Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

torstai 7. huhtikuuta 2022

moi (ota tästä luettavaa) jos haluat inhimillistä kohtelua, lisää vain toiveajattelua: me soitamme takaisin sinulle!

Ei se= lukemisen vaikeus, ei se hitaus, mutta kun se täysi keskittymiskyvyn puutos enemmäksi kuin 1h kerrallaan tai muu afasia ja adhd autistinen logiikka analysointitaitojen puute ja (!) huijaus kyllä/ei tehtävissä mutta kun voin vain sekunnin murto-osan sun lihasäkkiis saada kontaktia... terveiset pyörii lopussa, oi minua ikävöivä, niin... 

^oliko tarkoitus otsikko tulla vs muuten aiheeseen ohjatella

 Jotain väsynyttä julkaisua tunnin yöunilla oikeesti? pov: googletat mitä ihmiset syö? ei vaan. ei vaan. jossain täällä on minunkin motiivini.

 *****:n ihmiset on niin mukavuudenhaluisia. Tekisi mieli kirjoittaa triljoonat pikku kommentit jokaiselle yli 7 mrd. jokaiselle henk.koht. puristukset ja herättelyt ravistaen tähän todellisuuteen, että mitä just hän kaipaisi jos nyt ei oteta huomioon että valta on sitä että sä päätät periaatteessa mitä toinen tekisi, jos hän olisi muuten tehnyt toisin. Eli.

Jos pitäisi oikoa kulmia, niin läskeille olisi sit "pureskele ruokasi kunnolla, ja aloita hakkaamaan halkoja" ja laihoille joku "tsemppaa nyt sen kalorimäärän kanssa ja ota vaikka yksi suupala lisää, välipalaa välillä" Ja jos on ns. Afrikasta ja muusta köyhemmistä avustusmaista niin "voisitko pysyä onnellisena siellä, ettei rasitu maapallo, tiedetään että on kuivaa ja tulipaloja eikä juomavettä mutta on teillä sentään lääkkeet hiv:iin" ja sitten jollekin niille jotka on Putineita tai omistaa ökyisen osan maapallon varoista, niin syöttäisin pikkuisen "jos nyt on pakko kerätä kaikki maailman varat, niin voisi ainakin miettiä niitä vetyautoja pikkuhiljaa, mitä niillä ökyautoilla tekee kun dinosauruksen nahkoista maankuoren alla miljoonien vuosien kuluessa tulleista öljykuplista loppuu tosiaan se aines.. varaudutaas tuleville sukupolvillekin ettei mene kävelyksi muillakin" Ja tota sit oisi tietty työväen luokat, keskituloiset, mielisairaat, ja muuten vanhukset lapset, influensserit ja nälkäänäkevät taiteilijat ja laulaa lurauttelijat tanssivat koomikot ym. luovien alojen, näyttelijät... "mihin vei sinun lapsuus sinut, leikitkö kun leikin aika oli, kotona ruokaa eikä ollut väkivallan uhkaa..." Kultaa aika muistot ja pelaajille sellainen "todellisuus on linnunlaulussa ja tuulen puremilla kasvoilla..." Niin, hymyihin enimmäkseen, törmännytkään globaalisti. Viha vaatii enemmän kasvolihasten käyttämistä... "että naiset, kun miehet vihaa teitä, niin kääntäkää selkänne niiden himoille joita he häpeää. Tiedostaisipa useampi iskostetut oikeudellisuutensa muka arvostella," mitään ja kuitenkin se joka vihaa tai pahaa puhuen toisessa näkee sen mitä ei itsessään pidä- niin siinä muussa toisessa- voit kunnioittaa itseäsi, sillä että et anna lupaa, sellaisten kateellisien seläntakaa haukkujien kuvitellevat omistavansa sun tonttia, jätellä arvoonsa heidän solvaukset ja uhkailut jättäen sen sivun kysymysmerkiksi. Enkä usko että tämä tuli näinkin pitkälle ilman että tulisi jotain raamatullista saarnaa mutta laiskuus, te papisto, olette turhan pitkään luodanneet ikivanhoihin teksteihin ja ette kuuntele seuraavan sukupolven tuskanhuutoa. Merenneidot muuttuu meren vaaahdoksi, luonto tuhoutuu, lopuntuloa ei voi kestää ja oli kiva kun sananvapautta kesti kiitos ruoasta läskileiri, kun annoit ajatuksen leiriytyä hakkaamaan halkoja ? jos olet x, niin myöskin x olet, periaatteessa jos piti kysyä niin a2+b2=c2 mutta ei ole tullut laskukaavoja vastaan, niin mikäs olematta olossa sit vastannee tasapainoista onnellisuuden kurvia aivojen ympäri päätyen ämpäriin. Lattiareikään, putkistoihin, kattoon. Suolistojäte. Ei voi puhua ihmisestä ilman naturellia ominaishajua. Vettäkin voi olla juomatta mieluummin kuin omaa pissaa mutten ole lääkäri joten en voi kieltää makuasioita.

globaali yhteistyö tiktokin suorittajien kanssa!!!  sitäpaitti nyt mä sekosin? oikea, vasen. ylös alas. lännessä on itä. kakkulat tippuu nenältä rasvakeittimeen vähemmästäkin pitäisi pyydellä anteeksi suurvaltojen sekaantumisista mutta: sota olet rumaa, ja emme anna kasvojamme sille terveisin näkymätön sukupuoli ja muuu siviilistö. Valaan hetulat. nam nam luotisadetta. puolustaudutko, käännätkö naapurille toisen posken? tie on rauha, jokaisen se on valittava. tuhansista tuhansista päivittäisistä valinnoista, ratkaisu on siellä minne nenä osoittaa.

napanöyhtä ja korvavaikku. pyhä vaellusreissu kerran elämässä ja muutama onkiretki. simppeliä, tunnistettavissa oleva kelpoinen nautittavaksi. Siis, kun sopiva käyttöaste löytyypi. Katsot: etpä mitään tietenkään, tarkoitus ei ollut tulla tyhjän nyhväyksen mestariksi yön yli.