ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

perjantai 15. huhtikuuta 2022

Pitkänäperjantaina ei saanut nauraa

 Mitähän sitä näpyttelisi omaksi ilokseen. Aloitin pelaa Goosebumps peliä omaksi kauhukseni uudemman kerran ja olen tasolla 15 elikkäs pelannut sen verran mihin edellisellä kerralla lopetin. Aloitin zombieräiskinnän uudestaan myös. Olen ollut ulkonakin pelaamassa. Tosin en kävelemässä. Mun sweatcoinssit on kohta cryptoja. Miten sekin sitten.. kävelystä cryptoa.

Tänään pullottaa simat. Lainasin jotain räikeää punaista kynsilakkaa eilisen harmauteen ja ne kuluu kynsistä nopeasti. Kotona varmaan nuupahtaa kukkaseni.

Öisin havahdellut kun en ole pitänyt laitetta. Ekana iltana tarvitsin melkein hengityksen tasaamiseen jo. Jokin otus puri mua toissayönä ja siinä on jokin "kuolio" tatuoinnin vierestä kun raavin rupea... aika tasainen pyöreä, ja leviää vain mutta laitoin siihen nyt palan laastaria x( Puhuttiin kehitysvammaisista jotakin, ja sitten meikä on tällainen nolo.

Kävin keskiviikkona tasoittaa parturissa hiukset. Saan ne just eikä melkein ponnarille. Katosi sellainen, henkinen kutina, mitä kuivat latvat ehkä aiheutti niskassa. Maksellut laskuja, terveyskeskuksen lääkärikäynnistä, puhelinlaskua, sähkölaskua. 22. päivään pitäisi vielä elää ja kärvistellä taas loppukuu kun mennään kotiin. Sitten alankin käydä salilla. On mulla satanen säästöjä osakkeissa pankissa mutta lähinnä sen takia kai kun tässä kuussa ei tarvinnut lyhentää maksusuunnitelmaa.

Bloggaan keittiössä nojaillen tähän marmoriin. Ollaan syöty eri pihvejä, perunaa. Tänään ilmeisesti tulossa jokin parsa-riisi juttu? Täällä on hyvä (pohja)vesi, mutta en ole sitä juonut tarpeeksi sitäkään. Illasta eilen join saunakaljani pois ilman saunaa.

Hamsteri sai omenapuun oksia ym. Sen ruoat toin minigripissä mutta ne on huvennut jo. Löysin jonkun ihme "mangonsiemenen" dunan nurkasta ja se oli mysteeri... saattaa olla että se oli vain kumman muotoinen manteli, joka on tippunut vahingossa sille, matkallaan suuhuni.