mut siis mä luulin että Daredevil on Deadpool tai jotain

Rakas poika, seuraava teksti on vain hyvän mielihyvän puutteen tuotosta. Jatkakaa. Alku:  Olen varma että olen keksinyt itse kaiken enneunis...

sunnuntai 10. huhtikuuta 2022

Sianlatinasta selkoakin jos on kirjailija ja kohtalon kirjoja sillä nomen est omen, punon sanoja

 Faramir ja Éowyn. Olenpa tosiaan, ollut aseksuaali, kun en ole kyseistä pariskuntaa nähnyt Taru Sormusten Herrasta elokuvissa. Oliko ne edes samoissa kohtauksissa? Näin äsken jonkun meemin, jossa Éowyn olisi vähennetty jonkun vaimoksi ja äidiksi. Eikö Tolkien oikeasti välittänyt naisista hevon vertaa. Siis mitä helvettiä. Multa mennyt ihan täysillä ohi. Toisaalta kun 10-vuotiaana luin TSH:t niin muistan lopussakin harpanneeni pari sivua, ohi sen missä lopulta sormus tuhoutuu. Ei rekisteröitynyt, että Klonkulla oli sormus, kun se tippui sinne Mt. Doomin laavapaljuun. Hidas kirja, hitaampi lukija. Tosin fantasiassa harvemmin kirjailijan päätökset käy järkeen. Se Aragornin rikkaruoho jolla se paransi kaikki. Vähän kuin piharatamon lehtiä laittaisi haavaan.

No enivei, mun piti googlettaa monet jutut tässä pohdinnassani. Jotenkin oletin että Éowyn olisi ollut independent woman.

Nukuin pienet päikkärit, ja näin painajaisia. Ei siinä. Facebookissa oli jotain omia muistoja 3v sitten. Menneisyys saa pään sekaisin. En tykkää periaatteestakaan omista statuksista siellä kun ei kukaan muukaan. Kiinalaisia viisauksia ei osaa Elon Musk, joten miksipä minäkään. Ota vaikka joku haastattelu esille, ai niin ei minua ikinä ole kukaan haastatellut. Kunhan mielen päällä pidän rikkaruohoja ja harteilla maapallon painoa. Fanitan muita maailmoja. Fiktiivinen tosiasia.

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY




Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy