Hiki ei haise vaan ne bakteerit :o

 Helvetti mitä helvettiä. Aloin puuhastella. Nostelin pyykkiin haisevia vaatekasoja. Laitoin 120 punnan arvoisen harmaan sängynpeitteen säng...

lauantai 5. maaliskuuta 2022

Olen nyt nilkkanteenissa eiku karanteenissa nilkan vuoksi ei siinä

 Nilkka venähti aika kivasti kun kaaduin jäisessä alamäessä. Sitten huomasin että olin telonut keskisormenkin, ja puhdistin sen ja laitoin laastaria. Tota ei saisi nyt liikutella kovin paljoa, pitäisi vaan koholla ja laittaisi kylmää. Jos multa löytyisi voltarenia niin pitäisi googlettaa saako sitä pistää. Joskus lapsena alakoulun neljännellä hyppäsin yhdet rappuset alas ja meni silloin nivelsiteet, että ehkä toi vaiva nyt sit uusiutui siten. Mulla ei ole moneen vuoteen ollut edes flunssaa! Selkäkivut lähti kun saatu uusi sänky... tämä neiti harvemmin teloo itseään? Vaikka mulla on se ihotauti ja jotain ihottumia pohkeen ulkosyrjässä, viisaudenhampaitten poistoa jne noidannuolia mutta ei juuri mitään kauheaa, edes ole diabetes tullut.

Meikän kaatuminen– oli melko pehmeä, pipo lensi päästä mutta jännitys laukesi tosiaan tuossa kun sidoin sormea. Kironnut olen. Vittu oikeasti saatanan perkeleet. Paska. Toivottavasti sormi ei tulehdu tai tule jotain jäykkäkouristusta, kun se kirvelee...

Eipä mulla juuri mitään menoa olisikaan lähiaikoina. Tulin kaverin luota, olin yötä. Join yhden kaljan ja aussi chardonnayta pullon, mutta strongi siideri jäi juomatta. Tuli hyvä olo, menin nukkuu. Sain taas kaverilta diagnoosit ja syytökset narsismista. Ei se mitään. Ei mulla mitään rajatiloja ole. Autoin sitä vielä tänään kauppareissulla ja vein aamulla koiraa.

Pelannut Pokemon Go:ta. Mun Hogwarts Mystery peli tilttasi jotenkin joten poistin sen tilaa viemästä ja uusi asennus. Ostin sit Cluedon, mutta siihenkin tarvisi ostaa lisäosia että pääsisi oikeasti kunnolla pelailee? Kattoo nyt miten eka peli sujuisi.

Avasin Meltan mystery boksin ja lataan puhelinta. Tämä ei tykkää latautua macbookki läppäristä, ja jotenkin nettikin samalla menee kun yhdistää... toisaalta ihan jännästi nämä juttelee yleensä.. kopioin jotain puhelinnumeroa läppäriltä ja liitän tekstiviestiin puhelimessa ilman mitään kikkailua välissä?! "onko normaalia"

Pitäisi lähettää yksi swappi, mut... ei kykene kävelee postilaatikolle. Onneksi ruokaa on sentään kaapissa. Söin jonkun valmisaterian nälkääni tuossa. Eilen illalla wolttasin sushia ja viel pitseriasta vedin ranut. Vein kellon paristot vaihtoon, se oli 15 e, juomiin meni 20e, annonin kaikki mun pikkukolikot jollekin joka pyysi viittä euroa ruokaan ym ja sit joku juoppo kans pyysi, mut ei ollut enää antaa kuin rööki.. se kertoi jonkin hassun jutun että oli maannut Alkon myyjän kanssa joka oli myynyt sille kuusi vuotta viinaa, ja se tiesi sen nimen :D:D: Mä luulin et se tarkoitti että sen punapää esittäytyi sillä sen nimellä ja oli joku transu ja siksi nauroin väärässä kohtaa tms...

Vittu kun ei lataudu tää saakelin puhelimen aparaattus.

Muoks. Teippasin nilkan suurinpiirtein YouTube ohjeiden mukaan pääkallo teipillä. Auttaa vähän tätä linkkaamista ja mitä huojennusta tuosta nyt saa? Olen tänään kiroillut enemmän kuin vuodessa yleensä yhteensä. Kotihommat hoitaa, ja ruoka täytyy kuitenkin laittaa nenän eteen.

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy