Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

tiistai 5. huhtikuuta 2022

Tuu droppaa mun haaveet jo kaatuneet

 Lumikinokset nousemassa. Tippumassa tuulessa. Huvittaisi ehkä linnoittautua kotosalle. Kirkas talvisää. Takatalvi ei petä jne

Ihottumaa silmälaseista pään sivuosassa. Katsoin Elden Ring striimiä twitchissä ja tilasin kanavan jopa. Tuijotin vain enimmäkseen ruutua sängystä kunnes nousin ylös ja söin jotain. Paahtoleipää ja papuja ja suklaalevitettä haarukalla ja lusikalla. Olin onnistuneesti lihonut eilisestä. Vähän siinä rajoilla etten syönyt itseäni kipeäksi.

Yöllisistä painajaisista en jaksaisi enää mainita.

Kaikki uusi pelottaa. Jonain päivänä pysyt hädin tuskin pinnalla, ja toisenä päivänä, olet ulkona kilpailusta. Eikun se oli jostain reality ohjelmasta.

Kuvassa mun aineenvaihdunnasta kaavio koko ajalta kun, ollut tuo vaaka.

En osaa laittaa pilkkuja oikeisiin kohtiin. Mutta osaan kuitenkin jotain. Onko yrittäminen tärkeintä, vai eikö sitä lasketa ollenkaan, riippuu vähän montako päivää elämässä on joutunut tehdä oikeaa työtä prinsessaiseni. Kauniit ihmiset, lapset, ja suurin osa maailmanparantajista ei oikeasti tiedä mistään mitään ja niiden elämä on silti tehty helpommaksi. Leikkikää, ja kuvitelkaa että joku välittää arvoistanne tai valituksestanne. Se on jämptiä.

Joku alkoi mun tiktokkiin valittaa- miten paha mcdonalds on. Hädin tuskin ehdin hakea sinne töihin. Vahva voittaa ja kieroin jää eloon. Jos olisi portaali mistä pääsisi loikkii, läpi eri ulottuvuuksiin, niin varmaan käyttäisit niitä. Ei tarvisi maksaa monopolissa vastustajalle vuokraa.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy