Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

perjantai 22. huhtikuuta 2022

Panettelua ja kuulopuheita eiksjee

 Ihan kiva salilla käynti. Tunnin verran. Nostelin laitteissa pieniä painoja käsillä ja jaloilla, kävelin juoksumatolla, käyristin selkää jumppapallolla. Viimeiset minuutit puristin kahvakuulalla jiiännee. Söin kahvit ja puurot. Ne jotka käy salilla, niin niiden ei kyllä tarvisi. Toisaalta oli kiva jättää puhelin pukukoppiin. Ei olisi tullut mitään jos viiden minuutin välein olisi pyöritellyt pokemon go stoppeja. Teki kyllä hyvää kun en edes ajatellut yhtikäs mitään.

Tulin kotiin ja laitoin pyykit pesuun. Ne laitoin äsken kuivumaan. Otin vähän aurinkoa, ja siinä tuli iho lämpimäksi - kun taas laittoi märän lakanan tai pyyhkeen hetkeksi olkapäälle niin ihanasti viilensi.

Pitäisi kirjoittaa yksi kirje uudelle kirjekamulle Saksaan. Piti mennä elokuviin kaverin kanssa, mutta tuumin ettei mulla ole varaa sittenkään maksaa lippua.

Katsoin yhden jakson 2014 vuoden ohjelmaa, jossa julkkiskokki pelastaa ravintoloita. Eilen tuijotin varmaan liikaa Tiktok liveä Johnny Deppin ja sen naisystävän oikeudenkäyntiä. Taisin juoda eilen loput alkoholit mitä ostin kauppareissulla äidin kanssa toissapäivänä. Parin päivän ryyppyputket siittä jos niin vois sanoa. Pullo eteläafrikkalaista valkkaria, pari oluttölkkiä ja mini jägermeister pullo yhteensä.

Mikähän olisi mun lemppari sana suomeksi... varmaan jokin tuplavokaali. Tuuli, ui, alkusyy, aurinkomyrsky. En mä tiedä? Ehkä vastaan viikonloppuna kirjeeseen. Ei väsytä mutta silti huvittaisi vain olla makuulla. Hamsterin asumukseen pitäisi kai vaihtaa purut, kun jostain leijailee pissuli hajut. Vois tällä kertaa tunkea 4kg sinne