Translate

kävijäpiikki

Olisi helpompaa ostaa e-kirja

Mikäs tässä kituessa

 Lähetin eilen naapurin hakea mun puolesta sit askin. Tänä aamuna jonotin puhelimessa, terveyskeskukseen ja siirsin aikaani, kun en pysty minnekään lähtee tällä jalalla.

Poltin yhden röökin, mutta ei se oikein maistunut miltään. Maistoin silti jotain muuta, että ei multa ainakaan ollut mennyt makuaisti et olisi sellainen oire.

Heräsin melko ajoissa jo kasilta kellon soittoon, vaikka ei mulla mitään muuta tekemistä ollut kuin se soitto. Menin eilen melko ajoissa nukkumaan.

Lähinnä kärsinyt tätä nilkkaa vain. Pitäisi kai laittaa enemmän siihen kylmää tai jotain. Pitää ylhäällä. Jomotuksesta laantunut lähinnä särkemiseksi.

Taidan mennä takaisin lepuuttelemaan. Eilen vietin aikaani tehden inventaariota huulipunista ja tilasin satkulla meikkiä. Niistä varmaan jotkut tullit maksaa joskus huoh mikä idiootti taisin olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!

Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland