Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

sunnuntai 13. joulukuuta 2020

intuition, ennakoinnin, ja manipuloinnin erot ja rajamaasto

 Nyt ei vittu jaksaisi. Poistin Pokemon Go:sta yhden rocket radarin vahingossa ja kävin päihittämässä yhden pääjehu gruntin. Siis ulkona. Tasolla 44 tehtävissä niitä pitää päihittää jotain kymmeniä joten useampi kuulemma jämähtää niihin kun vihaa noita tappeluita.

Lähikauppa ei ollut vielä auki. Nokka vuotaa ja en saanut palkintoja vaikka yritin monta kertaa skannata lähimmän salin. Kun aloitin kirjoittaa niin tuli sellainen dejavu kun on päällä lamppuja ja ne silleen iskee silmään kuin kylmä yövalo sängyn vierestä osastolla.

Kävin eilen ostaa 888g irtokarkkia maksoi melkein saman kuin kilo. Sit ostin vielä jätskiä ja pepsi maxia että maha oli täynnä nopeasti mutta turhia kaloreita. Niistä saa muuta kuin päänvaivaa.

Olisi yksi sarjan katsominen kesken. Shakkia ja Mattia. Tiesin yhden shakinpelaajan mut se esti mut ja ehkä parempi nii. Ei tuu vastaan ja ala juttelee täpötäyttä bussia kertoen kaikille mun vanhoja asioita. Mä pelasin lapsena muumishakkia mutta ei tullut addiktiota ottaa selville kaikki mahdollinen.

Karkki suuhun ja nojaan pöytään. Äkkiä vain jokin kirjoitus ulos. Vaikken ole kertonut mitään.

Heräsin yöllä, heräsin kuudelta, heräsin yhdeksältä, siinä ysin ja kymmenen välissä, kymmeneltä. En tiedä missä vaiheessa käynyt huojentaa rakkoa, vaihtaa sidettä tai tamponia, laittaa viestin, kyllästynyt nukkuu, tehnyt sen punaisen läikän allaolevaan pyyhkeseen.

Mutta senpä mä haluaisin tietää! Sekavan olon sunnuntai