ihmisoikeudet

Olettekohan vaan jonossa...

 Luin että kosteassa ilmastossa äänihuulet paremmin saisi äänteitä erottumaan. En tiedä paljoa tieteestä joka tutkii moisia värähtelyjä... m...

Translate

sunnuntai 6. maaliskuuta 2022

Kukaan ei vaan halua olla yhteydessä ja auttaa naista mäessä kaatunutta

 Käyttäkää mua hyväksi ne joilla on jalat käytössä ja telomattomat. Tuokaa röökiä. En ymmärrä miksi kukaan ei tarvi elämäänsä hermosauhuja. Siis on sellaisia hetkiä.

Aamulla kävin suihkussa, laitoin pesukoneen päälle, harjasin hampaat jne rutiineja hommailin. Sitten kaiketi pelannut koko päivän animal crossingia switchillä. En oikein ymmärrä miten nopeeta olen pelannut. Yhtäkkiä vaan kolme tähteä ja pum, lopputekstit. Toinen musta ruusu kasvaa ja olen leiponut sokeria 40 säkkiä.

Toisaalta lyhyt uni voi tuntua tuntikausilta mutta tuntikausia pelaaminen tuntuu vain pieneltä hetkeltä. Jännä juttu. Tai sitten ei.

Nilkka edelleen vähän aristaa liikuskelu. 

Elämäni on kuin seisova vesi, eikä makaava tulessa nukkuja. Toisaalta yritin muka riparilla, tappaa itseni, vaikka vain heiluttelin jalkaa ikkunan ulkopuolella ja muut kauhisteli nuotiolla. end of stoori.

Tarvisi hakea kaupoilta paljon voita ja creme fraichea, laventelinkukkasia, sitruunamehua, niin voisin tehdä kakun pääsiäiseksi. En tiedä ehtiikö mun tilaus Kreikasta. Tuleeko sodan vuoksi edes ollenkaan. Oisi kyl kiva jos taas saisi laventeli yrttiä. Jaoin reseptinkin moneen kertaan somessa jo eilisen paikkeilla