ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

tiistai 19. huhtikuuta 2022

Ai pitiks mun jo lähteä

 Löysin kaapista keltaisen kesämekon. Olen menossa  hoitsulle piikittää takapuoleen mielialalääkkeitä. Sitten voisin hakea ärrältä tullatut meikkini. Pitäisi käydä Frenckelilläkin ennen neljää joku päivä hakemassa kadonnut bussikortti. En tiedä millaisen takin tuolla tarvisi. Mun kolitsipuserot on ainakin kaikki likaiset. Täytyy tyytyä repaleiseen mustaan keinonahkatakkiin joka maksoi pari sataa joskus monta vuotta sitten. Nostan kaverille käteistä kympin. Eipä paljoa jää. Kuun lopulla mulla on oltava kymppi tilillä, että tämä kitujainen.com jatkuu. En ole vieläkään pystynyt etukäteen tilittää sinne rahaa. Maksutiedot kyllä on. Ja äsken yhdistin korttini puhelimeenkin. En valinnut kelloa.
Illemmalla katsomaan elokuvaa. Paikkoja varmaan löytyy vielä silloin kun eilen illalla salissa oli kaikki paikat vapaina.
Tilasin vähän liikaa herkkuja eilen kotiinkuljetuksella. Ei pääse mässyt loppuu. En jaksa edes katsoa mitä kaikkea tilasin. Rieseniä, twixiä, omaria, maltesereita, inkiväärisuklaata, kaatissäkin, näin niin kuin ulkomuistista. Malteserit söin toisaalta heti ja join cokiksen ja puolet omareista. Kävin suihkussa ja paikka näytti rikospaikalta, kun patti puhkesi reidestä. Nukuin kyllä melko hyvin yön. Hamsterillakin on ollut jano.
Mitähän meikkiä sitä vielä tunkisin naamaan ennen lähtöä. Vai laitanko mitään. Eilen kirjoitin blogiin diiipadaapaa, enkä julkaissut, ja laitoin sitten voiteet ja bio-retinol boosterit naamaan vaikuttaa ja aloin meikatakin. Laittaisi edes ripsarin tänään. Tuolta jostain se pilkottaa. 
Pitäisi vaikka mitä joten en päädy mitään tekemään. Sehän voisi merkitä että olisin järjestelmällinen. Ei jäisi enää tehtävää ja pitäisi olla ihminen joka elää siistissä ympäristössä tavarapaljouden sijasta.
Sen verran kauan meni että olin valmis muuttamaan isommasta asunnosta tänne takaisin, että tiedän ettei se helpota.