Translate

kävijäpiikki

Olisi helpompaa ostaa e-kirja

Työväentorppailua

 Seitsemän tuntia kaupungilla. Kello 12-19 reikäreijät.. ostin kaksi vabbupalleroista. Kakka + (lego)batman. Söin vietnamilaista ja thaimaalaista sekä vanhanajan vaniljaa palleron tuutista, jonka loput annoin pikkulinnuille. Pikkukoiran todistin iloisesti syövän kadulta jonkun ihmisen oksennuksia. Taisi maittaa suklaat, kun lipoi huulia. Melkein sanoin omistajille jotakin, mutta kuulin sen naisen puhuvan englantia, niin en ehtinyt kääntää mielessäni sättimistä/huolestuneisuutta tarpeeksi. Raukkaparka koiruli! Pitäisi laittaa hänestä(koira) kuva tänne ja sheimata se naikkonen.

Housuissani on. Mulla ei ollut housuja. Kaveri sanoo mulle yleensä kun vastaan puhelimeen "moi", että "housustas lensi koi" niin mulla oli hame ja sukkikset, paita ja takki. Kultaista serpentiiniä kaulassa, silmämeikit jotain kelta-vihreetä. Ostin metrilakua viidellä eurolla. Kävin kahvilla. Kaveri tarjosi bissen, lupasin maksaa sit kun on oikeasti varaa. Ja sitten söin ne kana nuudelit jotka ehti jäähtyy. Avasin huomaamattomasti siideri pullon samalla huikat. Kävelin julkiseen vessaan palloineen. Kaveri soittaa. Näen hänet tarjoaa sen jätskin, raahaa thaimaalaiseen jutteleen ja tulistuin asioista (siis että mut pitäisi huostaanottaa, koska kuolisin ennemmin kuin ottaisin jonkun edunvalvojan, ja hyvin mä vedän raha-asiani, kiitti vaan). Laittaa varmaan humalatilan piikkiin, kun yleensä en tulistu mutta ehkä ei muista mun reaktioita kun, yleensä edes tapella silleen että muistaisi olisi selvitenpäiten hänellä mitä sylki suuhun tuo että reaktioistani ottaisi selvää. 13vuotta tunnettu silti.

Juhlinko VIELÄ vappua huomenna??? Siis mitä, eikö vappuserpentiinejä oteta juhannuksena alas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!

Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland