Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Kuinka kauan on viisi minuuttia? -Yksi päivä. /tiktokista sarjassa oletko älykkäämpi kuin viitosluokkalainen

Pää särkee. Sen jälkeen kun luin niitä vanhoja päiväkirjoja ääneen podcastin yhdeksänteen jaksoon. Mulla oli hauskaa, en usko että kuuntelijoilla olisi. Vasta toinen grammanen panadoli tänään.

Televisio auki tuossa. Sain joululahjat paketoitua melkein. Ei niitä ole paljoa ja melkein kaikki samalle henkilölle - mutta ei sentään mene sille "pikkusiskolle" mikä mulla oli osastolla, kaima vain omahoitaja. Mietinkin mitä ihme näkyjä siellä on ollut mutta se olikin vain joku mun sisäpiirivitsi tai muu aivosekaannus.

Ihan parasta jos olisin myynyt ne mun päiväkirjat silloin huutonetissä jollekin tarvitsevalle. Olisin kyllä jos olisin löytänyt ne ajoissa. Ne on nyt vapaata riistaa, vähän kuin kaikki muukin informaatio mitä ette saisi ehkä lukea kai. Mua ei pysty millään ainakaan kiristää, kun ei ole rahaa enkä ole välittänyt elämästäni siitä hetkestä kun passittivat kuntoutuskotiin unilääkkeiden kanssa.

Jos lääkkeiden sivuvaikutukset tiedetään niin hyvin että niihin ehkäisevästi annetaan jo lääkkeitä. Lihot 50kg ja sua kielletään menemästä salille tai käymästä missään ja tisseistä tulee maitoa jnejne. Ja diagnoosin päivämäärä alkaa ennen kuin olet mennyt osastolle. Niin mitä jää heidän rehellisyydestä, kun lisätään vaan niiden voimakkuutta kun itket ja yrität selittää sitä alkuperäistä diagnoosia kumoon kuntoutuskodista käsin. Tippaakaan. Ne on heidän satuja. Joihin viitataan. Se on joo "struggle" ja stressiä ja jos menisi päiväkin kun en vihaa sitä lääkäriä joka ne sadut kirjoitti. Noh, onhan tässä nyt mennyt jo se 10v turhaan ja stigmatisoitunut ja huomasin että olen syrjäytynyt, olen vain jokin vitsi. Kun nukun kaiket päivät.

Tarvisi pestä hiukset kun läträsin näihin eilen hiusöljyä ja tänään hilseseerumia. Tarvisi tyhjentää pyykit koneesta.

2/3 lääkkeistä otettu tänään. Melko varma että otan seuraavat vasta huomenna. niilo22:lla oli jokin hauska juttu lääkkeiden ottamisesta. En muista mikä. Joo, löyty. "Kahta taplettia ei voi ottaa kolme kertaa päivässä" XDD

Mutta joo olen melko rikkinäinen levy.

Ette te minusta vielä eroon pääse

Tulin kotiin ja patteri ei lotissut mitä se aina tekee, täällä on 21 astetta lämminkin. Satuin lähtiessä nähdä jonkun huoltomiehen käytävässä. Sain lähetteen puhelimitse ja kävelin Taysiin. Saatu taysin naistentaudeilta (päivystys) reseptit lääkäriltä kohtutulehduksen hoitoon eli toimenpiteen jälkeinen infektio. Jätin pois entisen puolison yhteyshenkilöistä kummittelemasta. Tipaton loppuvuosi hahha eikä lääkkeitä saa ottaa tyhjään vatsaan joten kai mun täytyy syödä kolme kertaa päivässä. Kävin Lidlissä bussilla, jätskiä ja suklaata ja vessapaperia ja papuja, maksalaatikko. Lähikaupasta nenäliinoja. Siirsin hoitajan ajan maanantaille. 

Verenpaineet oli melko korkealla ja maailma pyöri vähän pääni sisässä vaikka istuin odotushuoneessa. En tiedä miten ominaista se on mulle lääkkeistä johtuen oikeasti. Housut väärinpäin laittanut lähtiessä kotoa. 

Kaikki on toivottaneet mulle paranemisia ja että pysyn vahvana jne. En ole kotona juuri siivonnut tai jaksanut edes paketoida joululahjoja vieläkään. Ehkä tämä tässä muuttuu että löydän asioille omat paikkansa. Jaa-a. Kävin partsilla röökillä ja kahva jäi käteen. Kiroilin. Kyllä tämä tästä ehkä. Olen vielä nuori.

Tiistaina tulee vasta rahaa, menee kaikki laskuihin. Miten mä pärjäisin jos ei olisi sukulaiset elossa. Ei olisi säästöjä minulla. Kädestä suuhun.

Olisivat antaneet mulle parikymppisenä sen miljoonan eikä odottaa että olen 60v ja olen käyttänyt verorahoja niin paljon. Eipä mun kai oletettu niin kauaa elävän kun kerran pelkkää negatiivistä näkivät lääkärit oireita. Tottakai olen mykkä ja vaisu jos en fyysisesti kykene puhuu kun ääni menee. Pihahdukseksi itseni puolustamisesta kun halusivat analysoida nettikirjoituksiani, ja 1+1 äidinäidillä oli skitsofrenia ja olette tuoneet mut tänne iässä jossa se yleensä puhkeaa ym loput ne keksi itse.

Mutta joo. Piti kai lukea vielä noita mun päiväkirjoja niiltä ajoilta, kun kaveri väitti että tavattu 2008 vaikka noi on päivätty 2009. En ole koskaan muille kirjoittanut. Jos tekstistäni saa oikeasti selvää niin se on tarkoitettu muiden luettavaksi. Muuten se on mulle itseäni varten. Niin.

Kirjoita kuin kohtelisit lukijoitasi kuten he olisivat todella tyhmiä. Muuten lauseista tulee liian pitkiä. Jälkiajatuksia. Muihin kieliin johdannaisia. Siansaksaan, latinaan, jne. Ajanmääreet mulla tuppaa aina tulla loppuun. Silti enkku ei ole natiivia kun ymmärtävät ehkä mutta eivät itse käytä niitä muotoja.

Oui... bonne merde

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King