Odotuslistani

Hae tästä blogista

And there is myself also!

Tampere Guidebook Chapter 1: Introduction Welcome to Tampere, a vibrant city in Finland that offers a blend of rich history, stunning landsc...

Translate

maanantai 7. maaliskuuta 2022

Epähelpotuksen jatkuva laksatiivinen vaikutus, sentään

 Raskain mielin täytyy lopettaa tupakanpoltto, kun kukaan ei tuo sitä mulle. Siitäs saatte kaikki feikit tyypit. Lopetan samalla olemasta sosiaalinen.

Koputin naapurinkin ovelle kerran eilen illalla, mutta ei se tainnut olla kotona. Sain vain koiralta haukut.

Seurailin paria striimaajaa twitchistä, ne pelasi animal crossinggia. Mä olen nyt ainakin ihan ulapalla ilman hajua mihin seuraavaksi pitäisi tähdätä sekä köyhä ja veloissa. Enkä osaa suunnitella saarestani arkkitehtuurista ihmettä, enkä sitten tiedä haluanko hankkia lisäosaa peliin.

Mulle tuli muutama lisäkortti postiluukusta noita amiiboja, mutta yhtä en voi edes käyttää kun se on sama mikä mulla saaren eka asukas jota ei edes saa häädettyä. Viime saarella se oli leijona, tällä saarella vihreä leijona, jock eli urheileva sellainen.

Olin hetken itsekin livessä. Pelasin steamin kautta jotain ilmaista indie peliä. Unessa toki näin kun vahingossa kastelin tämän macbook airini järveen. Aluksi yritin OBS:llä striimata android emulaattoria mutta se kaatuili koko ajan, sitten latasin sims4:sen uudestaan ja päivitin Originin, mutta lopulta se Steam piti ladata ja siellä ollut juuri muuta kuin joko Stardew Valley tai tuo klikkailupeli, jota striimasin *blush blush*

Kukaan ei ole vastuussa kuin omasta itsestään tuolla netissä, ja ikinä ei ole pakko vastata mihinkään mitä ei halua... näitä tuumin kun söin aamupalaa (tai iltapalaa) vähän kaakaota ja paahtoleipää.

Olin yli yhteen päivällä nojailemassa seinään sängyllä, tai siis nukkumassa ja pohtimassa elämänvalintojani. Tuli nälkä, ja kaikki muut tarpeet voitti. Maksoin vuokrani aamusta.

Lisäksi tuli rainbow poop magneetti postissa. Yhtä epäkatarttinen olo kuin silloin 2009 kun ostin joltakulta sateenkaari kakkapökäleen Pet Society pelissä.

Katsoin peilikuvaani ja mulla on leuassa jokin saatanan kaakaotahra. Noin, pois. Keksin tänään rutiinien listalle myös ihonhoitoa. Siitä vedenjuonnistahan ei tule mitään. Kehonkoostumus vaakani mukaan mulla on alhaalla vedet (H20) ja proteiinit (ruokavaliosta?) elimistössä ollut koko sen vaa'an hankkimisen ajan jo.

Nyt ei pysty nilkalla mitään tekee. Kävellä minnekään. Niin vähälle kyllä jää kaikki.