Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

sunnuntai 10. huhtikuuta 2022

Sianlatinasta selkoakin jos on kirjailija ja kohtalon kirjoja sillä nomen est omen, punon sanoja

 Faramir ja Éowyn. Olenpa tosiaan, ollut aseksuaali, kun en ole kyseistä pariskuntaa nähnyt Taru Sormusten Herrasta elokuvissa. Oliko ne edes samoissa kohtauksissa? Näin äsken jonkun meemin, jossa Éowyn olisi vähennetty jonkun vaimoksi ja äidiksi. Eikö Tolkien oikeasti välittänyt naisista hevon vertaa. Siis mitä helvettiä. Multa mennyt ihan täysillä ohi. Toisaalta kun 10-vuotiaana luin TSH:t niin muistan lopussakin harpanneeni pari sivua, ohi sen missä lopulta sormus tuhoutuu. Ei rekisteröitynyt, että Klonkulla oli sormus, kun se tippui sinne Mt. Doomin laavapaljuun. Hidas kirja, hitaampi lukija. Tosin fantasiassa harvemmin kirjailijan päätökset käy järkeen. Se Aragornin rikkaruoho jolla se paransi kaikki. Vähän kuin piharatamon lehtiä laittaisi haavaan.

No enivei, mun piti googlettaa monet jutut tässä pohdinnassani. Jotenkin oletin että Éowyn olisi ollut independent woman.

Nukuin pienet päikkärit, ja näin painajaisia. Ei siinä. Facebookissa oli jotain omia muistoja 3v sitten. Menneisyys saa pään sekaisin. En tykkää periaatteestakaan omista statuksista siellä kun ei kukaan muukaan. Kiinalaisia viisauksia ei osaa Elon Musk, joten miksipä minäkään. Ota vaikka joku haastattelu esille, ai niin ei minua ikinä ole kukaan haastatellut. Kunhan mielen päällä pidän rikkaruohoja ja harteilla maapallon painoa. Fanitan muita maailmoja. Fiktiivinen tosiasia.