ihmisoikeudet

Hullu saa olla mutta ei tyhmä—muut lukutaitoiset

 Herännyt kahtena aamuna viideltä ja sitten kun saisi nukkua, niin herää nukuttuaan 2,5 tuntia. Nälissään kai ottamaan aamulääkkeet, käymään...

Translate

keskiviikko 23. maaliskuuta 2022

Voi vitsi... liikaa ajateltavaa oi suuri ajattelija

 Mulla on tapana ottaa selvää. Pitäisi hankkia se huumorintaju. Mitä mä sille voin, jos kaikki hauska on kiellettyä ja rikoslaissa määrättyä. Mitään et voi ottaa mukaan hautaan, mutta hautarauhan saat kaupan päälle... ilman kirjallista lupaa ei oikein voi edes harkita viimeisen toiveen toteutuksia. Harmi kun piti just tänään muistaa kertoa kaverille tämä yksi juttu, mutta mulla ei oikeasti ole muuta elämää. Että kiitti vaan sekalaisesta seurakunnasta.

En voi juoda edes lonkeroa. En tykkää lonkerosta. Mieluummin mä sen toisen haudalle kaadan, kuin omaan suuhun. Jotkut ei voi juoda muuta. Mä menin Lontoossakin ostaa giniä kaverille. Pikku krapuloissa sit kokolattiamatolle.

Ikinä en saa kiitosta pelkkää vihaa niskaan. Älä Kajsa ole hyvä ihminen, ja jos olet niin oikein varoen. Mulla luki joskus Nordeassa tervetuloviestinä "Hyvä, Kajsa...!" ja sit lisäsin joskus siihen älä solmuile

Miksi on vaikeaa olla uhri. Toivottavasti kukaan ei lue edes täällä mitään, kun onhan se nyt väärin nettikirjoitella. Varovasti, muttei kuitenkaan siten että sen voi ymmärtää jopa oikein. Kaikki rakastaa ymmärtää mua väärin, joten miksi olla suomatta minkäänlaista iloa. 

Vittu kun en ole tehnyt mitään tänään. Kalastin pari virtuaalikalaa, ja pelasin vanhalla pinkillä käsikonsolilla 2011 hankitulla 300 euron ovh, pokemon rumblea. Postissa tuli yksi piirretty kortti turkkilaisen manalan kuolemanjumalalla. Aurinko alkaa pikkuhiljaa kadota toi luonnollinen valo horisonttiin. Pelkään pimeää kohta, koska olen niin yksin. Ettekö tiedä. *aivastus* Pissat housuun turhasta itkusta eiku lähinnä aivastin koska olen allerginen omalle hölynpölylle. Mitä se sit on se hölynpöly? Oisko tarkoitus tunnistaa oma kädettömyytensä.