Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

sunnuntai 17. huhtikuuta 2022

Päät poikki jonneilta!

 4967. Ylöjärveläiset pojat ei ole muuttuneet 15 vuodessa huuteluineen. Joko se huusi dösä (bussi?) tai vastaavaa plösöä (minä). Kuulokkeet korvissa se kuulosti ehkä lösöltä. 2007 joku huusi apua kun minut näki.

Kävin kävelyllä 40 min, 2,8km. Heikko aerobinen kunto. Söin hyvät pöperöt, ehkä vielä paremmat kun koko viikkona, ja sitten vielä lisää eilistä, sekä puoli litraa simaa. Veskissä ravaamista. Toivon ettei diabeetus tartu. Ei mun pitänyt jäädä huomiselle mutta en ole tavaroitani jaksanut pakkailla vielä.

Tyhjensin läppäriä koko aamupäivän mutta eihän tähän mitään windows10:ppiä saa mahtuu xD

Möin yöllä lahjakortin torin kautta. Ja öö, unohdin mitä mun piti kirjoittaa. Pasha ja karitsa ja parsat ja muusi. Niin joo, tilasin postikortteja ja osoitelappuja pääsiäisalennuksella smartphotosta omin kätösin muokatuin kuvin.

Meen tungeksiin johkin vessaan ja pitäisi kai miettiä ottaako täältä kinderyllätykset mukaan vai joutaako smurffiinat ja muut roskiin. Vai tuleeko niihin jokin nostalginen arvo sit joskus. Esim että 20-luvun keräilykohde vuodelta jolloin niitä kerättiin myynnistä pois. Epäilen, koska tämä vuosikymmen ei tule ikinä olemaan niin legendaarista kuin ysärilapsosilla