Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Kaikki toisien ulottuvuuksien ilkeät kaksoset

 Tylsää. Siivosin nurkista hiki hatussa laatikoita pois, mutta en tiedä edistyinkö. Mulla on liikaa kaikenlaista paperia. Heitin sentään kelan kirjekuoria ja rikkinäisiä kyniä pois. Katsellut YouTubea välillä. Tein kakun jo kolmannen kerran saman tässä kuussa. Se on makeaa mutta lihottavaa. Olen kolme tuntia nukkunut. Joko mä bloggasin tänään? Varmaan. tylsh. Vielä olisi katsomatta vika jakso Snowpierceriä. Tuo kello alkaa olla paljon ja aurinko hiipua horisonttiin. Taisin oksentaa eilen vähän mausteita sipsien päältä, oranssia sakeaa juttua. Tylsyyteeni syön kai. Tunteisiin? Ehtisikin olla muuta kuin surullinen. Saan maanantaina asumistuen, ja sitä ennen on pärjättävä sillä mitä on... oon jo äidillekin velkaa. Tässä kuussa tosin ei tarvitse laittaa satasta lainojen maksuun. Pitäisi heittää yksi lidlistä jouluna ostettu neule pois, kun siihen oli tummunut varmaan tupakasta jokin ruma pilkku. Vaatteita on täysi koneellinen taas, tummaa pyykkiä. Kaveri soitti joten sillä ei ollut hätää, vaan jokin vastaaja päällä. En mä kyllä sen leffalippuja pysty ostaa viikonloppuna. Eikä siellä mene mitään. En mene katsomaan Dumbledoren salaisuuksia, kun siinä ei ole Deppiä. Rowling on muutenkin ahdasmielinen transfoobikko, ei sen kassavirtaa kannata rikastuttaa vieläkin. En nauttinut Batmanistakaan, päinvastoin. Löysin sellaisen naaman hierontalaitteen ja laitoin naamahieronnan jälkeen kosteusvoiteen naamalle. Olo on silleen vähän kuin pitäisi itsestään huoltakin tai jotain. Ei se tarkoita että olisin kiimainen. Kriittinen ulkonäöstäni. En keksi mitään sisältöä alustoille. En muista mikä oli mun markkinarako. Jos sitä vain tekisi jotain ja menisi nukkumaan ajoissa. Eilen illalla olin pari tuntia unilaitteen kanssa ja mun naaman punoitus meni hissukseen pois. Salamavalo silmissä ei kuitenkaan tullut unta ja poistin ne kuvatkin. Plääh. Lunta tuli yhdessä kohtaa ja piti kuvata sitä mutten ehtinyt. Mikään ei mene kuin pitäisi. Voisinko reklamoida itseni jonnekin. Kukaan ei erityisemmin rakasta, mutta vihakin on liian vahva sana kuvaamaan niitä pässejä, jotka eivät tajua. Kaikki on jo keksitty ja kaikki tullaan edelleen keksimään vain.

No artish here, no sir

 Need to do my business in the bathroom. I just woke up. Tweeted. Smoked a cigarette. Commented on two things on Facebook and watched a video on what you can say on tv by a comedian, holding a fucking fork.

I only slept three hours. Felt nice to wake up, so I did. I tried using my cpap machine, but only for two hours. Then I wasn't so red in the face anymore. I too over 50 pictures with my torso on a pillow grasping the tubing etc and then deleted them. One went on an instagram account I'd had since 2017 but kinda forgot.

It's okay to do something, when you can exploit it? Like you can't go about laundrying money. But you can paint or draw by hand small details on a piece of card and then trade them away.


https://www.flickr.com/photos/kajsab/ <--- my flickr from 2010 onwards. I used to take pretty good panoramas?!

Also that letter I wrote yesterday. I put a meowth pokemon card in it and some cut cardboard, goggly eyes and a word magnet by accident. They have no value, and like paper anyway... so I don't think I should need to use a customs stickers for a letter. I don't have them and my printer is broken since forever. Might get too bulky anyway.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King