Hiki ei haise vaan ne bakteerit :o

 Helvetti mitä helvettiä. Aloin puuhastella. Nostelin pyykkiin haisevia vaatekasoja. Laitoin 120 punnan arvoisen harmaan sängynpeitteen säng...

perjantai 15. huhtikuuta 2022

Pitkänäperjantaina ei saanut nauraa

 Mitähän sitä näpyttelisi omaksi ilokseen. Aloitin pelaa Goosebumps peliä omaksi kauhukseni uudemman kerran ja olen tasolla 15 elikkäs pelannut sen verran mihin edellisellä kerralla lopetin. Aloitin zombieräiskinnän uudestaan myös. Olen ollut ulkonakin pelaamassa. Tosin en kävelemässä. Mun sweatcoinssit on kohta cryptoja. Miten sekin sitten.. kävelystä cryptoa.

Tänään pullottaa simat. Lainasin jotain räikeää punaista kynsilakkaa eilisen harmauteen ja ne kuluu kynsistä nopeasti. Kotona varmaan nuupahtaa kukkaseni.

Öisin havahdellut kun en ole pitänyt laitetta. Ekana iltana tarvitsin melkein hengityksen tasaamiseen jo. Jokin otus puri mua toissayönä ja siinä on jokin "kuolio" tatuoinnin vierestä kun raavin rupea... aika tasainen pyöreä, ja leviää vain mutta laitoin siihen nyt palan laastaria x( Puhuttiin kehitysvammaisista jotakin, ja sitten meikä on tällainen nolo.

Kävin keskiviikkona tasoittaa parturissa hiukset. Saan ne just eikä melkein ponnarille. Katosi sellainen, henkinen kutina, mitä kuivat latvat ehkä aiheutti niskassa. Maksellut laskuja, terveyskeskuksen lääkärikäynnistä, puhelinlaskua, sähkölaskua. 22. päivään pitäisi vielä elää ja kärvistellä taas loppukuu kun mennään kotiin. Sitten alankin käydä salilla. On mulla satanen säästöjä osakkeissa pankissa mutta lähinnä sen takia kai kun tässä kuussa ei tarvinnut lyhentää maksusuunnitelmaa.

Bloggaan keittiössä nojaillen tähän marmoriin. Ollaan syöty eri pihvejä, perunaa. Tänään ilmeisesti tulossa jokin parsa-riisi juttu? Täällä on hyvä (pohja)vesi, mutta en ole sitä juonut tarpeeksi sitäkään. Illasta eilen join saunakaljani pois ilman saunaa.

Hamsteri sai omenapuun oksia ym. Sen ruoat toin minigripissä mutta ne on huvennut jo. Löysin jonkun ihme "mangonsiemenen" dunan nurkasta ja se oli mysteeri... saattaa olla että se oli vain kumman muotoinen manteli, joka on tippunut vahingossa sille, matkallaan suuhuni.

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy