ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

keskiviikko 2. maaliskuuta 2022

Vesi sisältää nolla kaloria ja mun otsikot sisältää miinuskaloreita

Päivän parasta aikaa. Tein yhden kortin swappiin, siihen piti piirtää jokin piru. Löysin vihdoin liimapuikkonikin. Katson Hengenvaarallisesti lihavaa, pelailen sovelluspelejä välillä. Hogwarts Mysterya ja Merge Mayoria. Pyykit tuli pestyä, ne pitäisi laitella kuivuu.

Mun twitterissä jakamat alle viisi Putin meemiä on saanut yhteensä ainakin sata tykkäystä ja muutaman jaon tässä illan ja yön aikana. Keräsin niitä kourallisen tuossa 20.2. eteenpäin. Jatkuvasti läsnä oleva sota *mutinaa*

Täällä kävi yksi nuori poika eilen tuomassa mulle kaupasta rööki askin, sillä oli jotain ennenaikaisen siemensyöksyn ongelmaa. Joten ansaittu ruined orgasm

Tässä kuussa kaksi sovittua terveydenhoito menoa ja sitten ei muuta. Huvittaisi käydä hammashoitolassa, kun mulla on yksi kolo hampaassa ollut jo pitkään.

Täytyy kai nousta tästä istumasta koneelta ja hoitaa ne pyykit ja syödäkin. Illemmalla pääsisi ehkä kauppaan. En tiedä onko mulla edes mitään järkevää suupalaa laittaa nuudelin lisäksi. Kookosmaitoa, wokkivihanneksia, pari tuntia vielä voisi nälkää pitkitellä. Nukuin ihan kivasti vaihteeksi. Silti ajatukset on melko epätavanomaisen turhia ja toistuu toki mun ihmettelyt. Kärsivällisyyteni on kasvanut toki.