Hiki ei haise vaan ne bakteerit :o

 Helvetti mitä helvettiä. Aloin puuhastella. Nostelin pyykkiin haisevia vaatekasoja. Laitoin 120 punnan arvoisen harmaan sängynpeitteen säng...

sunnuntai 24. huhtikuuta 2022

Sitä samaa erääntymispäivää sulle

 Kuljeksin kaupungilla pelaamassa pokemon go:ta, etsien kynsilakanpoistoainetta ja kävin parissa pubissa eilen. Ostin Tampin. Se oli hauskassa muodossa. Olin just aiemmin sinä päivänä yrittänyt tehdä riiseistä muroja, mutta se ei oikein onnistunut. Ja siellä oli -10% alennus riisimuropaketista tietyistä kaupoista, varmaan hyvityksenä kun siellä ei niitä raksuja ollut, vaikka olikin muropaketti. Mä keitin oikeasti eilen riisiä, laitoin uuniin kuivuu pariksi tunniksi ja yritin kuumassa öljyssä puffata niitä, mutta ei siitä mitään tullut.
Siihen meni aamupäivä. Pelasin klo 14-17 välillä. Sitten katselin netflixistä pari jaksoa ja odotin seuraa. Seurani saapui. Lähti vähän kymmenen jälkeen. Sen teki mieli jäätelöä, niin mä syötin sille jääkaappiin unohtuneet vaniljajäätelöt jotka siirsin pakkaseen 7.4.
Mun pitäisi edelleen tuunata pää vaalennusaineella, kirjoittaa kirjeeni. Olen lihonut alkoholista ja sipseistä, pitäisi mennä salille. Join kolme olutta ja rommikolan. Ostin sen kalliin ja huonon essie kynsilakanpoistoaineen kun en muuta löytänyt, Sokokselta.
Huomenna ennen yhtä mennä pelailee sulkkista.
Omituista jotenkin etten enää nuku koko päivää tai saa silleen kokopäiväisesti unta. Sehän lihottaakin kun on enemmän valveilla ja ehtii suuhun laittaa enemmän. Mulla on ollut kermatoffeen resepti tuossa auki toisella sivulehdellä, ja tuumin vain korvaanko siirapin jollain.

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy