Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

lauantai 12. maaliskuuta 2022

Kröhö, -höhöh

 Pesin eilen sen maton illalla. Sitten järjestelin ja siivosin hiki hatussa. Pesin hiukset. Heräsin auringonpaisteeseen verhojen välistä. Ihan hyvin nukkunut, kun sain makuuhuoneen levollisemmaksi. Tänään voisi imuroida, tai pestä pyykkiä, tai värjätä juurikasvun tai jotain. Pitäisi viedä postiin yksi kirje. Roskat on viemättä. Toisaalta olen lepuuttanut nilkkaa nyt vasta viikon. En halua uutta venähdystä.

Noin, kävin kaupassa, lähinnä vein sen yhden swappi kirjeen postilaatikkoon. Tulin kotiin, pesin vähän pyykkiä lajiteltuani äkkiä vaan ne kolme pientä kestokassia. Nopealla pesuohjelmalla 30 asteessa. Ne on nyt kuivumassa. Ehkä säästän huomiselle imurointia. Soitin yhden puhelun ja kyselin vointeja. Toisaalta pieni happihyppely viikon sisälläolon jälkeen... innoitti eikä vienyt mehuja, vaikka mun sääri vähän kramppaakin tai jotain. Juonpahan sit magnesiumia.

Söin nopeeta melko kylmän valmiin pinaattikeiton. Kaupasta ostin sellaisen kahvijuoman ja join sen matkaevääksi. Muuta sit viellä syönytkään, niin joo-  -tein kupin teetä hunajalla. (Se ehti jäähtyä makeaksi juomaksi.)

Mitähän sitä vielä. Kello edes ole vielä kuin vähän yli 11.