Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

tiistai 26. huhtikuuta 2022

Ilman yksityiskohtia

 Muuten olen saanut hommat tehtyä, mutta en ole käynyt missään. Pitäisi viedä kirje postiin. Eilen illalla tuli taas minusta pörröpää.

Soittivat että jonossa päässyt sit aloittaa TEAK:kia vihdostaviimein ensi kuusta. Se on kuulkaas tonnin kuntoutusrahat tiedossa parilta kuukaudelta.

Siivosin hamsterin pissat ja kakat vihdoin sen terraariosta samalla. Olen kärsinyt että pitäisi lähteä salille. Eilinen sulkapallokin peruuntui, kun pelurini jalka kipeytyi. Huomenna on sitten tiedossa sulkkista bestiksen kanssa.

Äiti voisi mua viedä kaupoille kuulemma. Viikon ruoat hankittaisi. Olenkin vähän syönyt kaapista kaikki ja lihonut pari kiloa. 127 kiloa näyttäisi jo vaaka. Ei pitäisi aloittaa mitään saleiluja tai yrittää lopettaa tupakointeja. Mitään uutta ei saisi edes ajatella näköjään.

Siispä en ole kirjoitellut.. olen kyllä kuunnellut äänikirjoja. Nukkuisin enemmän jos pystyisi. Ei vaan kykene. Enkä keksi tekemistä. Joten ainakin on jotain mitä odottaa. Olkoot se mitä vain.