Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

torstai 28. huhtikuuta 2022

Näytä todelliset karvas

 Heräsin sohvalta tunti sitten, kolmelta aamuyöllä. Ei ollut enää paikat muussina tai vaivalloista nousta ylös. Tunti sulkkista ja tunti matkaa sinne ja takaisin jonka lisäksi odottelut ja shoppailut. Hankin ilmaisen kahvin mun subway pisteillä. Sinistä palautusjuomaa pullopanteilla. Maksoin käteisellä pelivuoron puolikkaani. Sähköpostiin kilahtaa muistutuksia että nysselipun arvo on loppumassa. Noh enivei, varmaan kuorsasin ja piereskelin sohvalla sen verran että hamsterillenikin olin häiriöksi. Ulkona oli niin helvetin kylmä, että viimeiset röökit säästyy. Kävin suihkussa toki, palasaippuaa kainaloihin.

Vain psyykkiset vampyyrit on hereillä tähän aikaan. Riittikö neljä tuntia nyt varmasti palautumiseen? Kaverin koira sai minusta vainun, mutta ettei se sekoa niin piti vältellä ennen palloilemista. Rakastan sitä mussukkaa. On se pieni paikka tuo maailma, mutta kivuudella pärjää paremmin... mutisin jollekin idiootille naiselle (varmaan näitä maailmanomistajia) että mun oikeus, (tulla ratikasta siis ulos ensin ilman että väitetään että tulisin päälle oikein kieltolausein) vitun ääliö.

Ei ne muutenkaan ole kohteliaita nuo ihmiset. Noh, hetki saatiin olla rauhassa kentällä ennen kuin jotkut vieressä aloitti 10min aikaisemmin omaa vuoroaan. Pallot ainakin päätyi enimmäkseen vastapelurin kentälle, ja sain taas kehuja että osaan pelata. Enhän mä nyt enimmäkseen mitään ole opetellut, enkä erityisemmin osaa verkolla peluuta. Räjähtävät lajit vaan on kivoja. Kuten sähly/salibandy, floorball, jota pelailtiin lukiossa. Hikoileminen ja punanaamaisuus on ihan kivaa kunhan sydän ei lyö 150 ja öö, pointti pointti... ansaitsin liikunnasta peruskoulussa sen kasin. Luistelu, napatanssi, nyrkkeily, pilates, kaikkea pystyy kokeillla.

En kyllä tiedä peruisiko salijäsenyyden. Jos mulla alkaa ensi kuussa se työkokeilu. Toivon niin kovasti ettei se ole keppihevospajailua. Kyllähän sitäkin kyllä _kestää_ 60pv ylim. rahan toivossa. En ole ikinä ollut hyvä puutöissä. En osaa käyttää tatuointikonetta, tupakan rullauskonetta, mutta osaan kyllä laittaa off-set koneeseen kuvapeltiä.

Vitustako sillä on väliä jos duuni on likaista, öljyistä, pölyistä, rasittavaa juoksentelua ja ajoittaa painallukset oikein, tai sisältää aamujumppaa. Multa on vain otettu kaikki mahkut pois päästä duuniin enää. Luulivat kai prinsessaksi.

Vappuaatto lauantaina. Varmaan olla mun bestiksen kanssa. Jos pankki ei hyväksy googlen 10 euron maksujuttua jostain syystä ja menetän tämän verkkotunnuksen, niin en varmaan uutta ala keksiä kovinkaan helpolla. Eikös kärsijäinen ole jokin kuoriainen. Tai siis? Mitähän mahdan itsekseni yskiskellä.

Ei vain tuu uni. Tänään olisi teemiitti yksityisen ihmisen luona Hatanpään sairaalan lähettyvillä. Toisaalta haluaisin kyllä kovasti sellaisen neljännen covid boosterin. Sairaalalta sairaalalle pitäisi mennä jotakin nysseäkin.

"Kaikella on tapana järjestyä" -kun äiti kasvoihin iski, koska pyysin jäädä mun luo kun olin lapsi eikä jättää yksin ja lähteä muiden kanssa paikalliseen

Oikeudentuntoni on vahva. Ja vaikka mua on syytetty on aina ties mistä kaikesta niin tiedän että en ole syyllinen.

Toisaalta asiat riitelee, eikä ihmiset. En vihaa ihmisiä, mutta ne on satunnaiselta hajonnalta keskimäärin paskoja.

Mitäs? Aikainen lintu ja kilo kuivattuja jauhomatoja. Eksoottinen linnunlaulu on alkanut jo tuolla lähimetsässä. Kaupungin aluetta. Sisälläkin on hämähäkinseittiä. Laitoin eilen pistokasta multiin, ja totesin että siinä on taas seissyt kirja useamman vuoden ikkunalaudalla. Oli seitissä asukas, eikä edes mustaleski (kai?)

Sitä odotellessa että multiversumi avautuisi. Ei siis metaverse. Twiittasin kauan ennen kuin facebook oli meta. Nähneeni unta jossa kaikki saumautui yhteen koko juoni aukottomasti, supersankarista toiseen vain kaikki oli yhteydessä, samaa aikajanaa, tiätteks... Olen katsonut liikaa Marvelia.

Aikansa kullekin retrolle. Toisen aarre on toisen roska. Virtuaalilasit kokee saman kuin kolmedee televisiot ja näytökset.. tosin, Avataristahan ollaan nyt jotain remakea luvattu syksylle.. sävähdytys maksimaattius

Kappale vai normaali. Otsikontynkää vai se mitä tulin kirjoittaa? Joo, googletin mun puhelinnumeron. Ei sen pitäisi mitään julkista tietoa olla. Sama vanha numerosarja 15-vuotiaasta asti. Nykyisin vain tulee pelkkää spämmiä. Estelen soittajia. "Se on vain suikkari" no maksa sitten enemmän xD En tiiä, lähinnä itse olen maksanut viime aikoina seurasta, pari lonkeroa. On sekin termistö vielä kielen päällä, vaikka lopettanut hommat monet kerrat. Sen minkä nettiin pistät kelluu siinä kuin karsta. Eiku. Aina on enemmän jäävuorta ja vuonoa. Aina on isompi kala. Aina voi ottaa pois, mutta lusikalla ei voi antaa kun on kauhalla otettu eiku eiku. Sanonpahan vaan... en tiedä sanonko nykyisin enää mitään kun epäilen itseäni. Kuuloni on yhä hyvä. Kuulo on siitä riippuvainen, miten tosi, juttu on.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy