mut siis mä luulin että Daredevil on Deadpool tai jotain

Rakas poika, seuraava teksti on vain hyvän mielihyvän puutteen tuotosta. Jatkakaa. Alku:  Olen varma että olen keksinyt itse kaiken enneunis...

maanantai 4. huhtikuuta 2022

Sanattomasti ajattelemani asiat tuppaa unohtuu

 Tekstiviestit aina vain paranee. Jostain lumien alettua sulaa varmaan on Ylöjärven kaupan lähettyviltä löytynyt mun bussikortti, ja sen voisi nyt hakea toimipisteeltä. Ei tuossa mennytkään kuin muutama kuukausi? Ja toisekseen voisin palata salille vain viidelläkympillä kuussa ilman sitoutumista. Täytyy miettiä oisiko tuo sen arvoista.

Aamupaino oli jo alle 124 kiloa joten kävin lähikaupasta ostamassa kaikenmaailman herkut. En ollut syönyt sipsejä pitkiin aikoihin. Join yhden oluenkin. Katson jotain sci-fi leffaa Moonfall. Siinä on yksi hupaisa Game of Thronesin näyttelijä. Tappelevat jotain alienia vastaan jolla on tietoisuus ikivanhalla tekniikalla. Tämäkin elokuva koko ajan nostaa esiin amerikkalaisia perhearvoja.

Eilen en blogannut, koska sunnuntaisin pidän vapaata. Nukuin aika paljon. Aikaisin nukkumaan. Ei tarvinnut miettiä pariutuisiko jonkun kanssa. Tosin hankin mä jokin aika sitten OkCupid sovelluksen, koska tinderiin ne bännit. Mulla on twitteriin jokin kirjoitusblokki oman mieleni sisällä, mutta ei se mitään. Taivaalta tulee loskaa.

Meikkasin eilen. TikTokissa tuli vastaan hyvä silmämeikkineuvo. Olinkin ihmetellyt mitä teen noilla Nyxxin nestemäisillä mattahuulipunilla.

Hamsteri oli aamulla hereillä. Tai ainakin nousin ylös kun kuulin miten se juo vettä vesipullosta. Vaihdoin sille pulloon vedet. Toivottavasti sillä ei ole mitään diabetestä kun se on viihdoin alkanut juoda vettä. Tosin ehkä se on parhaassa iässä.

Siivosin eilen, tiskasin ja pesin pyykkiä. Paistoin tofua ja tein wikipedian reseptillä ohukaisia. Niistä tuli todella hyviä. Mansikkahillon kanssa. Makeita mutta vähän vaihtelua laventeli-sitruuna kuivakakkuihin joita leivoin kolme maaliskuussa.

Vieläkin olisi tiskattavaa, järjesteltävää, imuroimista. Ei se mitään, kyllä tämä sikolätti tästä. Enemmän mua haittaa kun silmälasit on aina likaiset. Yleensä vaihdan laseja. Mulla on käytössä kaikki vanhat kiinasta tilatut lasit, että silmä tottuu.

Kastuilemisiin kukkaset. Varmaan jatkan leffaa.

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY




Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy