Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

keskiviikko 23. maaliskuuta 2022

Oikeudentuntoni ei kestä muiden selittelyä kun ovat väärässä väärennöksineen ja kielikukkasten tahalleen väärin olevan, puolustamisesta mutta perkeleet boikottiin sit

 Kävin kaupasta ostaa savukkeita kaksi askia ja purkin salsaa. Voin vähän heikosti kun olen, vain napostellut muutaman tomaatin, mutta sain tehtyä tortillataskuja. Laitoin niihin kanaa ja motsarellaraastetta. Ne tuli kaikki äidiltä. Tämä on taas tätä, että kamppailen aamuisin vaa'an kanssa yhdestä kilosta. Häämöttää 126 kiloa. Olen vuositolkulla painanut enintään 125. Muistan kun se raja oli 120... oksentelin jos meni yli. Nyt en ole sitä tehnyt kuin ehkä kerran kuussa sitäkään.

Telkkarista tulee Hengenvaarallisesti lihavaa. Heräsin aamusta taas aikaisin, mutta menin sohvalle alasti torkahtelee ilman peittoa jne paleleskelee. Siitä tokenin, niin kysytään onko mun kännykkä käynyt pesukoneessa. No siltä kyllä tuntuu joskus kun mietin millaisia julkaisuja multa tulee xD Mutta kun katsoo, ketä mua seuraa... ei ihmekään...

Jay Manueli fanisivua ja Severus Kalkarokset. Mutta suurin osa tietty nettituttuja samansukupuoleisia. Cis heteroita :D Jos sellaista on olemassakaan... niin, pelkkää fiktiivistä pitää olla.

Eilen sain ruukkuun lisää multaa ja tein samalla pääsiäisruohot, tosin epäilen ettei ne siitä jaksa kasvaa kun en muista kastella. Puhdistin yhden mini suihkepullon muusta käytöstä et saan jotain vettä juomaksi siemenille.

Eilinen oli syömistä ja makoilua enimmäkseen, vaikka vartin olin kuntopyörällä. Elämältä puuttuu keskittymiskyky eikä minulta, en mä ole adhd autisti... siis esim. pakko nousta pyörältä tappaa hyönteinen jonka bongaan lattialta, tai ottaa kuva mun sisäkasveista yhdelle kaverille jonka kanssa sovittu että tulee käymään perjantaina.

Tässä on metsä vieressä. Niitä otuksia tulee sisään. Ehkä ne tulee tiedottaa maapallon tilasta ja että valinnoillani on merkitystä... "montako tietokonetta sulla on siellä?" kun niitä ahdistelee, niistä lähtisi kuulemma kauhea haju, mitä ne nyt on stinkbugeja. Jos pitäisi instagramin risuaitaan laittaa sen hyönteisen nimi niin muistaisin kyllä piip vierailulla taas.

Mutta niin? Edelleen heikottaa en tiiä miks varte.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy