Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

torstai 17. maaliskuuta 2022

Jokapäiväinen kumara asentoni palvoessani sitä mitä tiesin tänään eli tervettä järkeä saa käyttää

 Lännessä on itä. Valheet ei välttämättä helpota ketään. Elämä on kärsimystä. Valtiota ei pysty tuntemaan mitenkään. Maailmansota jätti jälkensä, nyt eletään 2022. Myötätunto, inhimillisyys, empatia. Apinat nauroi toisten vahingoille ja ne kehittyi aivojen kasvaessa, mutta niillä oli suojaiset puunlatvat joissa nukkua.

Mulla soi päässä tuo ryssien heikkouden aliarvioiminen, eiku viha kaikkea heikkoa kohtaan. Päinvastoin. Ihminen haluaa uskoa itseään suurempaan, armolliseen, hänen teot hyväksyvään voimaan tietäen ettei ole tehnyt väärää. Tiedämme ettei teihin luoteta, kärsitte, näytätte kansalle sen mitä haluatte heidän näkevän jotta poliittiset kauheudet silottuu pois silmiltä ja saa unensa öisin.

Tappaminen. Aseet. Huumeet. Pyhä kolmaisuus, josta rangaistaan. Eli jos haluat pään sekaisin, niin kasvatat jotain ideologiaa. Satutat muita, teet vihoviimeisen hengen riistämisen, tartut siihen tuhoon oli se sitten ensimmäinen tai viimeinen kerta. Miksi murha? Kaikkea etukäteen suunniteltua jotta säilyt itse.

Luonto. Se kostaa. Ihminen kuuluu takaisin sinne.

Humanitaarinen kriisi josta nyt uutisoidaan ja siihen liittyvä kaikki odotukset. Kuolleet odottaa, ne antaa ryhmäpainetta. Niitä kutsutaan traditioksi. Et pysty pakenemaan, perimääsi, isänmaatasi, mullan alle päätymistä, vaikka lentäisit avaruuteen painottomuuteen. Se ei ole uhkaus. Todellisuus, neonvalokyltti jossa numeroita fossiilisen polttoaineen litrahinnasta. Pimeässä hehkuva. Pahuuden juuri ja miesten palvoma... naisillakin on kasvonsa sodassa. Eikä ole.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy