin pinnalla, ja toisenä päivänä, olet ulkona kilpailusta. Eikun se oli jostain reality ohjelmasta.

Kuvassa mun aineenvaihdunnasta kaavio koko ajalta kun, ollut tuo vaaka.

En osaa laittaa pilkkuja oikeisiin kohtiin. Mutta osaan kuitenkin jotain. Onko yrittäminen tärkeintä, vai eikö sitä lasketa ollenkaan, riippuu vähän montako päivää elämässä on joutunut tehdä oikeaa työtä prinsessaiseni. Kauniit ihmiset, lapset, ja suurin osa maailmanparantajista ei oikeasti tiedä mistään mitään ja niiden elämä on silti tehty helpommaksi. Leikkikää, ja kuvitelkaa että joku välittää arvoistanne tai valituksestanne. Se on jämptiä.

Joku alkoi mun tiktokkiin valittaa- miten paha mcdonalds on. Hädin tuskin ehdin hakea sinne töihin. Vahva voittaa ja kieroin jää eloon. Jos olisi portaali mistä pääsisi loikkii, läpi eri ulottuvuuksiin, niin varmaan käyttäisit niitä. Ei tarvisi maksaa monopolissa vastustajalle vuokraa.