ihmisoikeudet

καλησπέρα

  Kinda smart.  dandruff, skin irritation from cheap eyeglasses, red face. Used a cleansing gel, mud mask, face wipes and moisturizers, hydr...

Translate

sunnuntai 13. maaliskuuta 2022

Vihan kylmä sormi hellii niskaa

 !!?

En tajua miksi mua kutsutaan bro:ksi tiktokissa ja siit kommentista viel tykättiin. Poistin sen kommentin. En ole kenenkään veli. Ja varmaan niille pitäisi kaikki selittää. Jos se kallo emoji tarkoittaa nauramista gen Z:lle, niin se käytti niitä silti liikaa. Se nauraa makeiten, joka on idiootti. Valehtelu on yksi kehumisen muoto. Kaikki on vitun hyvin. jne kenelläkään oikeutta nauraa mitä mä laitan tekstiä mun profiiliin. Psykiatri kerran luki mulle ääneen jotain pitkiä lauseita mun livejournal profiilista, ja käski selittää. No en vittu selittänyt. Oli tulostanut sormen paksuisen pinkan mun tekstejä. Kai se nyt vittu rikkoo jo hyviä tapoja. Jos et käsitä niin sitten otat selvää vitun uivelo. Jos olet täysi uivelo, niin kysyä saa mutta mikään pakko kenenkään ei ole vastata.