Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

sunnuntai 20. maaliskuuta 2022

Ei se väärin ole mutta kun aivot ei jaksa mukautua

 Kirjoittaisiko jotakin... siinäpä vasta pulma. Tartten hampulääkäriin varauksen, mulla on reikiä.

En tehnyt kakkua numero kaksi tällä viikolla. Sitruunat jääkaapissa sentään vielä elossa. En pessyt pyykkiä. Sain puhdistettua lattiakaivon hiuksista, mutta en sitäkään itse.

Tein mä maukkaan lounaan. Tein mä jotakin sisältöä. Katson Farmia neloselta, kun laitoin tuohon taustalle.

Tilillä on 86 snt. Olen kaverille velkaa. Eilinen Siipiweikkojen teksaspete burgeri ja neljän euon virvoitusjuoma, popparit ja leffanäytös ja kaikki bussimatkat, kaverin juomat, apteekin siteet ja geelit nilkkaan jotka muuten taisi parantaa sen jo.

Stressailee. Feikkasin sellaisen heteron samaan aikaan saataisi orkkua väristykset, en ollut tuulella, olin rikki, en yhtään sosiaalinen, saanut tarpeeksi huulisynkkauksista.

Nukuin neljä tuntia, olen väsy. Sen jälkeen tuli hiljaista kun ragesin ja kävin 23.04 pimpottaa ovikelloa. Piti tehdä vitun häiriöilmoitus mutta naapuri meni hiljaiseksi sitten kun oli luvannut sen allekirjoituksen siihen.

Onneksi käsitetä väärin ja aleta mustamaalaa sentäs. Joku juttu.

Älykelloni on kertonut liikaa hälyttäviä asioita sykkeestäni jne. 200% eilen täyttyi tavoite, ne on matalalla, ja 6 tuntia seison helposti päivässä. Leposyke 40, ja kaikkea maan ja taivaan väliltä<3 :(