Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

keskiviikko 20. huhtikuuta 2022

Toinen tekee spagaatia ja mä teen spagettia

 Tein spagettia ja nakkikastiketta mahan täyteen. Onnistui tällä kertaa paremmin kuin pari viime kertaa. Ehkä jotenkin kermaisaa, vaikka käytin voita reilusti ja jauhoa. Spagetit oli jotain Tesco tuotesarjaa.
Aloin kuunnella leffahullu podcastia Spotifysta. Eilinen norjalainen kauhuleffa oli ihan ok. Lapsilla yliluonnollisia voimia, eläinrääkkäystä ja vammaisuutta ei puuttunut. Tuli itsekin jotakin lapsuuden vammaisuuksia mieleen. Eipä nuo nolot jutut unohdu silleen. Esim. ponilla ratsastus sirkuksessa ja otin sen jouhista kiinni joten vaan istuin siinä kun se klovni käski pitää siitä satulasta kiinni. Mielikuvitusmatkalle pääsin vain. Tai kun äiti vei mua kokeilemaan sählynpeluuta, katsomaan nyrkkeilyä tai vatsatanssiin piti ilmoittautua. Nojailin vain mailaan, kun odotin että alettaisi pelata.
En tiedä mainitsinko mitään mun uusista meikeistä joita tilaisin ulkomailta. Lähinnä huulipunia. Ai niin laitoin sen obsidiaani (olisiko kuitenkin feikkiä kiveä) naamanrullauslaitteen eilen pakastimeen. Voisi muuten tyhjentää pesukoneen kohta...
Höh, podcasti jumitti. Eipä siinä paljoa sisältöä kuitenkaan. Ei voi juonipaljastuksia laittaa joten mitä siitä sitten irti saa?
Katsoin vähän Hengenvaarallisen lihavaa. Mulla oli oikeastaan varsin hyvä olo tuossa. En nukahtanut sohvalle. Sain aamuauringosta varmaan jotakin D-vitamiinia?
Käveltyä tuli yli 11 tuhatta askelta eilen. Sekin varmasti virkisti kummasti. Typerä ratikka ei kulje öisin tänne enää. Jouduin tienvarressa odottaa bussia. Ei ole muuten kummallakaan bussikortilla rahaa enää. Odotan Op pankista sijoituksieni myyntien tilille tulemista mutta joko siinä kestää tai rahat katoaa? Kyseessä lapsen viikkorahat tyyppistä isoa summaa. Lapselle 5e on pieni raha ja 50 iso raha, kun taas aikuiselle 500 on iso raha. Joskus joku selitti bussissa lapselleen näin mitä nyt kuulin. Tahdosta riippumatonta oppimista jos nyt jotain edes uutta tuli siinä.
No mutta joo. Maanantaina sulkista pelaa. Eikä tässä menoja sitten muuta ylläripylläriä. Foodoran herkuista ja karkeista on jäljellä vielä. Tilasin toissailtana 40e (7e alennus) kaikkea suklaata, toffeeta, kaatissäkkiä ym. patukkaa ja pussia.
Kaverille lainattu parikymppiä. Se 50e lahjakortti tuli Elisalta. Käytän niiden liittymää laajakaistana kotona. Ylihuomenna loppukuun rahat ja sitten salilla alkaa käydä. Elämä helppoa kun ei paljoa ole mitä tuhlata. Suunnitella tulevaa kun ei tiedä huomista pidemmälle.