Odotuslistani

Hae tästä blogista

https://www.episodi.fi/uutiset/jenna-ortega-suutelee-naista-suomen-kielen-tahtiin-uudessa-elokuvassa-episodi-selvitti-mista-on-kyse/ Aloin y...

Translate

perjantai 1. huhtikuuta 2022

80 päivässä maan keskiosiin julli vernerit

 Tein liikaa tiktokkeja ja vietin liikaa siel koko päivän ehkä aikaani. Koska enhän minä nettiä tarvitse, netti tarvitsee minua. Eiku? Hamsteri valitti ainakin. Se ei enää pidä minusta. Joutunut kuuntelee kun meikä skrollaa, kehittää vatsalihaksia, ja samat jutut toistuu.

En muista mitä tulin enää bloggaamaan. Söin pari ateriaa. Aamulla vähän kakkua kahvin kera. Ehkä liikaa annoksia meikän läskeille. Ei ollut päihteitä niikseen tullakseen. Petri Nygårdit likes mun kommenttia ja se brittiläinen Sophie biisintekijä jopa vastasi miul. Olin "pal". Ehkä siinä ne kohokohdat? Ja grillikastikkeet rinnuksille uudelle paidalle kun katsoin skitsofreenikon tiktok videota. Viimeiset ranskalaiset kaappasin haarukkaan.

Siiskun. Liveihmiset tietää kaikkee. Paitsi ehkä hyviä vitsejä t. K. Mikko

Tikkersson& Tokkersson.

Huoh!!!!!!?

No, kotirauha on nyt julistettu ja toiset jatkaa vielä kellon ympäri valittaen vaikkapas, kadotetuista tunneistaan, vaikka päivä ei ole tasan 24 joten siksi ehkä siirtyy kellot mutta kenen ellipsi se taas olikaan tuo kiertorata! 2.milj. vuoden päästä totuudella ei ole enää väliä.

Skriptattua tsoukki tsoukkailua.(c)

Mysteeri miten olen twiitannut mun läppäriltä kuvia jotka ei ole puhelimessa. Vaikka en voi edes twiittailla tältä selaimelta. Päivitystä edelleen vailla taasen Chrome. Ehkä pitäisi nukkua useammin mutta en ole voinut olla 19 tuntia hereilläkään. Toinen mysteeritapaus.

"Tuu kattoo kattoon, kun kaveri tapettiin tapettiin" -kärpänen katossa

Legenda sanoo että koululaisvitsit uppoo kuin häkä. Suomalaiset muuten OVAT ONNELLISIA. En tiiä miks noin on pakko edes sanoa, mutta tyhmästä päästä kärsii koko ruumis.