Translate

kävijäpiikki

Mun spoilerit uusimmasta Batmanista löytyy muilta kanavilta

 Voi bättis. Yyh. Roopertti Pattis. Pattien patti. Nauroin haukotuksen vedet silmissä ja popparioksennuksen maku suussa jaksoin loppuun saakka kunnes pyytelin viisi kertaa anteeksi siellä oloani kanssakatsojilta rynnistäessä pihalle sieltä. Joku vitun muija käski laittaa puhelimen pois, vaikka se pinkviinin ja bättiksen yhteisajelu takaa-ajo oli niin vitun tylsä, että tarvitsin puhelinta seuraksi. Eikä siinä ollut edes järkeä, no nauroin sitten täysiä sille akalle samalla kun laitoin puhelimeni pois...


Mulla ja robertsonilla on yhteinen historia kun se esti mut facebookissa. Niihin aikoihin Twilight eka leffa oli just vuotanut nettiin, ja laitoin kaveripyynnön FACEBOOKIN EHDOTUKSESTA Kristen Stewartille, sitten se Dakota joka näytteli myös jotain vampyria yhdessä leffoista tunki myös listoille, ja en muista kuka lisäsi Pattinsonin sinne mutta laitoin sen seinälle I JIZZED meemin sen naamalla ja kovin nopeasti koko poppoo esti mut...


Ja mistäkö tiedän että lepakkomies rakastaa haistella naisten kainaloita?

Entistä pienemmällä budjetilla mennään

 Täytyy lähteä Ratinan kauppakeskukseen aktivoimaan puhelimen mobiililiittymää. Sokkona vain ilman nettiä. Jos lataan matkakorttia, mulla ei riitä rahat ostaa usb-c laturia. Saan vasta tiistaina rahat, joista menee yli 80e telia rahoituksen laskuun.

Eilen oli julkaisupäivä 18.3. iPhone SE 2022 eli kolmannella SE mallilla. Tilasin samalla älykellon... sen langattoman laturin pää vain on erilainen? En mä tiedä... eikun, eikö tämän pitänyt helpottaa latureiden yhtenäisyyttä ja mitäs jos mulla on sellainen laturi jo tullut jostain muualta...???? Vähän kyllä epäilen. Parasta katsoa läpi noi laturien päät. Huoh.

En kirjoittanut pariin päivään mitään, koska kirjoitin jotain mielestäni upeeta ja sitten sitä ei oltu juuri luettu kuin muutama kerta. Totesin että olenpa hyödytön.

Aamupala jogurttia ja paahtista.

Twiittaaminen on kivempaa koska merkkejä on vähemmän, ja aina löytyy gif tehostamaan kirjoitusta. Ja enkku on addiktoivaa kuin ihmiset koirilleen.

Nukuin tänään pitkään aamusta, kun en ollut pariin yöhön nukkunut kunnolla. Jos on oikein väsynyt, niin sitä voi vaikka hävetä omia juttujaan samalla tapaa kuin kännissä olisi jotakin kirjoitellut tms.

Ostin myös ideaalisidettä ja tulehdusgeeliä eilen hoitsun näkemisen jälkeen nikkaani varten. Jos mä tästä lähden taas liukastelee ja seikkailee, niin kun tulen takaisin... onhan se taas turvonnut ja kipeä taatusti.

(tässä oikea bloggaus kertunpäivältä)

 Erilainen päivä. Kellon ympäri kotiseudulla. Litratolkulla kahvia. Voimapäikkärit. Perheen kanssa naurua. Ota sukka omasta jalastasi, ja anna terrierin repiä. Raaps raaps. Tassutusta. Jos sitä ei voi oksentaa, siihen ei voi nostaa koipea ja lirauttaa pissoja, haukkua tai syödä. Niin mikä se sellainen on???? Se on varmaan tohveli. En voi vastata mun palkkaluokkaa ylempänä oleviin kysymyksiin. Enkä edes viitti kuunnellakaan keskiluokkaista juttua. Söin pitsankin muutes. Ranskiksia. Kakkua, mustikkapiirakkaa. Vedin aamulla pienen jogurtin ja lähdin etsimään jotakin reittiä länteen... nyt on ympyrä pikkuhiljaa sulkeutumassa... Kanavoin omaa pitkäkestoista muistiani.

Jokapäiväinen kumara asentoni palvoessani sitä mitä tiesin tänään eli tervettä järkeä saa käyttää

 Lännessä on itä. Valheet ei välttämättä helpota ketään. Elämä on kärsimystä. Valtiota ei pysty tuntemaan mitenkään. Maailmansota jätti jälkensä, nyt eletään 2022. Myötätunto, inhimillisyys, empatia. Apinat nauroi toisten vahingoille ja ne kehittyi aivojen kasvaessa, mutta niillä oli suojaiset puunlatvat joissa nukkua.

Mulla soi päässä tuo ryssien heikkouden aliarvioiminen, eiku viha kaikkea heikkoa kohtaan. Päinvastoin. Ihminen haluaa uskoa itseään suurempaan, armolliseen, hänen teot hyväksyvään voimaan tietäen ettei ole tehnyt väärää. Tiedämme ettei teihin luoteta, kärsitte, näytätte kansalle sen mitä haluatte heidän näkevän jotta poliittiset kauheudet silottuu pois silmiltä ja saa unensa öisin.

Tappaminen. Aseet. Huumeet. Pyhä kolmaisuus, josta rangaistaan. Eli jos haluat pään sekaisin, niin kasvatat jotain ideologiaa. Satutat muita, teet vihoviimeisen hengen riistämisen, tartut siihen tuhoon oli se sitten ensimmäinen tai viimeinen kerta. Miksi murha? Kaikkea etukäteen suunniteltua jotta säilyt itse.

Luonto. Se kostaa. Ihminen kuuluu takaisin sinne.

Humanitaarinen kriisi josta nyt uutisoidaan ja siihen liittyvä kaikki odotukset. Kuolleet odottaa, ne antaa ryhmäpainetta. Niitä kutsutaan traditioksi. Et pysty pakenemaan, perimääsi, isänmaatasi, mullan alle päätymistä, vaikka lentäisit avaruuteen painottomuuteen. Se ei ole uhkaus. Todellisuus, neonvalokyltti jossa numeroita fossiilisen polttoaineen litrahinnasta. Pimeässä hehkuva. Pahuuden juuri ja miesten palvoma... naisillakin on kasvonsa sodassa. Eikä ole.

olen vain kateellinen maantieteellisestä sijainnistani

 Resetoin nettilaitteeni ja sinne hävisi ajatukset samalla. En tykkää toistaa itseäni, ja olen jo kuvaillut some alustoille viimeaikaisia tapahtumia. Leivoin eilen. En ole lihonut ihme kyllä. Join pari olutta ja keitin kahvia naapurille, ja se tykkäsi mun kakusta. Piirakkavuokaan sen tein kyllä, paistui kaksinkertaisen nopeasti. Huomenna olisi kutsu kahville vajaan 20 kilsan päähän nimppareille. Ylihuomisesta tuli tekstari. Senkun menis.

Muutoksia, mutta mitä muutoksia. Söin äsken loput suklaarusinat aamupalaksi. Yöunet on jäänyt ihan minimaaliseen. Eikä sillä että ketään kiinnostaisi. Lauleskelin Tiktokissa muutamat duetot siinä keskiyön jälkeen. Twitteröinyt. Meemaillut.

Tein eilen hyvät listat mitä pitäisi tehdä, kaikkea. Vieläkään imuroinut lattioita. Siellä on popkornit, murut, sipsit, karkit, roskat ja muut pienet ruoantähteet ja pölyt tuhkat, nöyhtä. Sahanpurut, pikkukivet, sorat ja hiekat ja terveiset ulkoa.

Suutahdin eilen amerikkalaisille kun ne jättämässä kellot kesäaikaan. 4 miljoonan vuoden päästä ei ole enää väliä todellisuudella, mutta pidetään nyt edes, kalenterimme ja kellomme suunnilleen vastaa maan kiertonopeuksia ellipseillä auringon ympäri. Kiinalaisten kalenterista en kyllä tiedä mitään, sen myönnän.

Ehkä se liittyy. Varastetaan kaikilta aika, rikotaan perinteitä, tieteellistä pohjaa, matematiikkaa, eurooppalaista tähtitiedettä, maanviljelöiltä viedään hommat, siirretään vaikka pohjoisnavalle magneettikentät. Siinä korkeastikoulutettua historiaa ja uskontoa. Kello edustaa aikaa, et sä voi vaan jättää sitä roikkuu. Laiska senaatti, vielä typerämmät ihmiset - vaikka en tiedäkään miten ns. maailma toimii

Sellainen sanatulva taas. Ole hyvä presidentti älä allekirjoita hullua lakiesitystä. Se on vain tunti mutta sekin menee jonnekin. Karkauspäiviä voi sitten taas pitää aprillina eiku

2008 I had a blog, podcast, a youtube channel and gmail invites but creating content lead to the closed ward

 Money is gone. I'm waiting a week a new phone and smartwatch on credit I never thought I'd need. My bills for the rest of the month aren't paid. I've used 40 eur twice on groceries and mom spent that too on her behalf. Cakes are expensive to make, yo. Gotta have extra fine flour and extra fine sugar, creme fraiche, butter, eggs, flavor... for a big cake. Not to forget cleaning supplies, cigarettes, litres of fizzy drinks... easter decor, gaming purchases, well name it... at least I didn't get more plushies 25 eur per piece though I wanted them all

Gotta save now. I bought ice cream and have 80% todays calories left to eat. Perhaps some pasta. Pasta and noodles are mostly flour. My white bread is mostly flour. Flour is pretty nutrient free. Sugar and flour are worst, maybe.

Especially with the fertilizer problem and war and covid things. I would be lucky to eat anything and be left to taste and smell it.

Anyway, planets stay in their motions, sun comes up, moon didn't explode, robots didn't enslave us, there is no dystopian threat but humans themselves. Rich become richer. Everythings exploitable and a resource. Minimalism, zero waste, the green leftists, patriarchy. There is a lot of inequality for next generations to overwhelm themselves with and medicate themselves on.

Do I keep a list of ways world is fucked up? Nah psychology isn't a science in my humble opinion... it's just statistics, like the bmi is an average of 100 men's weights and heights and should not apply to actual people this day and age but that's the way we like to use to measure things, charts and pies. I am not very into study of maps, I might find myself looking at things which aren't there like astrological  birth charts. Comparing makes people dumb, so does anger...

What is weakness, if not being too strong for too long.

There are no winners only losers. (in war) even though I agreed that winners write write the history books

Today apparently people are having their Finnish high school Finnish exams. No wonder I did not sleep. I've enormously messed up my own Finnish exams when I was younger. Not your patriot here no sir

Jos venaat etten olisi synkkä vaan huvittunut tai vähempi itsekeskeinen niin tämä voisi olla se postaus?

 https://yle.fi/uutiset/3-12352181

Äiti mainitsi lannoitteet. Ja että ei ihmiset kuole enää koronaan vaan sodan pelkoon. Ehkä mä ymmärrän mun äidin ironiaa.

Siltikäs niin, meikä laittoi purkkinsa vihdoin päähän. Ei se tänään olisi mennyt sen epätasaisen huonommin kuin toistekaan. En voi olla tyytyväinen. Vain latvat on sellaiset platinablondit mitä purkki lupailee. Ja mä haluan leikata mun hiukset samalla tavoin kuin ne oli 2006. Mulla on keltaiset haalistuvat vaatteetkin kuin festareilla vaan. Ja parveketuoli on keltainen. Mikä ei ois keltaista jos oikein spektriin katsotaan.


Enivei. Twiittailin ja piti niitä puolustella. Ei voi mitään kun on tyhjä pää ja täynnä sahanpurua.

Kävimme kaupoilla. Molemmat osti noin neljällä kympillä ruokaa. Mulla on viel huomenna näihin aikoihin illasta tulossa kotiin ruokaa, niin en ostanut kaikkea voipaketteja tänään. Siis kun se kakku pitäisi saada tehtyä kevätpäiväntasaukseksi, mitä olen suunnittellut. Laventeli-sitruuna paunakakku. ISo KakKu, tule oikein iso paunan lihottava kakullinen, jooh... makea ja maittava.

Mitäs muuten menee noin niinku muutes. En meinannut päästä edes autoon, kun se oli jotenkin räplännyt ne lukkoon, piti ihan naapurilleni huudella. Noloo. Ja jokin tummaihoinen (onko epäkorrektia) taas autonsa kimpussa siinä myös. Noh en varmaan edes mainittisi sitä, jos en ikinä edes mainitsisi tuota tai siis kun en tunne ketään mustia tai romaneita jne ja se kulttuurin puuttumisen (ainakaan yhteisen) varmaan vaan saisi kärjistyy välit muutenkin. Niin en sit tahallaan edes anna mahiksia. Se mun rasismista. Vaikea kirjoittaa omasta värisokeudesta ehkä. Onhan heitä. Karvakäsiä tai ählämeitä, kuten eksällä oli tapana sanoa. Jotkut verisukulaiset on väittänyt että neekerikin on "suomenkielen sana" eikä loukkaisi ketään. Ottakaa salmiakkia. Kyllä se siitä valkonaamat. Valkoihoinen on silti värikkäin, kun se palellessa menee siniseksi, kuumana punaiseksi, ja mitäs muita sitä löytyykään... herneet nekussa vihreäksi naama menee silloin, kun näitä miettii

:D:D Ota vakavasti, mutta älä maalaile piruja seinille. terveisin lentävät objektit ulkoavaruuksista

Tai sota-aikojen pommit lastentarhan ullakolla... isojoella missäpä muualla

Ei viivytellen, mutta harkiten. Niinhän se Tasavallan presidentti taisi siinä erikoislähetyksessä kertoa ennen tunnin puhelua Putinille. Ja Elon Musk myäs haastahti Putinin 1-1 otteluun Ukrainan puolestae

ei jaksaisi kirjoitella vakavista asioista. Kukaan tätä lue kuin piru Raamattua, paitsi itte.

Vihan kylmä sormi hellii niskaa

 !!?

En tajua miksi mua kutsutaan bro:ksi tiktokissa ja siit kommentista viel tykättiin. Poistin sen kommentin. En ole kenenkään veli. Ja varmaan niille pitäisi kaikki selittää. Jos se kallo emoji tarkoittaa nauramista gen Z:lle, niin se käytti niitä silti liikaa. Se nauraa makeiten, joka on idiootti. Valehtelu on yksi kehumisen muoto. Kaikki on vitun hyvin. jne kenelläkään oikeutta nauraa mitä mä laitan tekstiä mun profiiliin. Psykiatri kerran luki mulle ääneen jotain pitkiä lauseita mun livejournal profiilista, ja käski selittää. No en vittu selittänyt. Oli tulostanut sormen paksuisen pinkan mun tekstejä. Kai se nyt vittu rikkoo jo hyviä tapoja. Jos et käsitä niin sitten otat selvää vitun uivelo. Jos olet täysi uivelo, niin kysyä saa mutta mikään pakko kenenkään ei ole vastata.