Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

perjantai 25. maaliskuuta 2022

Sukupolvien välisiä ja ehkä vähän sukupuoltenkin. Sukupuolisuus olet suolesta ja sairaus ja muuta-- ahdasmielisten sateenkaaret on silti nekin luonut Joku Taivaan Isällistymäsaattori prklvithustn

 Ihmisiä saa jahdata vaikka maailman tappiin asti. Minä en ole niin yksinäinen.

 Elämäntehtäväni on oppia itsestäni eikä muuttaa itseäni vääristyneeksi muiden ihmisten peilien kautta. Miten he näkevät minut. 

En yleensä edes omista mielipiteitä, mutta kellojen siirtäminen ja suvaitsevaisuus on näitä teemoja ja asioita. Ongelma ei katoa jos unohdetaan se tunti mitä ollaan siirretty jo satoja vuosia. 

Miesten naiskateus ja muu väärinohjautunut häpeällinen himo ja pelkkää kuolemaa tuottava paska siihen verrattuna, että nainen luo elämää, yhteiskunta imee miesten munaa eikä naisen kokemus ole yhtä tosi kuin miehen jne tuhansia vuosia jatkunut alistaminen. 

Ei se ole toksinen ominaisuus ---- kenessäkään yksittäisessä miehessä,---- samoin kuin markkinointia on hiilijalanjälki. Seuratkaa vain biljoonia dollareita. Nokian Renkaat jatkaa Venäjällä.

Missä olinkaan, ennen kuin kaverini soitti ja kyseenalaisti ettei mulla ole ketään?

 Vitut, se on mun täti Nokian Renkailla joka veti silloin kun vielä aivoni kehittyi >18 vuotiaana, hampaat sisään joka on sellainen kenellä ei ole ketään! Huom. miehen huomio jota tätini yritti vongata. Jos sulla ei ole ketään niin siihenhän sitten puristut mailaan kätösissä ja saat varoituksen sählyssä ko. rikkeestä. Päästi hamsterini vapaaksi asunnossaan, vaikka en tietääkseni ollut antanut lupia siellä hamsteria pitää jos olen ollut vaikka toisaalla perheen luona. No vitut, aina lapsesta asti tämä tätiongelma koska ei mun äiti rakastanut mua niin paljon kuin häntä. Rakastatko minua? Kyllä. Rakastatko minua? Kyllä. Rakastatko sinä äiti minua... EN!!!!!

No vittu pahoitetaan sit mieli ja olemme ikuiset viholliset. Anteeksi saa antaa loputtomasti, en mä jaksa tuollaista äiti-tytär paskaa veivata. Mietinkö eksääni joka päivä ja vingun sitä kun se raiskasi mut täällä??? No en vittu perkele. Kaikkea pitää pystyä lukemaan. Masentuneelta voisi vaikuttaa jos nyt ei satu heti 7lt herätä vaan venyttää ja venyttää ylösnousua. Jotkut vanhukset on tyytyväisiä 4 tunnin yöniin. Ei kaikkea voi katsoa aina jokaiselta näkökulmalta, se ei ole mahdollista.

Miehet on vätyksiä laiskamatoja ja naiseus on niille liikaa. Naiseus on kuin se, että olet syntynyt vaakana syksyllä, konflikteihin, ja jos joku muu yrittäisi pärjäillä sun kengissä niin ne kaatuisi ekalla askeleella. Vai oletko kuule sinäkin tarranauhaa!!!

Menen pöydän alle piiloon. Se on muka jotain hienoa jos saa itse valita pronomininsä. Paksuun kalloon mahtuu vain ne aivot mitä eiootajoota

Esimerkkinä kaikki mikä ei ole normaalia on sairasta ja tulevaisuudenkuvassa varmasti aivan täysin joka-vitun-päiväistä.

Että siinä kaikki ne 13 sateenkaarta juu. Olisipa vittu pitänyt kattoa se dokkari loppuun. Montako niitä sai edes näkymään per sade.. etsin pitkään dokkaria Yle Areenasta, mutta se olikin vain kirja. Naiset lääketieteen historiassa. Kas kun ei hiiret sokkelossa. Niitäkin eli vain yksi vasta aikuisiälle, kun tämän teknologian piti olla jo valmis 2020-luvulla että miestä ei tarvita hedelmöitykseen.

Mies, joka aluksi olet tuleva naaraan sukusolusta. Mutaation käyt ja rupeat vittuilemaan Y kromosomin vuoksi ja alat syyttää miljoonia sukusoluja pienen 4-5 sek ejakulaation aikana kiveksistä, eikä tosiaan riitä että sekin pitää muuttaa siten päin että kaikki ihmiset oli nopeimpia siittiöitä. Ei pidä vitut paikkaansa, se oli vittu vitsi. Laittakaa suljetulle jos ette biologiaa osaa!!! Ihminen on täysi vieraslaji ja maa vitun Äiti Gaia MAAPALLO riistetty ja alistettu ja hyväksikäytetty ja mies, et vain tule ymmärtämään henkimaailmaa sulkemalla PYHÄN naiseuden ulos sinun KUOLEMAA tuottavasta elossaolosta.

Mutta joo. Varjopankit tukee sotaa. Hyvä bisness. rock, rock, blackrock, let's turn this motherfucker into unhabitable for all humans except for money money, dinosaur leather gas gas... fuel fuel for burning more money, pressure cookers on full, let's activism. What activism.

Sitäpaitsi vasta eilen tuosta pankista kuulin ekaa kertaa ja 9.5 biljoonaa vastaan kaikkien maiden vientiä paitsi kiina+amerikka. Katkeruus, totuutta sekaan, leveragea oven väliin.

Tämä on miesten tuhoutunut maapallo jo. Pitäkää hyvänänne<3<3 eiku... meikän kortit on liimalla liimattu korttitaloksi ja vain psykiatrit sen näkee mielessään horjuvan. Kaikkea pitää pystyä lukemaan, mottoni minun. Sitä paitsi...

Vihaan toistaa itseäni