Hiki ei haise vaan ne bakteerit :o

 Helvetti mitä helvettiä. Aloin puuhastella. Nostelin pyykkiin haisevia vaatekasoja. Laitoin 120 punnan arvoisen harmaan sängynpeitteen säng...

maanantai 11. huhtikuuta 2022

Elämäntyylini sekoittaisi sun pään

Lannistaminen

on varmaan joskus tullut ihan hyvästäkin paikasta. Koska olen ollut nuori ja naiivi, en vielä kasvanut naiseksi, ja vaikka älyni oli keskimääräistä korkeammalla niin tason laskua sai odottaa ja niin edelleen. Kuljin sumussa ja maailma oli harmaata. Kyllähän näitä keksii vaikka millä mitalla. Elävöityminen jos aloin kirjoittaa päiväkirjaa. Vihoissaan ja peloissaan. Sitoutumiset ja minnekään saanut lähteä. Kukapa tällaisesta kolmekymppisestä nyt enää, sanoisi että mitä pitäisi tehdä.

Nukkua ja käydä suihkussa. Syödä. Vaihtaa päälle vaatteita. Someen laittaa mitään. Hoitaa velvollisuudet ja muut elävät oliot. Tuottaa pettymyksiä helposti, kun jätetään taas vähän ulkopuolelle. En osaa selittää tai saa mainita sukulaisia joten minkäs teet kun toiset vihaa sua. Mun piti mennä pääsiäiseksi, hamsterin kanssa kylään, mutta kyyti ei ole selvinnyt. Enpä ole kamppeita laittanut valmiiksikaan. Kaikki on jo virponeet eilen. Mulla olisi ollut yksi 199e arvoinen lahja :D

Hamsteri pallurani. Oli mulla eilen koirakuumettakin, mutta ikinä ei olisi varaa sellaiseen. Ottaisin englanninbulldogin. Saisi olla Mouse tyyppinen nimi sillä.

Enivei. 

Olen lihonut takas 125, vaikka en ole mielestäni syönyt edes mitään. Hampurilaisen ja ranut tilasin eilen kotiin pitseriasta. Aineenvaihdunnankin pitäisi olla ihan ok. Ei voi mitään mahaseni. Tällaista tämä on.

Jos edes lähikauppaan tänään. Ei saa mennä nälkäisenä. En laita itseä hienoksi. En ole edes imuroinut lattioita. Alkaa pikkuhiljaa ahdistaa. Vielä huomenna silmään antibiootit. *räpsyttelee kovaa yrittääkseen nähdä jotain selvemmin*

Maku suussa. Ei pitäisi edes räpytellä. Mun tatuointi voisi kaivata rasvaamista. Päänahka tota seerumia. Naamaan bio-retinolia ja c-boosteria. Kantapäihin loput flexitolit. Sitten jos aloitan tuollaiset rasvaamiset, niin kohta olen laittanut meikkivoiteet myös. Hiukset pesin hopeashampoilla ja-maskeilla. Kuivasin hiustenkuivaajalla mutta ei auttanut itku markkinoilla. Pitäisi käydä leikkauttaa osa pois.

Emt. Kuuntelen Spotifysta hiljaisella musaa taskusta. Tuli tekstari. Vitun paska virolainen huonekalukauppa joka ylihinnoittelee tavaransa. Käytä nyt järkeä ja ole tilaamatta mitään. Tänään tuli sähkölasku 3kk:lta 40e. Onneksi ei ole omakotitaloa. Hyvä kun jaksan nämä neliöt pitää siistinä x(

Mun piti kirjoittaa jotain, mutta unohdin. Vaihtaa aihetta. Netta laulaa I love My Nails. Seuraan sitä mutta en pyytänyt soittolistalle. Mulla on pitkät luonnolliset kynnet ollut aina. Jotkut katkaisee heti kynnet siihen kynsipedille, mutta mä annan roikkua yli 5-10 mm kunnes tasoitan. Tavallaan jos syö perusruokaa ja saa mineraaleja eikä ole aliravittu läski, niin kynnet ja hiukset ym varmaan onkin ihan terveet.

Minäkö high maintenance. No tavallaan joo hiusten vaalentamisineen. Pidän pipoakin jo päässä vaikka juurikasvua ehkä pari senttimetriä. Mikä mielleyhtymä sekin on, etten halua tummia omia hiuksia. Nekö masentavat?

tulin tähän julkaisee tätä kuvaa instagramiin

Joko mainitsin että nukuin jotain 16 tuntia. 9 tuntia unilaitteen kanssa yöllä ja loput uneksin uneksimisesta vain. Vähän metajuttua.

Kunpa mun vertaistuki ei vetäisi minua mukanaan alas. Suuttukoot, mutta olen muuta kuin jokin diagnoosi. En kuule ääniä tai näe ketään ylimääräisiä, en koskaan ole. Mutta se on, jonka napa paukkuu..

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy