Olen pieni lämpöpatteri vain, kuumaverinen, kipunoita sinkoilen kuin kupari nikkelistä tehty rautainen laiva eiku🪙🕹

 –Ihana kun niin monet on tietoisia täysikuusta... Poltan vähän punaista steariinia. Öljyttynä partaveden tuoksulla kaalipervonen Kävin ulko...

lauantai 19. maaliskuuta 2022

Entistä pienemmällä budjetilla mennään

 Täytyy lähteä Ratinan kauppakeskukseen aktivoimaan puhelimen mobiililiittymää. Sokkona vain ilman nettiä. Jos lataan matkakorttia, mulla ei riitä rahat ostaa usb-c laturia. Saan vasta tiistaina rahat, joista menee yli 80e telia rahoituksen laskuun.

Eilen oli julkaisupäivä 18.3. iPhone SE 2022 eli kolmannella SE mallilla. Tilasin samalla älykellon... sen langattoman laturin pää vain on erilainen? En mä tiedä... eikun, eikö tämän pitänyt helpottaa latureiden yhtenäisyyttä ja mitäs jos mulla on sellainen laturi jo tullut jostain muualta...???? Vähän kyllä epäilen. Parasta katsoa läpi noi laturien päät. Huoh.

En kirjoittanut pariin päivään mitään, koska kirjoitin jotain mielestäni upeeta ja sitten sitä ei oltu juuri luettu kuin muutama kerta. Totesin että olenpa hyödytön.

Aamupala jogurttia ja paahtista.

Twiittaaminen on kivempaa koska merkkejä on vähemmän, ja aina löytyy gif tehostamaan kirjoitusta. Ja enkku on addiktoivaa kuin ihmiset koirilleen.

Nukuin tänään pitkään aamusta, kun en ollut pariin yöhön nukkunut kunnolla. Jos on oikein väsynyt, niin sitä voi vaikka hävetä omia juttujaan samalla tapaa kuin kännissä olisi jotakin kirjoitellut tms.

Ostin myös ideaalisidettä ja tulehdusgeeliä eilen hoitsun näkemisen jälkeen nikkaani varten. Jos mä tästä lähden taas liukastelee ja seikkailee, niin kun tulen takaisin... onhan se taas turvonnut ja kipeä taatusti.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy